Vand poster cu Adi Minune in marime naturala. Il puteti lipi pe gemuletul de la baie.
Dee, nu ne asocia pe noi, astia, clasa muncitoare, cu hahalerele, vagabontii si huliganii aia din AISS.
Vand poster cu Adi Minune in marime naturala. Il puteti lipi pe gemuletul de la baie.
Dee, nu ne asocia pe noi, astia, clasa muncitoare, cu hahalerele, vagabontii si huliganii aia din AISS.
L-ați vãzut cumva pe Zdreanțã,
Cel cu ochii de faianțã?
E un câine zdrențuros
De flocos, dar e frumos.
Parcã-i strâns din petice,
Ca sã-l tot împiedice,
---
Pe nevasta lui Mitica sa o luam la caterinca.
Pam-pam
steag3
Azzido - iar ai baut cola, mah?!!! Se vede ca ai oarescare tangente cu jobul de educatoare.
Axl - ai uitat de betivii din AISS.
nu mah, am baut zeama de varza partial expirata.
@Dee, te rog foarte mult sa faci delimitarea cuvenita intre membrii AISS si staful tehnic al acestui sait.Multumesc.
imi cer scuze, din prea mult elan am scris AISS.
Danny, scapi mai ieftin, nu listezi nimic, doar trimiti tot ceea ce ti-am spus eu lui George,
intr-un e-mail. Pentru detalii contacteaza-ma in privat.
S-escule, esti multumit?
le: cu ce poate fi sensibilizat ( a se citi santajat) George? ![]()
@Stanici
Alo..alo..care betivi ???
Fane- "Frumosii betivi ai marilor orase" - la astia ma refeream.
"Cine pleaca/ Ecaine rosuuuu/Oooo"
LE: @Dee, nu putem spune cu ce poate fi George sensibilizat pentru ca nu il cunoastem. La sedinte, cand mai vorbim, vine un baiat cu un proiector de holograme , exact ca in Star Wars e faza. Asa ca nu te putem ajuta. Sau nu vrem.
LE: @Dee, nu putem spune cu ce poate fi George sensibilizat pentru ca nu il cunoastem. La sedinte, cand mai vorbim, vine un baiat cu un proiector de holograme , exact ca in Star Wars e faza. Asa ca nu te putem ajuta. Sau nu vrem.
aha, deci retroproiectorul e solutia, bine ca stiu ...
ms, mi-ai spus mai mult decat ma asteptam.
mi-ai spus mai mult decat ma asteptam.
Dee tot timpul INTELEGE mai mult decat vrem noi sa inteleaga. E de(e)ducareata.
Chiar, de ce se numeste retroproiector?
aha, deci retroproiectorul e solutia, bine ca stiu ...
ms, mi-ai spus mai mult decat ma asteptam.
later: Danny, solutia e sa faci o prezentare animata ( ceva flash daca te pricepi) cu asta il dai gata pe George.
Dee, acum mi-am adus aminte!!! Parca a adus la un moment dat vorba ca ar vrea sa bea vreo 3 (trei) sticle de Jack Daniels la o masa unde sa fie si 3 (trei) femei frumoase si binevoitoare. Parca asa imi aduc aminte. Si mi-a zis ca numai in compania mea poate sa bea si sa se intretina cu femeile alea. Deci, daca iti vine vreo idee, ma ocup eu. ![]()
Dee, acum mi-am adus aminte!!! Parca a adus la un moment dat vorba ca ar vrea sa bea vreo 3 (trei) sticle de Jack Daniels
nu pot sa cred, asa de ieftin scap cu George??? pai Jack Daniels am acasa ... 2 sigur am, una sigur mai primesc
) tot timpul primesc ... atentii ( vorba lui axl) si culmea ca eu nu le pot bea.
mi-a zis ca numai in compania mea poate sa bea si sa se intretina cu femeile alea.
Asta mi-aduce aminte de bancul ala cu firul de ata care se contempla in oglinda, spunandu-si:
-Ce siret...
@Axl
sau...Ce zgarci !
Prefer "viclean", Axle. Oricum, vad ca partea de care te-ai legat tu i-a scapat don'soarei, precum si partea cu fuemeile - care ar putea fi suplinite de alte, sa zicem, 3 (trei) sticle de ambrozie d-aia.
Fane, stai calm ca tu erai invitat din oficiu. Deci modifica postarea cu zgarciul ca nu e cazul.
vad ca partea de care te-ai legat tu i-a scapat don'soarei
mie nu-mi scapa nimic , fii sigur de asta
Nu-mi plac insa ecuatiile cu 2 necunoscute, (de ce sa ma complic inutil ?)mai bine te scot pe tine din joc si ramane doar George cu mine si x, o ecuatie de gradul 1 pe care o rezolv f usor.
Depinde si de necunoscuta George.
Pai eu ce tot guitam pe aici?!!!! Ca daca e sa faci o combinatie, prin MINE se face. Asa ca numai elimina tu lumea si da-ne sa bem.
@S-escule,scrie-mi o recomandare pentru Danny ( ca sa devina moderator) si o sa-ti dau ... de baut
Cu cat mai multe recomandari, cu atat se 'inmoaie' George.
le: acuma l-am analizat ( pe George) si am vazut ca avem 2 pct in comun ![]()
Doua puncte comune, ecuatii de x grade, mai oameni buni, o betie cu trei sticle de ambrozie se trateaza cu respect! Reveniti-va! Nu mai amestecati alcoolul cu ceva atat de lumesc ca matematica! Un pic de sobrietate, va rog!
am stiut la teza la romana :> mersi la dee care ma mai ajutat
am stiut la teza la romana
ce ti-a picat? nu-mi spune ca "vanitas vanitatum"...
@axl, iarasi Guta? chiar tii mortis sa te luam la misto? ![]()
Ma, acum mi`am amintit.. Unde e Mata Hari?? ![]()
am stiut la teza la romana :> mersi la dee care ma mai ajutat
E clar, iei 10.
@Dee
Nu e doi ca Guta.
@DeeNu e doi ca Guta.
Dintre toti manelistii , ca persoana imi place Guta ...
Dee , intru acum pe mess pentr detaliii ![]()
Daca tot se lauda Criss ca lua 10 , io ma laut ca azi e cea mai productiva ziii din viatza mea (la scoala ) , am luat un 9 la logica , si un 9 la chimie , care a fost ce-a mai MARE , nota din clasa !!!!! Toti se minunau ca dc am luat io 9 , care nu prea ma impac cu invatatu . Ce e drept , ca ne-a lasat cu caietele si cartile deschise , si ne-a lasat sa copiem . Da in timp ce toti erau disperati sa copieze , io copiam cu calm , de la fiecare coleg care era in preajma mea . Ca sa fiu sigur ca e bine ![]()