Daca acest topic este un paradox, eu de ce n-as fi?Inca imi sustin parerea ca un topic off-topic este utopic.
Axl , te lovi filozofia frate ?? ![]()
Care ma sustine si pe mine sa devin moderator ?? ![]()
Daca acest topic este un paradox, eu de ce n-as fi?Inca imi sustin parerea ca un topic off-topic este utopic.
Axl , te lovi filozofia frate ?? ![]()
Care ma sustine si pe mine sa devin moderator ?? ![]()
@Deni, vei avea toata sustinerea mea cand vei indeplini urmatoarele conditii:
-cel putin 90% posturi scrise corect gramatical, incepand din acest moment.
-17 ani.
-un meci in Ghencea.
AAAAASTAAA da, utopie, Dany!!! Pe cuvantul meu!!
@ axl
sustine-ma pe mine atunci!!:wink:
P.S. korynna....nimic nimic??
Pai, din cate stiu eu, momentan nu e niciun loc disponibil. Roaga-te sa-si rupa Fane degetele. Sau sa-mi cada mie capul. Sau sa ramana Dragos repetent. Etc.
Apolo - si tu ai ganduri de preamarire, mah? Oare sunt singurul om normal care se gandeste mai mult la bautura decat la pozitii inalte pe sait?
O sa ajungeti toti moderatori si doi useri - alina_mihaela, care ar trebui sa ia ban ca a fost singura on topic si cu mine.
Fane isi rupe ficatii la ora asta, nu degetele. Aveti grija ca s-ar putea sa va ia daca ajunge acasa "bine dispus".
P.S. :Gata, mi s-a pus pata, de acum incolo postez eu in locul ei.
Fugiti! Posteaza Alina_Mihaela_Maria_Mirabela!!! Daca apare vreo cometa sigur ne pasc trei ani de pesta si-o moarte de episcop.
Incerc sa imit sunetul scos de galerie la degajarea suporteului advers : EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
PORTARULUI - emotiile astea...
pey bine mey Stanici ...ban imi trebuie mie dupa ce scriu de 2 ori pe an ????
offff !!!!
nu pot sa ma abtin:
"discutie intre 2 blonde:
-fata cum e corect,Iran sau Irak??"
- fata,dai dracu' de talibani....
P.S. fractura-ti-as degetele fane!!!
P.P.S. korynna.....chiar nimic??
Aaaaaaaaaaaa - ma asteptam la luat la palme, suturi si genunchi.
Pai tu ai fost singura care , prin inactivitate, ai fost on topic pe un topic de off topic. Ceea ce e mai grav decat sa fii off topic pe un topic de on topic. Adica... intelegeti voi.
Ma duc sa pun un banc super misogin la "bancuri" . ![]()
Oare sunt singurul om normal care se gandeste mai mult la bautura decat la pozitii inalte pe sait?
Uite ca eu te sustin
inainteee. trebuie sa ne intalnim sa mergem neaparat duminica la meci. pot sa cumpar si eu cateva bilete pentru cei care nu au timp ![]()
@ stanici
GROH ma!!!
Eu cred ca va spun la revedere. Ne citim peste 34 de ore.
A inteles pana la urma careva de ce ar trebui sa ia alina_mihaela ban?!! Sau ma bat cu morile de vant?
@Marius
Da,sunt aici,la datorie,pregatita pentru ban-uri.De ce nu-i raspunde nimeni lui axl la intrebare? :laugh:
@stanici
De fapt alina_mihaela ne ia la misto din umbra.
Da,sunt aici,la datorie,pregatita pentru ban-uri
vorba cuiva de aici...WTF??????????????
Auzi la ea, se trezeste noaptea sa dea banuri. Pai eu, cand eram de varsta ei... devalizam baruri la ora asta.
@stanici
Acum e altfel cu orele,cu iesitul...o sa vezi cand o sa ai copii :laugh: :laugh: :laugh:
@ axl
sustine-ma pe mine atunci!!:wink:
Marius , io te sustin ma ... acum e randu tau ![]()
Axl , cred ca 60% din posturile mele sunt scrise bine gramatical (perfect simplu nu se pune ) .
Am fost la un meci al Stelei , cand a venit la Valcea .....
Am fost la un meci al Stelei , cand a venit la Valcea .....
Cand a jucat Valcea in Ghencea? Ce req`..
Da macar am fost la un meci cu Steaua ... si sunt mandru ![]()
bv denii...acu' nu mai trebuie decat sa faci 17 ani......si sa ajungi la cota 90%,nu 60%...
P.S. si sa-l "accidentezi" pe fane - el e pe "locul" tau de moderator.....
P.S. si sa-l "accidentezi" pe fane - el e pe "locul" tau de moderator.....
Cu excesu tau e ghilimele , imi amintisi de un PM de il primi de pa cineva de nu l-am mai vazut pana acum pe forum , care m-a facut "prostituata" forumului ....... oare la ce se referea ?? ![]()
Haaa, mai Dany, pe tine, care te bagi in seama asa usor cu toata lumea te-a facut prostituata?!!! Incredibil, cata rautate in lumea asta, domn'le... Ma duc sa plang un pic.