FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«195969798991251»
axl13.12.2007 18:43

Momentan stau in fata calculatorului si ma indop cu Kinder Chocolate +milk -cocoa 8 bars, beau Pepsi-Cola Twist Lemon e2,5l bonus 300 points la pret de 2l, ascult Gogol Bordello si ma gandesc la ziua de maine intr-un mod constructiv. Viata, tata...

yo_marius13.12.2007 18:46
Shiki shiki bamba, shiki shiki bamba.

nu credeam ca te uiti la "novelas".......sau ca asculti hiturile Loredanei.....

axl13.12.2007 18:49
nu credeam ca te uiti la "novelas".......sau ca asculti hiturile Loredanei.....

Nu e Axl, e sora lui. Axl e la meci.

Se uita aia mica.

yo_marius13.12.2007 18:51
Nu e Axl, e sora lui

asl pls.....

Stanici13.12.2007 18:54

Ai pus-o

axl13.12.2007 18:56

Firma mea de net promite noi si noi surprize pentru anul 2008. Hm, nu prea am chef de surprize noi daca-s asemanatoare cu astea din 2007.

fane_casieru'13.12.2007 19:40
Ai pus-o

unde ?

-=Danny=-13.12.2007 20:05

Azi boala aia de diriga ma muta din ultima in prima banca , ca cica vbesc mult , si ca avea ea trimitere de la nuj ce profi ca sa ma mute din ultima banca ...... si tocmai MAINE am teza la romana , si cum naiba sa copiez din PRIMA banca ??? Si ma muta c inca doia la fel de panta ca mine ...... ce ma fac ?? :unsure:

Morala : Macar am cu cine sa vorbesc la ore :D

dee13.12.2007 20:07
RETROproiector nu e acelasi lucru cu proiector. Retroproiectorul este un fel de TV mai mare pe al carui ecran se proiecteaza lumina venind de la 3 lampi RGB aflate in incinta aparatului, vizibilitatea fiind slaba daca utilizatorul nu se afla in linie dreapta perpendiculara cu ecranul . Proiectorul proiecteaza imaginea pe un corp strain plat si are dimensiuni reduse. De-asta am si tacut :D - ar fi fost tare sa o vad pe Dee cu ditamai TVu' in spate in drum spre George.

Stanici, ca sa nu fii nevoit sa utilizezi scara :P am sa-ti explic pe intelesul tau: RETROPROIECTORUL este un aparat de reproducere pe un ecran de proiectie a unor imagini imprimate pe niste folii transparente. Nu cred ca poate cantari mai mult de 10kg, cel putin cel pe care-l am eu ( o vechitura) are in jur de 7kg. (10kg pot si eu sa car in spate, nu ma jigni :P) Mai e nevoie sa-ti fac o schita sa vezi cum arata?:)

Eu mi-l imaginam pe George, inarmat cu markere colorate desenand tot felul de scheme pe folii, iar tu stand confortabil in fotoliu , alaturi de colegii tai, cu un pachet de popcorn in brate si o sticla de bere camuflata in geanta, privind linistiti la un eran.

Eu sunt dispusa sa donez retroproiectorul (ca si mita, numai sa-l ia pe asta micu ca si moderator) nu si ecranul de proiectie... bine, acuma dupa comportamentul lui Danny, am sa ma mai gandesc.

later: Danny, am spus eu ca nu te-ai comportat bine? am spus ca am sa ma mai gandesc daca sa te sustin in campania electorala pentru postul de moderator, dupa ce critica mi-ai facut si l-ai mai si catalogat pe Romica , nu tocmai elegant. Te comporti bine daca nu mai jignesti nici un jucator al Stelei, bun sau mai putin bun, lauda-i pe cei care merita si critica-i pe ceilalti, fara a-i jigni.

-=Danny=-13.12.2007 20:14

Nu m-am comportat bine ??:|

PS : Sa ma invetze cineva sa ma comport bine .... :|

fane_casieru'13.12.2007 20:22

@danny

La culcare ca maine ai teza.

-=Danny=-13.12.2007 20:54

Fane , zimi si mie unde gasesc PSV ( enhoven ) , in Fifa 08 .... ca stiu ca e in in Liga olandeza ... da nu o gasesc :D .... ajutama :-"

yo_marius13.12.2007 21:08

ce panarama de meci!!!!

ce arbitrii nashparlii!!!!!!!!

cRiss4Steaua13.12.2007 21:12

@ Dee, nu mai intri pe mess ?

sunt la mecanica :> :laugh:

dee13.12.2007 21:39

Marius, am invins!!!!!!!!!!!!! yes!

ti-am spus ca pe vremuri jucam inter stanga? :happy:

@Criss, ce-ai de facut la fizica?

-=Danny=-13.12.2007 21:44

M-am uitat si io la meciu de Handbal ... mi-a placut mult cum urla arbitru ala la golurile din prelungiri , si imi placea cum ii zicea alia sa nu mai zica ca da 100% gol .... :laugh:

@Dee , pe mine nu ma ajuti la romana ??:(

dee13.12.2007 21:45
@Dee , pe mine nu ma ajuti la romana ??:(

dar spune o data ce ai de facut, pana nu adorm :)

yo_marius13.12.2007 21:45

pe langa meciul superb (mai ales in partea a 2-a..) nu am putut sa nu-mi amintesc ca am fost,sunt,si voi ramane un MARE fan al lui Radu Naum!!

din punctul meu de vedere e printre cei mai buni comentatori sportivi din tara (alaturi de Radu Banciu face echipa perfecta..)

imi amintesc acum cate veri am "pierdut" cu cei 2 la "giro d'italia" "le tour de france" si "vuelta d'espana"......plus meciurile lui O.M. de pe Eurosport.....

axl13.12.2007 21:47

La obiect, stimabililor, la obiect! Sunteti on-topic!!!

yo_marius13.12.2007 22:18

astazi,pe la 8 jumate seara,o prietena de-a sora-mii imi zice asa deodata: ba,acum stiu de ce esti asa dulce!!de la cata miere mananci!!

consumul excesiv de miere are vreun efect nociv??

fane_casieru'13.12.2007 22:20
astazi,pe la 8 jumate seara,o prietena de-a sora-mii imi zice asa deodata: ba,acum stiu de ce esti asa dulce!!de la cata miere mananci!!

consumul excesiv de miere are vreun efect nociv??

...doar purgativ

novac13.12.2007 23:46

Marius, ma disperi! am scri 5 posturi si le-am sters. nu vreau sa te iau la mist,. dar prea mult ai insistat cu Elvis Surdu ...ma bagi la ganduri.

Stanici13.12.2007 23:48

Mrius - Ca orice baiat care are inclinatii "dubioase", esti catalogat ca "dulce" de catre femei.

novac13.12.2007 23:57
Marius - Ca orice baiat care are inclinatii "dubioase", esti catalogat ca "dulce" de catre femei.

Daca va legati sau nu de mine eu tot ma bag in seama, ca-s nou pe aici:

@yo-Marius - nu renunta la lupta impotriva parazitilor de pe teren. Elvis - Romica se va lasa pe tanjala fara in curajari. L-ai facut sa zburde pe teren, trebuie sa-l faci sa O repete si pe Ghencea . Continua lupta.

@dee - lumea te iubeste. Daca tu si forever_ Steaua veti treceti de la impunsaturi de andrele, la lupta corp la corp, noi oamenii VA VOM VENERA.! Cat fight giiiirls!

@stanici - esti unul din motivele pentru care m-am inscris pe forum. M-ai onora daca ai participa la un duel in berarrie - tu o alegi. Te provoc la lupta dreapta.

LE.@ ceilalti - o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o cand cresteti mari sa nu faceti ca mine! Ajungeti motiv de misto-uri cu Billy IDOL de la tanci si este rusine .....

yo_marius13.12.2007 23:57

"dubios" esti tu ma!!!! eu pot proba cu martore (!!) ca nu-s deloc "dubios" clar????

@novac

elvis??WTF????

GATA MA....CULCATI-VA!!!! si mai lasati dracu' bautura in timpul saptamanii!!!

«195969798991251»