m**e surdu........
singurul meu defect dealtfel:nu prea suport ratatii!!! sau poate faptul ca sunt obsesivo-compulsiv.....oricum nu prea conteaza...
m**e surdu........
singurul meu defect dealtfel:nu prea suport ratatii!!! sau poate faptul ca sunt obsesivo-compulsiv.....oricum nu prea conteaza...
fara a-l jigni (consider ca de treaba asta s-a ocupat natura),nu pot sa nu constat incredibilele similitudini dintre capul lui romica si un......dovleac!! daca va uitati atenti/atente nu se poate sa nu observati....
P.S. korynna,sper ca nu asta e cadoul meu de Craciun,nu??
LE: uitandu-ma la poza postata de dee (SI IN NICI UN CAZ NU SEAMANA CU MINE!!LA NIMIC!!CLAR??) parca il vad pe Ilie Moromete,absorbit de niscaiva probleme existentiale....
Nu Marius,de Craciun o sa primesti o perna cu poza lui :tongue:
LE: uitandu-ma la poza postata de dee (SI IN NICI UN CAZ NU SEAMANA CU MINE!!LA NIMIC!!CLAR??) parca il vad pe Ilie Moromete,absorbit de niscaiva probleme existentiale....
mai degraba e un iepuras speriat, ingijorat ...
mi-ar place sa dea un gol in seara asta cu Arsenal ![]()
wow ... ar fi perfect!
de Craciun o sa primesti o perna cu poza lui
se poate sa ma "rateze" mosul anul' asta???
P.S. banuiesc ca stii care e cadoul tau nu?? un set complet de lenjerie de pat+pijamalute,toate abundand de pozele "primului cioban al tarii".....si era sa uit de ceasul cu celebra alarma la trezire "bai zdreanto care esti hahalera!!"
@dee
tu chiar vrei sa ma fac ****??? daca romica da gol inseamna ca o sa si joace!!!si ca pe langa gol o sa rateze 243 de super-ocazii (ar insemna oare un reviriment al echipei??)....oricum,mai bine sa nu....:wink:
Hai, toata lumea, cu mine :"ROMEO SURDUUU!!!"!.
Marius...bine m-ai convins...vrei sa luam alte cadouri?
bine,va las sa va faceti de cap, n-am sa ma transform eu acuma in avocatul lui Romica.
Ma enervezi Marius ca-l injuri numai pe el, de parca el e raul absolut la Steaua. E si el o biata victima colaterala a jocurilor de interese care l-au adus in Bucuresti. Nu face fata, asta e, cu siguranta va pleca, dar pana atunci, ma indoiesc ca va juca mai bine daca e mai mereu injurat.
Si inca ceva, ce-am mai observat, asta nu numai la tine, la mai multi, toti spuneti ca daca joaca Surdu meciul e din start compromis. Asta inseamna ca Steaua sta intr-un singur jucator? sa inteleg ca restul de 10 fac figuratie? te las sa meditezi la asta ... ![]()
revin, dupa ce terminati cu episodul Surdu.
p.s pun pariu ca Stanici va 'sari' pe mine... asa de bine-l cunosc
)
In sfarsit, sunt de acord in totalitate cu Dee. Pai noi il antipatizam pe descult din cauza ca a fost bagat in fata de jegosenia aia, nu ca e prost. Hai sa o dam in caterinca, lasati echipa in pace.
M**E Jiji, augh, augh, augh!!!
LE - Dee, cand te luam la 11 metri, o faceam pentru ca iti dadeai cu parerea despre Steaua, nu despre Jiji si raul pe care-l reprezinta.
@Marius-1) cate cuvinte ai mai invatat de aseara? si 2) mai consideri ca sunt urat cu spume?
Si inca ceva, ce-am mai observat, asta nu numai la tine, la mai multi, toti spuneti ca daca joaca Surdu meciul e din start compromis. Asta inseamna ca Steaua sta intr-un singur jucator? sa inteleg ca restul de 10 fac figuratie? te las sa meditezi la asta ...
revin, dupa ce terminati cu episodul Surdu.
desi nu e locul pentru asta,here it comes:daca joaca romica meciul e compromis!! de ce ?? imagineaza-ti ca in locul lui romica ar juca Bicfalvi(ca tot e preferatul nostru:wink:) sau Cristocea si unul din ei ar lua rosu direct in secunda 30!! cam asa joaca Steaua cu romica titular!!!!
si gata,am terminat!!!promit!!! acum ma gandesc cu sa sa-l servesc pe mosu (sau baba :wink:) cand m-oi uita sub bradut pe 25....
Si eu ma multumesc cu asta
si eu care credeam ca "scap" cu un cico,2 cozonaci si traditionalul "Craciun Fericit" (sau good mourning dear...)
in fine...
Eu vreau o femeie chioara...
LE - Dee, cand te luam la 11 metri, o faceam pentru ca iti dadeai cu parerea despre Steaua, nu despre Jiji si raul pe care-l reprezinta.
Cred ca e primul post in care esti de acord cu mine si nu ma 'intepi'. Ceva nu-i in regula!
Las' ca te atac eu
)
adica eu pot comenta de Becali dar de Steaua nu? ![]()
S-ecule,ce figura esti, poate-s un cronicar sportiv undercover, ce stii tu.
le: mai la ce masini aspirati .... doar eu ma multumesc cu masina pe care o am?
Eu vreau o femeie chioara...
...de beata. :laugh:
fiind chior de somn si uitandu-ma pe profilele unor useri am constat cu uimire ca numita "alina_mihaela" e nascuta in anul in care Steaua a castigat celebrul trofeu,dar, mai mult de atat,aceeasi "alina_mihaela" e nascuta in aceeasi zi (!!!) in care un alt user (nu i-am retinut nick-ul) si-a ridicat buletinul de identitate de la militie (cred..)
asta apropo de coincidente.....
tot apropo de coincidente,cum ar fi chiar sa primesc "dragostea vietii mele"(a se citi OPEL CALIBRA NEGRU) cadou de Craciun??
@ Dee - Nu concep ca un simpatizant al altei echipe sa isi dea cu parerea despre un club pe care eu , sincer, il iubesc. De atacat, ai avut sansa la meciul cu spurcatii dar ai ratat-o
. Oricum, la cat de "leu" am fost, cred ca ieseai un pic sifonata.
Lasati fotbalul in pace, totusi asta e topic de caterinca, ce mama dreaq! Marius, te-am intepat de cateva ori - niciun raspuns?!!
tot apropo de coincidente,cum ar fi chiar sa primesc "dragostea vietii mele"(a se citi OPEL CALIBRA NEGRU) cadou de Craciun??
pentru a nu crea confuzie, te rog sa precizezi si anul ![]()
p.s sincer,mie nu-mi place Opelul calibra, bine, in general nu-mi plac masinile sport.
@stanici
cand o sa ma mai enervezi cu raspunsuri ca cel anterior am sa utilize butonul REPORT! ![]()
nu vreau sa intru acuma in polemica cu tine, e clar ca nu ne putem intelege in privinta unui aspect.
ia mai bine sa te iau la misto ![]()
pentru a nu crea confuzie, te rog sa precizezi si anulMIE NU-MI PLACE Opelul calibra!!!!!!!!!!!!
1994
WTF????????cum sa nu-ti placa cea mai frumoasa masina????
WTF????????cum sa nu-ti placa cea mai frumoasa masina????
asta e, nu-mi place, n-am glumit cand am spus ca nu-mi plac masinile sport, aerodinamice. Cred ca e o optiune de gust, prefer ceva mai masiv, sobru (elegant),de calitate ,rezistent etc.
le: operatiunea gheata cu toc
din pacate mi-am pierdut vechea semnatura, cea care ma definea. Ofer recompensa gasitorului ![]()
Doritorii pot naviga linistiti pe diverse site-uri .. din pacate nu va pot da un indiciu, chiar nu mai retin unde am gasit poza respectiva.
Ce face Reportul ala - schimba modul de a gandi?
Ce face Reportul ala
e varianta de la "sun un prieten".
Marius, te-am intepat de cateva ori - niciun raspuns?!!
auuuuuu.....:biggrin:
korynna....nimic nimic??