FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«183848586871251»
fane_casieru'09.12.2007 11:58

@yo

Acum ca te-am desconspirat...asta e,n-am vrut...sper sa ai si tu mai multe sanse p`aici.

Ca nu mai am somn pana nu te vad si pe tine realizat.

yo_marius09.12.2007 11:59

@korynna

care VOI??? esteti mai multe??

should i bring a friend?? ca tot am auzit ca Stanici ar fi fugit de acasa...vin cu el...si cu fane (e casier..are bani..:wink:)

LE: @fane

bine macar ca are cineva grija de mine....ms frumos....

korynna09.12.2007 12:02

Bine,daca vreti veniti toti 3,dar o sa aveti program artistic,mai ales tu...pe fane il iertam ca e casier...la stanici ma mai gandesc,sa vedem cu ce vine el,pana acum avem un cipandel si un casier.Viitorul suna bine :laugh:

LE:Gabi_MS te vad...Ce faci?Te bagi cu noi de sarbatori?

yo_marius09.12.2007 12:10

@ korynna

o sa ai o mare dezamagire!!! cred ca eu si cu Stanici amandoi,avem vreo 50 de kile!!! dar avem un program artistic deosebit:streaptease "pe invers"..adica ne imbracam pe muzica lasciva!! macar vine si fane...are bani!!

tot nu mi-ai spus cate suntetzi!!

P.S. ar trebui sa ne vedem undeva sa ascultam muzica la noul meu aipod (am colinde....)

P.P.S. stiu si unde:mergem la Unirii,sub brad,si intram in "spiritul craciunului"

fane_casieru'09.12.2007 12:10

@korynna

Nu te mai gandi prea mult ca nu stii ce pierzi...sa-l vezi tu pe Stanici ce paros este pe piept ...si umbla cu el in vant.

@gabi_ms

tu stai deoparte...nu-i de tine aici.

korynna09.12.2007 12:18

:))Propun sa iesim la un vin fiert sa stabilim detaliile si ca Marius sa intre in atmosfera sarbatorilor.

@Marius

Nu stiu exact cate suntem,deja nu le mai tin numarul :tongue: Vrem poze/filmulete cu tine si Stanici sa vedem daca aveti profil de cipandei :) Fane a trecut testul.

Gabi_MS,baietii se simt invadati,dar daca eu si dee te invitam sa stii ca e ok.Un vin fiert te tenteaza?:)

yo_marius09.12.2007 12:29

ideea e ca inainte de asta eu si stanici vrem poze/filmuletze,istoria medicala,venituri lunare si alte asemenea ale tuturor potentialelor "spectatoare"!!! spectacolele noastre sunt ca alea ale lui S. Banica de Craciun:se tin cu casa inchisa (ne incuie mama cand pleaca) si spectatori alesi pe spranceana!!!

vinu il bem sub pom?? :D

fane a trecut testul doar pentru ca e casier???? banii vorbesc deh....

P.S. gabi_ms...sa nu indraznesti!!!

fane_casieru'09.12.2007 12:34

@yo

Pei cine crezi tu ca da de baut ???.....e?...normal cel cu banii !

Stanici09.12.2007 12:59

Hmrrrr - vad ca am ajuns si cocota maculina. Ce oaaameni, dom'le!!!

Mai intai Fane ma da in gat ca am fost si eu plecat vreo 2 zile la sedinta AISS fara a trece pe acasa. Apoi Marius ma baga fara voie in echipa lui de vampe - baaai, terminati-va, ma simt ca o bucata de carne (de cand vroiam sa spun asta). Cu toate ca am un aspect fizic de speriat - pardon, invidiat, sa stiti ca eu reprezint mai mult.

fane_casieru'09.12.2007 13:15
Hmrrrr - vad ca am ajuns si cocota maculina. Ce oaaameni, dom'le!!!

Mai intai Fane ma da in gat ca am fost si eu plecat vreo 2 zile la sedinta AISS fara a trece pe acasa. Apoi Marius ma baga fara voie in echipa lui de vampe - baaai, terminati-va, ma simt ca o bucata de carne (de cand vroiam sa spun asta). Cu toate ca am un aspect fizic de speriat - pardon, invidiat, sa stiti ca eu reprezint mai mult.

Stanici ..eu am zis ca fara tine nu merg la intalnire...baga-te mah ca-i de baut...nimic nu stii.

yo_marius09.12.2007 13:33
Stanici ..eu am zis ca fara tine nu merg la intalnire...

aloooo!!! ce-i aici?? care intalnire???? treaba era sa ma intalnesc EU cu korynna....DOAR EU CU KORYNNA!!!! deci care intalnire???

P.S. @ Stanici ( a se citi >>bucatzica de carne<<)

noi suntem vampi,nu vampe!!! baga-te sa facem si noi un ban de sarbatori...iti dai seama la sfarsitul dansului,cand o sa fim imbracatzi,cate buzunare o sa avem de umplut cu bani??:wink:

Stanici09.12.2007 13:38

Daca e vorba de baut, ma bag. Dar refuz sa imi vand fizicul. Oricum, Marius, e cam greu de pus in practica ideea ta. Daca e sa ma iau dupa tine, ar trebui sa imi fac aparitia deja dezbracat. Si asta nu e o optiune.

fane_casieru'09.12.2007 13:44

@Stanici

Da-le dreaq de toale...daca e bautura mai conteaza ?

yo_marius09.12.2007 13:45
Da-le dreaq de toale...daca e bautura mai conteaza ?

exact!!!

dee09.12.2007 13:48

mai mai ce de activitate pe aici; ma pun pe lecturat ...

revin :)

later: am citit tot ce era de citit. Marius, need some help?

Korynna, Marius e cadoul ideal de Craciun pentru. voi fetele: frumos, destept, politicos, manierat, spiritual...si mai nou are un look a la Del Piero. I-ar sta bine cu o fundita rosie, ghemuit sub brad, eu zic sa profitati de ocazie.

Daca ma gandesc mai bine, eu zic sa profitati de promotie si sa-l cumparati si pe Stanici :)

Stanici09.12.2007 13:48

Bah! Sa va fie clar!! Eu nu ma dezbrac. Incep sa levitez in plm daca nu ma trag hainele in jos - inca nu vreau sa decolez.

@Dee. M-am "lecturat" si eu ultimele zile, acum ma simt cam rau. Vezi sa nu faci acces.

yo_marius09.12.2007 13:52

@ stanici

un mare intzlept a spus odata:" De ce sa bei si sa conduci ….cand poti sa fumezi si si zbori? "

asa ca ce dreaq mah....e bautura..MOCA!!!

cRiss4Steaua09.12.2007 13:57

ajutati-ma si pe mine la romana.

Explica urmatoarele expresii:

- Nu-i ovazut pentru gaste

- A fi nascut in zi de lucru

ms :|

Stanici09.12.2007 14:01

Marius - VANDUTULE!!! MERCENARULE!!!

dee09.12.2007 14:05
ajutati-ma si pe mine la romana.

Explica urmatoarele expresii:

- Nu-i ovazut pentru gaste

- A fi nascut in zi de lucru

ms :|

eu stiam de "nu stricati ovaz pe gaste" care inseamna "nu pierde timpul aiurea", in sensul ca n-are rost sa faci ceva.

cRiss4Steaua09.12.2007 14:06

si "a fi nascut in zi de lucru" ?

si omonimia cuvantului razboi .. aici pot pune razboi civil , razboi rece , razboi psihologic ? ca altceva nu prea vad

yo_marius09.12.2007 14:06
VANDUTULE!!! MERCENARULE!!!

hai ma ce dracu'....inca nu-s jucator la Steaua sa ma strigi in halul asta!!

LE : razboi d-ala de tzesut

Stanici09.12.2007 14:08

A - mi se pare ca a "strica orzul pe gaste" este expresia corecta. Si inseamana ca nu e indicat sa ajuti pe cineva care nu este in stare sa aprecieze ajutorul. E ca si cum i-ai darui unui rapidist o carte interesanta.

dee09.12.2007 14:09
si "a fi nascut in zi de lucru" ?

si omonimia cuvantului razboi .. aici pot pune razboi civil , razboi rece , razboi psihologic ? ca altceva nu prea vad

mai degraba pui razboi (de tesut ) si razboi (ca si conflict)

expresia cealalta nu o cunosc, sorry ... intreaba-l pe Axl, asta-i atotstiutor.

@criss, doar la romana ai teme de facut?

hai ca la matematica sau fizica ma mai descurc.

cRiss4Steaua09.12.2007 14:27

ms mult dee .. la razboi de tesut chiar nu m-am gandit :D. La romana dau maine teza si trebuie sa fac testele din care ne da. La matematica si fizica sunt dezastru, dar am luat 8 la raspuns din vectori la fizica si nu ma asteptam. La matematica nu inteleg deloc inductia matematica , am luat 4 la ea :| mi se pare o prostie si nu inteleg. ori e de vina profu ori ..

«183848586871251»