Momentan stau in fata calculatorului si ma indop cu Kinder Chocolate +milk -cocoa 8 bars, beau Pepsi-Cola Twist Lemon e2,5l bonus 300 points la pret de 2l, ascult Gogol Bordello si ma gandesc la ziua de maine intr-un mod constructiv. Viata, tata...
Momentan stau in fata calculatorului si ma indop cu Kinder Chocolate +milk -cocoa 8 bars, beau Pepsi-Cola Twist Lemon e2,5l bonus 300 points la pret de 2l, ascult Gogol Bordello si ma gandesc la ziua de maine intr-un mod constructiv. Viata, tata...
Shiki shiki bamba, shiki shiki bamba.
nu credeam ca te uiti la "novelas".......sau ca asculti hiturile Loredanei.....
nu credeam ca te uiti la "novelas".......sau ca asculti hiturile Loredanei.....
Nu e Axl, e sora lui. Axl e la meci.
Se uita aia mica.
Nu e Axl, e sora lui
asl pls.....
Ai pus-o
Firma mea de net promite noi si noi surprize pentru anul 2008. Hm, nu prea am chef de surprize noi daca-s asemanatoare cu astea din 2007.
Ai pus-o
unde ?
Azi boala aia de diriga ma muta din ultima in prima banca , ca cica vbesc mult , si ca avea ea trimitere de la nuj ce profi ca sa ma mute din ultima banca ...... si tocmai MAINE am teza la romana , si cum naiba sa copiez din PRIMA banca ??? Si ma muta c inca doia la fel de panta ca mine ...... ce ma fac ?? ![]()
Morala : Macar am cu cine sa vorbesc la ore ![]()
RETROproiector nu e acelasi lucru cu proiector. Retroproiectorul este un fel de TV mai mare pe al carui ecran se proiecteaza lumina venind de la 3 lampi RGB aflate in incinta aparatului, vizibilitatea fiind slaba daca utilizatorul nu se afla in linie dreapta perpendiculara cu ecranul . Proiectorul proiecteaza imaginea pe un corp strain plat si are dimensiuni reduse. De-asta am si tacut- ar fi fost tare sa o vad pe Dee cu ditamai TVu' in spate in drum spre George.
Stanici, ca sa nu fii nevoit sa utilizezi scara
am sa-ti explic pe intelesul tau: RETROPROIECTORUL este un aparat de reproducere pe un ecran de proiectie a unor imagini imprimate pe niste folii transparente. Nu cred ca poate cantari mai mult de 10kg, cel putin cel pe care-l am eu ( o vechitura) are in jur de 7kg. (10kg pot si eu sa car in spate, nu ma jigni
) Mai e nevoie sa-ti fac o schita sa vezi cum arata?![]()
Eu mi-l imaginam pe George, inarmat cu markere colorate desenand tot felul de scheme pe folii, iar tu stand confortabil in fotoliu , alaturi de colegii tai, cu un pachet de popcorn in brate si o sticla de bere camuflata in geanta, privind linistiti la un eran.
Eu sunt dispusa sa donez retroproiectorul (ca si mita, numai sa-l ia pe asta micu ca si moderator) nu si ecranul de proiectie... bine, acuma dupa comportamentul lui Danny, am sa ma mai gandesc.
later: Danny, am spus eu ca nu te-ai comportat bine? am spus ca am sa ma mai gandesc daca sa te sustin in campania electorala pentru postul de moderator, dupa ce critica mi-ai facut si l-ai mai si catalogat pe Romica , nu tocmai elegant. Te comporti bine daca nu mai jignesti nici un jucator al Stelei, bun sau mai putin bun, lauda-i pe cei care merita si critica-i pe ceilalti, fara a-i jigni.
Nu m-am comportat bine ??![]()
PS : Sa ma invetze cineva sa ma comport bine .... ![]()
@danny
La culcare ca maine ai teza.
Fane , zimi si mie unde gasesc PSV ( enhoven ) , in Fifa 08 .... ca stiu ca e in in Liga olandeza ... da nu o gasesc
.... ajutama :-"
ce panarama de meci!!!!
ce arbitrii nashparlii!!!!!!!!
@ Dee, nu mai intri pe mess ?
sunt la mecanica :> :laugh:
Marius, am invins!!!!!!!!!!!!! yes!
ti-am spus ca pe vremuri jucam inter stanga? ![]()
@Criss, ce-ai de facut la fizica?
M-am uitat si io la meciu de Handbal ... mi-a placut mult cum urla arbitru ala la golurile din prelungiri , si imi placea cum ii zicea alia sa nu mai zica ca da 100% gol .... :laugh:
@Dee , pe mine nu ma ajuti la romana ??![]()
@Dee , pe mine nu ma ajuti la romana ??![]()
dar spune o data ce ai de facut, pana nu adorm ![]()
pe langa meciul superb (mai ales in partea a 2-a..) nu am putut sa nu-mi amintesc ca am fost,sunt,si voi ramane un MARE fan al lui Radu Naum!!
din punctul meu de vedere e printre cei mai buni comentatori sportivi din tara (alaturi de Radu Banciu face echipa perfecta..)
imi amintesc acum cate veri am "pierdut" cu cei 2 la "giro d'italia" "le tour de france" si "vuelta d'espana"......plus meciurile lui O.M. de pe Eurosport.....
La obiect, stimabililor, la obiect! Sunteti on-topic!!!
astazi,pe la 8 jumate seara,o prietena de-a sora-mii imi zice asa deodata: ba,acum stiu de ce esti asa dulce!!de la cata miere mananci!!
consumul excesiv de miere are vreun efect nociv??
astazi,pe la 8 jumate seara,o prietena de-a sora-mii imi zice asa deodata: ba,acum stiu de ce esti asa dulce!!de la cata miere mananci!!
consumul excesiv de miere are vreun efect nociv??
...doar purgativ
Marius, ma disperi! am scri 5 posturi si le-am sters. nu vreau sa te iau la mist,. dar prea mult ai insistat cu Elvis Surdu ...ma bagi la ganduri.
Mrius - Ca orice baiat care are inclinatii "dubioase", esti catalogat ca "dulce" de catre femei.
Marius - Ca orice baiat care are inclinatii "dubioase", esti catalogat ca "dulce" de catre femei.
Daca va legati sau nu de mine eu tot ma bag in seama, ca-s nou pe aici:
@yo-Marius - nu renunta la lupta impotriva parazitilor de pe teren. Elvis - Romica se va lasa pe tanjala fara in curajari. L-ai facut sa zburde pe teren, trebuie sa-l faci sa O repete si pe Ghencea . Continua lupta.
@dee - lumea te iubeste. Daca tu si forever_ Steaua veti treceti de la impunsaturi de andrele, la lupta corp la corp, noi oamenii VA VOM VENERA.! Cat fight giiiirls!
@stanici - esti unul din motivele pentru care m-am inscris pe forum. M-ai onora daca ai participa la un duel in berarrie - tu o alegi. Te provoc la lupta dreapta.
LE.@ ceilalti - o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o cand cresteti mari sa nu faceti ca mine! Ajungeti motiv de misto-uri cu Billy IDOL de la tanci si este rusine .....
"dubios" esti tu ma!!!! eu pot proba cu martore (!!) ca nu-s deloc "dubios" clar????
@novac
elvis??WTF????
GATA MA....CULCATI-VA!!!! si mai lasati dracu' bautura in timpul saptamanii!!!