fara nici un 'sto,doar aici sunt in stare sa postez fara a risca un nou warn sau chiar ban....ce gluma de meci......
P.S. m**e surdu si stapanului sau Jiji.......
fara nici un 'sto,doar aici sunt in stare sa postez fara a risca un nou warn sau chiar ban....ce gluma de meci......
P.S. m**e surdu si stapanului sau Jiji.......
Surdu n-are nici o vina. Vinovat e cel care l-a adus la Steaua, vinovat e cel care il baga in teren...
1. STF= sa inretin relatii sexuale cu tine in care tu esti femeia.
2. http://www.hi5.com/friend/profile/displayP...serid=170969110 - ce mai e de comentat?!!!!
@Dany ce faci la info? algoritmi? pascal? c? c++?
@Stanici.. a fost o curva...
:D ![]()
@Bodanel ... fac pascal .... si e urat rau
Singura schimbare care ar scoate Steaua din noroi ar fi :
Ori il aduce Becali inapoi pe Oli , pentru ca rar se gaseste un antrenor asa tacticizat ca Oli . Jucatori care ii avem acum , nu mai stiu sa joace fotbal adevarat , sunt ca niste robotei , daca atnrenoru lor nu le zice ce si cum , isi dau cu stang in dreptu . Daia au fost Iacob , Badea asa buni pe vremea lui Oli , chiar daca e un andrenor mai defensiv , macar nu pierdea echipa cu 2-0 in fatza la Urziceni . Deci echipa a ajuns in starea asa din cauza lui Oli+Becali . **** BA Becali ******IN GURA !!!!
A doua solitie e sa schimbam aproape toata echipa , cu exceptia lui Goian , Ghionea , si Zapata , si ATAT . Sau ar mai fii o semisolutie , sa cumparam doi atacanti foarte scumpi , da si buni (10 mil euro ) , si un mijlocas de creatie , si un mijlocas stanga amandoi tot scumpi ..... da deh acum daca au trecut alegerile .....
Steaua a mai ajuns in halu asta pentru ca li se urase cu binele !!! ce muma masi a avut Becali cu Elton , era jucatoru perfect pentru Steua , crea , driblaa , era offensiv . Ce muma masia avut Becali cu Thereau , de pana la urma a plecat bietu Thereau . Ce muma masii i-a facut lu Paraschiv de l-a fact sa plece ..... io cred ca Becali se intreba de ce ii e bine si vroia si el sa vada cume sa te faci de ras . BAGAMIAS PILA IN EL SE HANDILAU !!!! X(X(X(X
fular cu Lazio pe care-l pierdusem intr-un accident de masina acum 1 luna
Pai cine te-a pus sa-i dai masina? Pun pariu ca n-avea nici permis.
Daca fotbal nu,macar atat http://www.elfyourself.com/?id=1211917750
@Korynna
Sa-ti de Dumnezeu sanatate, n-am mai ras singur atat de mult de nu mai stiu cand. E super. Imi place ca danseaza toti in contratimp, uite chiar si acum rad, cand scriu randurile astea.
toate acestea se intampla datorita faptului ca il contestati pe Becali, cel mai de valoare om de la Steaua, un adevarat patron. Nerecunoscatorilor!!!
Vã informez cã începând de AZI sunt dispus sã vã primesc cadourile de Crãciun. În felul acesta sper sã poatã fi evitatã aglomerația din preajma sãrbãtorilor și a evita sã stați la coadã pentru a mi le înmâna ! Mulțumesc pentru intelegere
Azzido , io ti-am luat un ciorap ..... e roz bonbon cu picatele .... iti place ?? :biggrin:
Prima mea victorie din campionat : Lumm_01(Marseilla) - Eo(PSG) 0-2 . Victoria asta vreau sa o dedic in special lui : Marius , c.Ronaldo , si lui Dee !!!! PEntru ca m-au sustinut , si Marius m-a ajutat sa imi aleg echipa ... si Ronaldo m-a invatat fifa 08 si manager 08 .... imi da o lactima ![]()
felicitarile mele denii!!! sper sa promovezi!! :wink:
Lumm_01(Marseilla) - Eo(PSG) 0-2 . Victoria asta vreau sa o dedic in special lui : Marius , c.Ronaldo , si lui Dee !!!!
Bravo Danny, sunt mandra de tine! Dupa ce promovezi, poate ma inveti si pe mine cu ce se "mananca" fifa ... nu ca as vrea sa ma joc, ..... doamne fereste, mai mult pentru cultura mea generala.
App, in weekend iti dau voie sa-ti faci de cap, dar de luni ... back to mr. pascal
si pentru ca eu nu pot tine doar cu o singura echipa (iar voi stiti asta), vreau sa promoveze si Bugaboo in prima Liga. Succes la amandoi! (ma cam enerveaza ca v-ati ales echipe frantuzesti, nu-mi plac defel, dar ..in fine)
@bugaboo
m-ai dezamagit!!! cu cea mai tare echipa (marseille) te-a batut denii????????????????????
Dee , tu crezi ca io nu mi-as fii ales Ac Mila, sau Barcelona .... da ce sa facem .... lu-au luat sefii din Divizia A ..... si sa fim seriosi , nu cred ca o sa am sanse sa pomovez .... da oricum nici nu o sa fiu eliminat din divizia B . Lasa Bugaboo ..... noi sa fim sanatosi :biggrin:
A fost azi meci la hochei ?
A fost azi meci la hochei ?
Nu...maine de la 18.00 pe Flamarolpol...daca nu vii ai ban din oficiu.
sunt SINGURUL utilizator de la ora asta!!!!
Dee , tu crezi ca io nu mi-as fii ales Ac Mila, sau Barcelona .... da ce sa facem .... lu-au luat sefii din Divizia A ..... si sa fim seriosi , nu cred ca o sa am sanse sa pomovez .... da oricum nici nu o sa fiu eliminat din divizia B . Lasa Bugaboo ..... noi sa fim sanatosi :biggrin:
Nu mai, eu ma gandeam sa alegi o ilustra necunoscuta, gen Elfsborg,asa sa-i iei la misto, doar e mai dureros sa piarda un Milan cu elfii
Nu-mi place atitudinea asta a ta, "nu cred" trebuie sa dispara, normal ca o sa promovezi! Tinteste Danny spre luna, chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele. Sa ma tii la curent cu evolutiile tale, pana acuma ai batut o selectionata de fotbal feminin, nu-i rau ...
pana acuma ai batut o selectionata de fotbal feminin, nu-i rau ...
Marseille e mult mai buna decat PSG , io am cea mai slaba echipa din toata divizia B . Nu am batut echipa de femei , ca Marseille e mai buna decat echipa mea , si Bugbaboo joaca foarte bine ..... dar am castigat pe merit ![]()
Deni, taci din gura, ai batut o fata. Nu mai ai niciun cuvant de spus, s-au dus alea trei kilograme de prestanta pe care le aveai.
@ axl
mi se pare ceva schimbat la tine.........dar nu-mi dau seama ce....
P.S. luavash!!!
Bugbaboo e fata ??Ca asta am inteles din postarea lui axl .... ![]()
Si mie mie se pare ceva schimbat la axl ... mi se pare mult mai serios ..... si imi e frica de el ...:-S
Da, axl nu mai are avatar cu Guta.
@fane
Din cauza cetii n-am reusit sa gasesc drumul spre patinoar. Daca nu merge varianta asta, am vazut postul tau abia acum, asa ca sper sa ma ierti. ![]()