Si mie imi place Bacovia, aici sunt eu, un solitar, ce-am plans mereu si-am ras amar.
Da' Cosbuc il bate la c*r. Ca sa nu mai vorbesc de Sorescu. Nu-mi place deloc Stanescu. N-am votat cu Basescu.
Si mie imi place Bacovia, aici sunt eu, un solitar, ce-am plans mereu si-am ras amar.
Da' Cosbuc il bate la c*r. Ca sa nu mai vorbesc de Sorescu. Nu-mi place deloc Stanescu. N-am votat cu Basescu.
Moina e scrisa de Bacovia ![]()
10
Si mie imi place Bacovia
idem ... hai sa ma iau la misto ![]()
la Bac ma pune un membru al comisiei sa-i recit o poezie din Bacovia,una care nu e cuprinsa in programa scolara, iar eu , dupa o meditatie profunda de 2 secunde incep:
Liceu, - cimitir
Al tineretii mele
Pedanti profesori
Si examene grele,
Si azi ma-nfiori
Liceu, - cimitir
Al tineretii mele!
am luat 10 :biggrin:
am luat 10 :biggrin:
Tu si Deni.
m-am saturat sa tot anim discutiile pe topicul asta!!!dupa "fascinatia uratului" acum suntem la "bacovia"(le-am enumerat doar pe cele mai recente...)....voi chiar asteptati totul de la mine??
P.S. stie cineva ceva detalii despre cum pot sa-mi iau licenta de antrenor?? fara 'sto!!!
dupa cum v-am aratat,am dus Buzaul unde n-a visat nici Jiji,iar la CM 2007,dupa un prim sezon in care am luat titlul cu 5 pct. in fata Lyonului,acum am 20 de victorii consecutive in Ligue 1 cu O.M.....................treaba asta ma pune serios pe ganduri.......si uitam sa mentionez ca inainte de a antrena O.M. am luat 2 titluri si UCL cu F.C. Porto.....repet:treaba asta ma pune pe ganduri......
Marius ... vise fratiorul , vise ....
@Axl , io 10 la teza ?!?!?!?! Vise ...............!!!!!!!
Dee, ma refeream la Marius ca ar fi neam cu Arghezi, la care se intalneste frecvent estetica uratului.
Axle, da' ce-ai ,mah, cu Stanescu? Un betiv adevarat care le scoate bine in stare de ebrietate.
Mai zicea careva ca fizicul fara personalitatea nu inseamna mare lucru. Sunt curios cum sta treaba in cazul meu, unde e personalitatea dar fizic - nexam.
La mine e si fizic, si personalitate. Lipsesc banii si-o freza ca lumea.
A, si pe Stanescu probabil nu-l inteleg. Are niste figuri de stil prea evidente pentru mine. Auzi, "leoaica tanara". Prostii. Imi place totusi o poezie, dar si aia cu mare influenta bacoviana, "Ardea spitalul" parca se numeste.
Adica vrei sa spui ca lipsa banilor conteaza atunci cand ai si fizic si personalitate?!! Total, complet, perfect de acord cu tine. Feministele - astept sarituri in sus
:D:D
Daca ai fizic si personalitate si-ti lipsesc banii...fa-te frate gigolo!!! :biggrin:
Pai depinde pe cine vrei sa babardesti. La mine nu mai e cazul de noi cuceriri de vreo 7 ani, dar la fel era si inainte, adica nu ma invarteam in locuri de fite cand eram la vanatoare de sex, ma descurcam binisor cu rockeritele mele, prin vama si alte locuri unde banii nu contau, in schimb conta freza si-aici pierdeam mult.
Nu ma fac gigolo ca m-am ingrasat. In plus, nu-mi place sa ma spal si-am auzit ca asta ar fi o cerinta obligatorie.
Axle, tu ti-ai trait tineretile in "epoca romantica". Acum e jungla, frate, JUNGLA!!! Exact ca la fotbal.
P.S. - Vreau sa babardesc orice femeie intre 17-18 ani si 45.
Niste ratati.
@stanici
tu ai babardi si gaini daca ai prine d`apai tinere intre 17-18...vise taica vise.
Am auzit ca si gainile vor sa le fie facuta cinste. Preconizez o scadere importanta a numarului de oua in tara asta.
Fane, "discutam" mai in detaliu cu alta ocazie, fata in fata.
Vand Calibra din 95`full neagra...pret 3.999 euro+ una bucata soacra cu tite mari....urgent.
Vezi ca te sifonez direct cand am ocazia. Cum, frate, sa ii scoti mama la vanzare pe sait la Steaua???
LE - Corina, o fi asa greu sa ginesti o cioara intre porumbei?
P.S. : CAT FIGHT!!! MIAAAAUU:d:d:d
@Stanici
:laugh: Stai pe aproape sa filmezi si sa ne dai la stirile de la ora 5.E cam greu acum cu legea,dar o scoatem la capat cand se stinge lumina :tongue:
@Stanicio scoatem la capat cand se stinge lumina :tongue:
Uauauiua. Stanici, ai pus-o.
Filmuletele cu avioane din timpul razboiului ma adorm. Am patit-o din nou ... Nu ma mai uit.
Cred ca anuntul este "Vand Calibra ...pret 3.999 euro+ TVA ( piele, AC, soacra cu tite mari, jenti ALU....) urgent. Sau ma rog TVA-ul inclus. Depinde cat de cocosata este. Doar o parere ...
Vand Calibra din 95`full neagra...pret 3.999 euro
da' halatu',cat e dom'ne halatu'??? halatu' cat e dom'ne?? halatu' ,halatu'..............
da' halatu',cat e dom'ne halatu'??? halatu' cat e dom'ne?? halatu' ,halatu'..............
Dincolo era mai eftin !!! :laugh:
PS : Am ingrosat ca sa nu mai aiba moderatorii ce ingrosa
)
Avem in continuare ce modifica la tine...... ![]()
Stiu ... da glumeam si io ....Da vezi ca io ti-am dat un PM , in legatura ca am o problema cu o etapa ... dc nu mi-ai raspuns ??![]()
@StaniciStai pe aproape, o scoatem la capat cand se stinge lumina
cat noroc au unii!!!! banuiesc ca stanici asta e PUTRED .....de bogat!!!
Danny, am vb cu el si mi-a dat copy paste de ce ai vb tu cu el pe mes, unde TU, ii scriai LUI: S-o lasati balta cu etapa!!
ASA E???