Se lauda asta aici la noi.... ![]()
Profu e ma devina MEREU!!
Se lauda asta aici la noi.... ![]()
Profu e ma devina MEREU!!
@ dee
daca azi sunt 0 grade C iar maine va fi de 2 ori mai cald,cate grade vor fi maine??? ai dreaq astia cu prognozele lor...
BAAAAAAAAA criss!!! ia uita-te te rog mult in toate posturile astea si vezi unde apare prima data "razboi de tzesut".....pai ce-i aici??
ms mult dee .. la razboi de tesut chiar nu m-am gandit. La romana dau maine teza si trebuie sa fac testele din care ne da. La matematica si fizica sunt dezastru, dar am luat 8 la raspuns din vectori la fizica si nu ma asteptam. La matematica nu inteleg deloc inductia matematica , am luat 4 la ea
mi se pare o prostie si nu inteleg. ori e de vina profu ori ..
App, Marius a fost mai rapid cu razboiul de tesut, recunosc ![]()
Cand ajungi la fizica la partea de mecanica, (scripeti, planuri inclinate) anunta-ma ![]()
Mie imi placeau problemele alea cu o bila care se ciocneste de un perete si trebuia sa-i calculezi traiectoria sau ceva care se misca pe plan inclinat si sa-i calculezi forta de frecare... ce amintiri am Oricum, fizica de a 9-a e cea mai usoara, zic eu, deci ... curaj ![]()
@Marius : bine ca nu ma testezi din integrale.
Imediat o sa transformam topicul asta in meditatii online: bune, gratuite, fara garantie.
Spiritu sarbatoriilor Marius .... lasal sa vina si Stanci cu Fane ..... spiritu sarbatorilor ...... si mai ia-ma si pe mine ![]()
scuze Marius nu am vazut ^
^
Realizeaza enunturi din care sa rezulte sensul urmatoarelor expresii:
- vanitas vanitum ( desertaciunea desertaciunilor )
- sui-generis ( unic in felul sau, aparte ).
In biblie se spune ca viata este vanitas vanitum.
El este sui-generis
nu prea cred ca e bine :laugh:
Mai bine spui:
Dupa sarbatori va fi vanitas vanitum la bautura.
Si
Stanici este sui-generis. :tongue:
@Criss , si io am tot prof la mate ... si sunt mai blana decat tine , da totusi , am stiut sa copiez in lucrare si am luat 7 .... de aici , Dumnezeu cu mine :biggrin:
ce faci stanici?
te-ai refacut dupa cele 2 zile?
in sfarsit, am ajuns acasa de la sedinta de vineri seara ![]()
scuze Marius nu am vazut ^^
Realizeaza enunturi din care sa rezulte sensul urmatoarelor expresii:
- vanitas vanitum ( desertaciunea desertaciunilor )
- sui-generis ( unic in felul sau, aparte ).
In biblie se spune ca viata este vanitas vanitum.
El este sui-generis
nu prea cred ca e bine :laugh:
mai, nu-i rau ce ai spus, un pic cam ...simplist ![]()
1. In poezia Glossa, Mihai Eminescu dezvolta motivul "vanitas vanitum" prin care subliniaza caracterul trecator al vietii omenesti.
2. Sensul vietii este indisolubil legat de vanitas vanitatum.
3. Cu ocazia aniversarii a 10 de ani de la inaugurarea ziarului, am publicat un articol sui-generis, din textele aparute de-a lungul timpului.
(mda, suna cam aiurea
)
4. Autorul are un drept "sui generis" asupra propiilor publicatii.
5. Revolutia romana din '89 a fost o lovitura sui-generis de stat . ( dar asta n-as scrie-o la teza)
si "a fi nascut in zi de lucru" ?
si omonimia cuvantului razboi .. aici pot pune razboi civil , razboi rece , razboi psihologic ? ca altceva nu prea vad
Vezi cã între "rãzboi civil", "rãzboi rece" și "rãzboi psihologic" nu prea e omonimie. E polisemie. Adicã "rãzboi" are mai multe sensuri, dar care sunt înrudite. "rãzboi de țesut" e bun.
@ criss
"vanitas,vanitatum et omnia vanitas" - latina : desertaciune a desertaciunilor,totul e desertaciune - morala ecleziastului bibilic....
daca te ajuta cu ceva..........
Tampitilor!
@axl :laugh: :laugh: :laugh:
@cRiss4Steaua...sau alt raspuns la cel cu orzu`pe gaste...Sa-i dai apa plata lui Stanici :laugh:
Tampitilor!
axl, desteptaciunea desteptaciunilor :tongue:
ms mult dee ![]()
2. Sensul vietii este indisolubil legat de vanitas vanitatum.
daca scrii asa ceva la teza 100% iei 1 pentru copiat!!!
daca scrii asa ceva la teza 100% iei 1 pentru copiat!!!
)
copiat de la cine, Marius? (mai, astia nu au teze cum am avut noi, cica stiu dinainte variantele de subiecte, deci, se pot pregati)
le:probabil ai dreptate "indisolubil" suna prea pompos pentru cls. a IX-a. Criss, corecteaza si spune doar atat :
" Credinta da sens vietii, pentru ca in viata totul este vanitas vanitatum"
sau daca vrei mai simplu, "In viata totul este vanitas vanitatum". ( chiar ca , cu varianta a 2-a nu vor fi suspiciuni de copiat)
pai ce clasa e?? ca si eu fac pregatire cu cineva de a 8-a si tot problemele astea le avem.....sunt sucite rau tezele astea!!!
Fane, sa stii ca apreciez apa plata. Se intampla cateodata sa ne opreasca astia apa la robinet (defectiuni, etc., mama lor de administratori si presedinti) iar atunci chiar imi sunt de folos bidoanele alea de 5 kile pe care le mai ia mama.
@ Marius .. clasa a IX-a sunt. Dee, mersi din nou
)
Criss, nu ai timp in pauza sa`ti copii temele?
@ Ronaldo , nu sunt teme , sunt posibilele variante de teza.
bah ce ti-e si cu moderatorii astia......axl nu mi-a zis inca......CAT SI CUI....
si korynna....................nu mi-a zis nimic..![]()
Ce sa zic?Am pierdut firul
lua-te-as la misto!
lua-te-as la misto!
right back at you!! ![]()