FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«187888990911251»
axl10.12.2007 11:52

Vand poster cu Adi Minune in marime naturala. Il puteti lipi pe gemuletul de la baie.

Dee, nu ne asocia pe noi, astia, clasa muncitoare, cu hahalerele, vagabontii si huliganii aia din AISS.

Azzido10.12.2007 11:56

L-ați vãzut cumva pe Zdreanțã,

Cel cu ochii de faianțã?

E un câine zdrențuros

De flocos, dar e frumos.

Parcã-i strâns din petice,

Ca sã-l tot împiedice,

---

Pe nevasta lui Mitica sa o luam la caterinca.

Pam-pam

steag3

Stanici10.12.2007 11:59

Azzido - iar ai baut cola, mah?!!! Se vede ca ai oarescare tangente cu jobul de educatoare.

Axl - ai uitat de betivii din AISS.

Azzido10.12.2007 12:05

nu mah, am baut zeama de varza partial expirata.

dee10.12.2007 12:10
@Dee, te rog foarte mult sa faci delimitarea cuvenita intre membrii AISS si staful tehnic al acestui sait.

Multumesc.

imi cer scuze, din prea mult elan am scris AISS.

Danny, scapi mai ieftin, nu listezi nimic, doar trimiti tot ceea ce ti-am spus eu lui George,

intr-un e-mail. Pentru detalii contacteaza-ma in privat.

S-escule, esti multumit?

le: cu ce poate fi sensibilizat ( a se citi santajat) George? :)

fane_casieru'10.12.2007 12:23

@Stanici

Alo..alo..care betivi ???

Stanici10.12.2007 12:35

Fane- "Frumosii betivi ai marilor orase" - la astia ma refeream.

"Cine pleaca/ Ecaine rosuuuu/Oooo"

LE: @Dee, nu putem spune cu ce poate fi George sensibilizat pentru ca nu il cunoastem. La sedinte, cand mai vorbim, vine un baiat cu un proiector de holograme , exact ca in Star Wars e faza. Asa ca nu te putem ajuta. Sau nu vrem.

dee10.12.2007 12:44
LE: @Dee, nu putem spune cu ce poate fi George sensibilizat pentru ca nu il cunoastem. La sedinte, cand mai vorbim, vine un baiat cu un proiector de holograme , exact ca in Star Wars e faza. Asa ca nu te putem ajuta. Sau nu vrem.

aha, deci retroproiectorul e solutia, bine ca stiu ...

ms, mi-ai spus mai mult decat ma asteptam.

axl10.12.2007 12:51
mi-ai spus mai mult decat ma asteptam.

Dee tot timpul INTELEGE mai mult decat vrem noi sa inteleaga. E de(e)ducareata.

Chiar, de ce se numeste retroproiector?

dee10.12.2007 12:54

aha, deci retroproiectorul e solutia, bine ca stiu ...

ms, mi-ai spus mai mult decat ma asteptam.

later: Danny, solutia e sa faci o prezentare animata ( ceva flash daca te pricepi) cu asta il dai gata pe George.

Stanici10.12.2007 12:55

Dee, acum mi-am adus aminte!!! Parca a adus la un moment dat vorba ca ar vrea sa bea vreo 3 (trei) sticle de Jack Daniels la o masa unde sa fie si 3 (trei) femei frumoase si binevoitoare. Parca asa imi aduc aminte. Si mi-a zis ca numai in compania mea poate sa bea si sa se intretina cu femeile alea. Deci, daca iti vine vreo idee, ma ocup eu. :D

dee10.12.2007 12:59
Dee, acum mi-am adus aminte!!! Parca a adus la un moment dat vorba ca ar vrea sa bea vreo 3 (trei) sticle de Jack Daniels

nu pot sa cred, asa de ieftin scap cu George??? pai Jack Daniels am acasa ... 2 sigur am, una sigur mai primesc :))) tot timpul primesc ... atentii ( vorba lui axl) si culmea ca eu nu le pot bea.

axl10.12.2007 13:00
mi-a zis ca numai in compania mea poate sa bea si sa se intretina cu femeile alea.

Asta mi-aduce aminte de bancul ala cu firul de ata care se contempla in oglinda, spunandu-si:

-Ce siret...

fane_casieru'10.12.2007 13:20

@Axl

sau...Ce zgarci !

Stanici10.12.2007 13:48

Prefer "viclean", Axle. Oricum, vad ca partea de care te-ai legat tu i-a scapat don'soarei, precum si partea cu fuemeile - care ar putea fi suplinite de alte, sa zicem, 3 (trei) sticle de ambrozie d-aia.

Fane, stai calm ca tu erai invitat din oficiu. Deci modifica postarea cu zgarciul ca nu e cazul.

dee10.12.2007 14:05
vad ca partea de care te-ai legat tu i-a scapat don'soarei

mie nu-mi scapa nimic , fii sigur de asta ;) Nu-mi plac insa ecuatiile cu 2 necunoscute, (de ce sa ma complic inutil ?)mai bine te scot pe tine din joc si ramane doar George cu mine si x, o ecuatie de gradul 1 pe care o rezolv f usor.

axl10.12.2007 14:11

Depinde si de necunoscuta George.

Stanici10.12.2007 14:13

Pai eu ce tot guitam pe aici?!!!! Ca daca e sa faci o combinatie, prin MINE se face. Asa ca numai elimina tu lumea si da-ne sa bem.

dee10.12.2007 14:14

@S-escule,scrie-mi o recomandare pentru Danny ( ca sa devina moderator) si o sa-ti dau ... de baut :) Cu cat mai multe recomandari, cu atat se 'inmoaie' George.

le: acuma l-am analizat ( pe George) si am vazut ca avem 2 pct in comun :D

axl10.12.2007 14:38

Doua puncte comune, ecuatii de x grade, mai oameni buni, o betie cu trei sticle de ambrozie se trateaza cu respect! Reveniti-va! Nu mai amestecati alcoolul cu ceva atat de lumesc ca matematica! Un pic de sobrietate, va rog!

cRiss4Steaua10.12.2007 14:50

am stiut la teza la romana :> mersi la dee care ma mai ajutat

dee10.12.2007 14:51
am stiut la teza la romana

ce ti-a picat? nu-mi spune ca "vanitas vanitatum"...

@axl, iarasi Guta? chiar tii mortis sa te luam la misto? :)

c.ronaldo1710.12.2007 14:51

Ma, acum mi`am amintit.. Unde e Mata Hari?? :huh:

axl10.12.2007 15:46
am stiut la teza la romana :> mersi la dee care ma mai ajutat

E clar, iei 10.

@Dee

Nu e doi ca Guta.

-=Danny=-10.12.2007 18:16
@Dee

Nu e doi ca Guta.

Dintre toti manelistii , ca persoana imi place Guta ...

Dee , intru acum pe mess pentr detaliii :D

Daca tot se lauda Criss ca lua 10 , io ma laut ca azi e cea mai productiva ziii din viatza mea (la scoala ) , am luat un 9 la logica , si un 9 la chimie , care a fost ce-a mai MARE , nota din clasa !!!!! Toti se minunau ca dc am luat io 9 , care nu prea ma impac cu invatatu . Ce e drept , ca ne-a lasat cu caietele si cartile deschise , si ne-a lasat sa copiem . Da in timp ce toti erau disperati sa copieze , io copiam cu calm , de la fiecare coleg care era in preajma mea . Ca sa fiu sigur ca e bine :D

«187888990911251»