@yo
Dupa Craciun, Marius, dupa Craciun.
@yo
Dupa Craciun, Marius, dupa Craciun.
Am primit unda verde,are you happy now Marius? :tongue:
WOOOOOOOOOW!!!! adica WOOOOOOOW!!!!
drept sa spun pana acum nu credeam in reclame dar vad ca ariel chiar curatza si improspateaza!!!
app. asta inseamna ca a venit moshu??
@ korynna
meritzi un poop......
ai em ixtrimli hepi!!!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei!
WTF?!
WTF?!
:biggrin:
@Marius
Da,da,de sarbatori simt nevoia sa fac lucruri bune.![]()
@axl
Nu fii suparat,poate iti aduce si tie mosul ceva ![]()
Ce-ai patit mai Axl de esti verde de suparare?
@ axl
nu pot sa te las asa suparat intr-o seara ca asta!!!
da-mi un warn 20% ca sa fii fericit!!
@Wally
Nimic, luam lumea la misto.
Dupa cum spunea prietenul meu Mohamed, sunt negru de suparare. Si tot el spunea, cand l-a vazut pe Ionut Grasu c-o varza-n mana "Grasu, esti varza!" Mohamed e tipul care avea acum vreo nu stiu cati ani internet cafe-ul ala de la intrare in Regie, pe dreapta. Am tras cateva betii cu el la Costinesti. Intelegea versurile lui Dr. Dre si radea de se **** pe el. Noi nu. Umbla un zvon ca a fost omorat de niste recuperatori ucrainieni, da' zvonu' n-a fost confirmat cu exactitate niciodata.
@Marius
Ai grija ce-ti doresti. Astazi e ziua in care dorintele pot deveni realitate...
Ai grija ce-ti doresti. Astazi e ziua in care dorintele pot deveni realitate...
imi doresc ca axl sa fie fericit!!! :biggrin:
app. stau si ma gandesc ce sa va cer pentru Craciun.......hmmmmmmmm.............
@WallyNimic, luam lumea la misto.
Frate, eu imi faceam griji pentru tine si tu ne iei la misto? Ma gandeam ca e vorba de probleme grave legate de cadou :biggrin:
Uraaaaaaa!!!
A venit moshuuuul!!!
mah de la o vreme mi se pare sau mereu cand ajung in partea de jos a topicului e cate o reclama gen reply si ma intreaba daca vreau o erectie ferma si prelungita sau un penis ca in filme...inca odata....mi se pare ?
@Fane
La multi ani,Stefan!
Bucura-te de aceasta zi alaturi de toti cei pe care ii iubesti.
@all
am tot citt care ce ati primit de Mos, pentru a nu face gafe colosale, hai sa va spun eu semnificatia cadourilor pe care le-ati primit:
Bilete la meciul echipei tale favorite / concertul formatiei tale preferate: te place asa cum esti si te sustine in tot ceea ce faci.
Album sau carte de colectie: te considera inteligent si apreciaza felul in care comunicati.
Un obiect dupa care tanjesti: iti cunoaste hobby-urile; isi doreste sa fii fericit.
Pulover: simbolizeaza eleganta si caldura; ii pasa de aspectul tau fizic.
Rama foto cu poza ei: egoism, gelozie.
Cravata sau fular: lipsa de creativitate, rigiditate afectiva.
Aparat de ras: banal si impersonal.
Lenjerie intima sau sosete albe: este novice la capitolul modei; lipsa de originalitate.
Ce??! E ziua lu' Fane azi?
@dee
Noi doi si-un forum pustiu. Singurica, singurica?
Noi doi si-un forum pustiu. Singurica, singurica?
aha, mosu'i plecat... revine azi, mai pe seara, pot sa-mi fac de cap ![]()
Noi doi Axl, suntem tot timpul singuri la ora asta ... s-ar putea sa apara Marius, am un feeling, trioul clasic se reface dupa cateva luni.
trio????????
o punem de-o trupa?????eu cant la frunza de brad,asta sa stiti!!:wink:
LE: iar e frig afara.......si ploua........
sunt singur pe aici......si plec......a da,moshu n-a venit..
Care sunt trio ******* ?? ![]()
@Marius , la mine a venit mosu !!
Sac sac sac sac !!! :biggrin: Mi-a adus o gramada de dulciuri .... si cam atat . :sad2:
danny...limbajuuuu` tata..limbajuuu`
@Dee
Mersi frumos dar ala-i numele de familie....pe 27 ne auzim.
Uraaaaaaa!!!
A venit moshuuuul!!!
Trimite-l la mine...urgent
) Am fost fff cuminte
@dee explica-mi si mie ce semnificatie au:
- o sampanie pentru copii
- un ananas
- dulciuri
PS: am 23 de ani ![]()
@Bodanelu
ai uitat sa mentionezi de la cine le-ai primit, instinctul imi spune de la parinti.
Oricum, banuiesc ca esti o persoana ludica care nu sta o clipa locului, caruia ii plac sporturile de orice fel si inovatiile. Esti inca copilasul pus pe sotii si esti tratat ca atare ![]()
later: mai, acuma ce-ai fi vrut mai mult? dulciurile primite au fost doar aperitivul, cine stie ce ti se pregateste pentru 14 dec ... si ca sa nu vorbim de desertul din 25 dec. ![]()
Ce ostili sunt cei de la topicvu de fifa 08 ..... mi-a sugerat Marius o ecipa , si io i-am raspuns , si s-a luat dragoshelu de me ca ma da afara din campionat daca mai postez
(((
PS : Zicetimi si mie o echipa care sa imi aleg , inafar de alea alese deja .... :sad2: