Marius esti prof ?? ![]()
@Crriss , da-o ma in masa de teza , nu te mai stresa atata .... io inainte de teza cu o zii abia daca pun mana pe caiet .... daca nu stiu asta e si cu asta basta ..... ![]()
PS : Marius e profesor ... tanananana !!!
))
Marius esti prof ?? ![]()
@Crriss , da-o ma in masa de teza , nu te mai stresa atata .... io inainte de teza cu o zii abia daca pun mana pe caiet .... daca nu stiu asta e si cu asta basta ..... ![]()
PS : Marius e profesor ... tanananana !!!
))
@DENII
nu-s ma prof ce dracu!!! doar ca am 3 copii p care ii ajut si eu...ii stiu de micutzi si mai facem ceva pregatire d-asta....atat!!
P.S. korynna,nu mai zici nimic?? =)))))
@DENII
nu-s ma prof ce dracu!!! doar ca am 3 copii p care ii ajut si eu...ii stiu de micutzi si mai facem ceva pregatire d-asta....atat!!
Marius , ai 3 copii la 23 de ani ?:O:O:O:O:O:O
:blink: ![]()
PS : Aici chiar m-ai lasat paf .....
PPS : Ai si nevasta ??![]()
Domnu' profesor,ce sa mai zic?Dati meditatii pe mess? :tongue:
@ denii
am 2 copii PE CARE II AJUT!! sunt frati/surori ai unor prieteni de ai mei...capisci?? si gata!! ce am ajuns eu,subiectul de misto in seara asta??
am 2 copii PE CARE II AJUT!! sunt frati/surori ai unor prieteni de ai mei...capisci?? si gata!! ce am ajuns eu,subiectul de misto in seara asta??
Marius , pai daca ii ajunti , incseamna ca trebuie sa fii destept , adica sa stii matematica si etc ... si pana la urma cat iei pe sedintza ?? :biggrin:
PS : Mairus esti un tata bun .... dar totusi , nu mi-ai raspuns la intrebare .... ai sotie ?? ![]()
@ Marius , Da.. ai ajuns :laugh:
ehhhhhhh...in seara asta va las,ce sa fac?...dar ma fac eu mare (a se citi moderator) si sa vedeti masuri atunci!!
@ denii
ma,sper sa am si nevasta pana la revelion (nu de alta,dar la party e obligatoriu sa vin cu "atasamentul")
stii tu ceva??sau pe cineva?? :tongue:
Ti-o dau pe prospatura de bunicamea , ca si asa nu mai am nevoie de ea
. Marius , de ce ma necaesti ma ?? Io nu primu pe lista de moderatoriii .... tu al doilea ![]()
Ti-o dau pe prospatura de bunicamea
macar am parte de niscaiva mostenire???...si in primul rand e prezentabila?? ca nu pot sa ma fac de ras in fatza cunoscutilor.....
Mostenire .... daca vrei o palma de pamant .
Prezentabila ... da , cand te duci cu ea la meci iei 4 bilete .
De ras nu te faci , ca pe urma razi tu de fatza lor ....
PS : Marius presimt ca tu esati in negocieri avansate se te faca astia moderator .... ti-a zis cumva Axl CAT si CUI pe PM ?? ![]()
@ denii
simturile te inseala....negocierile nici macar n-au inceput...
nici macar nu stiu cat sa dau...sau cui sa dau...
Ce ma necajeste chestia asta ca nu vor admini sa ma faca moderator .... :sad2:
lasa denii....noi sa fim sanatosi....
acus vine Craciunul,impodobesti bradul...o sa uiti de forumul asta :wink:
acus vine Craciunul,impodobesti bradul...o sa uiti de forumul asta :wink:
Ce ideee ..... poate de craciun o sa se mareasca inima de doua ori adminilor , si o sa ma faca si pe mine moderator .... da pana atunci terebuie sa fiu utilizator model ![]()
si mai ales sa faci ceva meditatii la romana..:wink:
Scump domnec scum .... da lasa Marius , ca nici tu nu sari deparfte de mine , CCA si tu scrii gresit .
Da uite ca am vazut :
yo_marius
"stelist pana la moarte"
Grup: Seniori
Postari: 801
Inregistrat pe: 28-July 07
De la: tara........
Membrul Nr.: 34,124
Cat de beton e faza :laugh: :laugh: :laugh:
E de mult asa pusa ?? Si cand naiba ai facut 800 de postari ... 801 ...
si mai ales sa faci ceva meditatii la romana..:wink:
Marius bate apropos-uri...a se citi "si mai ales sa faci cu mine ceva meditatii la romana... :wink:" :biggrin:
Marius bate apropos-uri...a se citi "si mai ales sa faci cu mine ceva meditatii la romana... :wink:" :biggrin:
Marius creca vrea sa scoata un ban de pe spinarea mea ..... ![]()
@Corina , te vazui de o groaza de vreme pe topicu de discutii libere , da nu te vazui postand nicaierii .... sau oi fii io chir ??
Eu nu cred, sunt sigur...
denii,pentru tine meditatiile sunt gratis (a se citi MOCA)...e bine asa?
denii,pentru tine meditatiile sunt gratis (a se citi MOCA)...e bine asa?
Si naveta de la Valcea pana la "tara" (a se citi Bucuresti) , cine o plateste ?? ![]()
Naveta e inclusa in pret :biggrin:
Naveta e inclusa in pret :biggrin:
Si deranju meu , ca imi pierd o zii intreaga .... 3 ore dus + 2 ore meditatzia + 3 ore intors = 8 ore !!!
esti culmea!!! acu' vrei sa-ti dau bani ca sa te ajut la romana??