L-am primit de la : Dj.P@uL
Si userul a scris asa : Am impresie sau tu esti "prostituata" forumului?
PS : am dat copy/paste
, si pe mine ma minuna PM primit ![]()
L-am primit de la : Dj.P@uL
Si userul a scris asa : Am impresie sau tu esti "prostituata" forumului?
PS : am dat copy/paste
, si pe mine ma minuna PM primit ![]()
porcule!!!!
Nu io Stanci ... :biggrin:
Stanci
Canci ma..
Ahahaaaa. Dany, copil atomic, mi se pare mie sau tocmai m-ai facut porc? Tocmai te-ai alaturat celor n femei care ma cunosc.
Buna, Mihaela. Cum e vremea in Ploiesti?
Nu e vina mea , da semnatura si poza care o ai la profil m-au facut sa cred asta , ca nu asa esti de treaba ![]()
Tocmai te-ai alaturat celor n femei care ma cunosc.
Buna, Mihaela. Cum e vremea in Ploiesti?
1. "n" = numar natural intre 1 si 3.....oare care o fi??
2. ce treaba ai tu cu Alina???
Stanici te rog spune mi Alina :wink: cum e vremea la Ploiesti ??? naspa :wink:
1.Marius, nu am zis "care mi-au fost iubite". Am zis "care ma cunosc". E diferenta, stiu ca pare greu de crezut, dar nu toate femeile care m-au cunoscut mi-au si cazut la picioare.
2. Ma bag in seama cu japca, incerc sa ii fur meseria lui Dany.
Se pare ca despre vreme stim sa discutam. Ar fi cazul sa fim mai tupeisti, nu?!! Ma ofer sa dau meditatii,
ALINA.
Stancii , mai intai zimi si mie de ce mi-a zis ala in PM ca is prostituata ...... ![]()
Dany, problema este mult mai complicata pentru a iti putea explica pe forum . Probabil ca ala te cunostea personal. Intreab-o pe surioara.
Intreab-o pe surioara.
sa stii ca esti un PORC!!! stii de ce nu??
P.S. si eu tot de femeile care te cunosc vorbeam :wink:
Dragoshel - data viitoare sa bati la usa cand intri aici.
Marius, nu ai de unde sa cunosti cate femei ma cunosc. Te gandesti, totusi, cate rude de sex feminin am?!! Deci varianta ta pica. Mai baga o fisa, daca vrei sa spui ca sunt urat, spune-o pe faza, ce dreaq.
Si NU, nu stiu de ce am fost porc la faza cu surioara. Jigodie am fost, intr-adevar, cand am presupus ca il cunostea ala personal pe Dany.
.
P.S. : Ce subiecte banale de intrat in vorba mai cunoasteti, mah?!!
In afara de vreme.
Promotie la warn-uri...care va bagati ?
hai ca le dau ieftin...aproape moca
Pazea, a venit Fane si e mahmur. Niste zeama de varza, domnul Stefan?
Vezi ca umbla copiii dupa functia ta. Chiar mi s-a parut ca am auzit ceva dorinte de rupt degete sau ceva de genul.
porcule!
Fraate, sa-l invete cineva si alt cuvant pe Marius.
grohh...
Eu cred ca va spun la revedere. Ne citim peste 34 de ore.
Salut.
Salut.
Axl , deja au trecut 34 de ore ?? ![]()
@Stanci , ala nu ma cunostea , si nici io nu il consc , dar stiu ca tu esti un porc (groh)!!! ![]()
Azi de la 10 pana mai adineauri mi-am desfacut tastatura si-am curatat-o, nu mai functionau tastele, se lipisera una de alta. Postul ala de mai sus cu "Salut" l-am scris cu copy/paste din mouse. In fine, am gasit multe chestii inauntru dar ciresele de pe tort au fost o frunza de patrunjel intarita si-un metatarsian de Phalacrocorax Carbo. I don't remember eating that.
Postul ala de mai sus cu "Salut" l-am scris cu copy/paste din mouse.
Pai si aici ai dat copy paste :biggrin: e topic special pentru copy paste!
e 5 jumate...probabil ca o sa dorm putin...si...o sa inceapa!! deci jur ca daca il vad pe romica surdulica sparg t.v. si ma duc in prima dugheana unde se serveste vodca ieftina si ma fac p**a....si dupa aia ma duc la"palatul" tampitului si ma p*s pe gardu' lui de aur......
m**e surdu........
Marius, tu chiar ai o obsesie cu Surdu. Incepi sa ma enervezi, pe bune.
Uita-te la el, mie imi starneste putina compasiune, n-as putea sa-l injur.

parca va asemenati la privire ; daca ma mai uit mult la poza ajunge sa-mi fie chiar drag ![]()
oricum, nu merita sa fie injurat,omul are limitele lui, dar totusi ... nu-l pot acuza de reavointa, nepasare, miserupism... pur si simplu nu-i iasa nimic!