"cat noroc au unii!!!! ". @ Marius, te refereai la Corina, nuuu?
"cat noroc au unii!!!! ". @ Marius, te refereai la Corina, nuuu?
@Stanici
Aici este vorba de soacra si atat...n-as da-o dar bea mai mult decat mine si tine la un loc...ma duc la vale cu ea.
Asa e , da vroiam neaparat sa ma joc un amical cu cineva .... si dupa ce i-am zis asta , s-a jucat cu mine amicalu ala ... da dupa 15 min
. Chiar mi-am retras plangerea ... o sa pun asta ca o palma dupa ceafa , pentru ca nu am experientza in capionat ... ca de acum in colo numai io host .... cine imi permite ![]()
PS : In amicalu in care am dat io host , aproape era sa fac egal (o repsita ) .... ca pe urma Dumnezeu cu mila .... e mai bun ca mine ![]()
Fane... hmm... spneai ca are tate mari, parca? Pentru ca cealalta calitate obligatorie vad ca o are.
@stanici
ultima data cand am vazut-o asa le avea....acu` nush !
Acum le are lasate ....
de unde stii tu mah ?????
"banuiesc ca stanici asta e PUTRED .....de bogat!!! ". Nu cred ca o intereseaza banii. E putreda de bogata - doar e moderator, nu?![]()
"cat noroc au unii!!!! " te refereai la Corina, nuuu?
evident!!! unde mai gaseste ea o asa "bucata de carne"????:wink:
Oooof, iar ti-ai dat cu tesla in ... Mai Mariuse, nu te mai faulta singur, ce naiba?!!
1)O bucata de vreme, mie mi-ai zis "blue eyes".
2)Ai spus ca nu iti "prea" plac barbatii. Adica iti plac, da nu asa de mult, sa intelegem?
3)Ai considerat o fata ca ar fi urata si un baiat ca ar fi frumos .
4)M-ai catalogat ca fiind "o bucata de carne".
5)-
Astept cu interes numarul 5.
Mai Mariuse, nu te mai faulta singur, ce naiba?!!
mai lipseste sa-mi zici surdu si gata.........
Adica iti plac, da nu asa de mult, sa intelegem?
fiecare intelege ce vrea.....doar ca am MARTORE care pot sa te contrazica.......
3)Ai considerat o fata ca ar fi urata si un baiat ca ar fi frumos .
am considerat O FATA URATA ca fiind urata si un baiat DESTUL DE DRAGUT ca fiind destul de dragut
4)M-ai catalogat ca fiind "o bucata de carne".
tu te-ai catalogat singur asa spunand chiar "de cand asteptam sa pot spune asta" atunci cand vorbeam despre party-ul de craciun...
sper ca aceste "driblinguri" ti-au confirmat ca in nici un caz nu ma faultez singur (ca sus numitul),ba mai mult,aduc putin a Messi....
Marius, Stanici, GET A ROOM!!!
Scuze de intarziere. Argumentele mele raman in picioare. Nu poti spune, ca baiat, despre alt baiat ca e destul de dragut. Faza cu martorele... nu ma incred eu in femei. Nu am spus ca as fi o bucata de carne, am spus ca ma simteam ca o bucata de carne, parafrazam o replica tipic feminina. Despre faza cu "blue eyes" (care nici macar nu sunt blue, btw) ce ai de spus?![]()
Axl, gaseste-i alt baiat lui Marius:))
Axl, gaseste-i alt baiat lui Marius:))
Gabi MS, ca tot nu zice nimic.
Buna idee. Cred ca o sa iasa ceva frumos. Mai ales ca Mutu' ?ara? pamantu'.
Despre faza cu "blue eyes" (care nici macar nu sunt blue, btw) ce ai de spus?![]()
silenzio stampa!!! fac maine o conferinta de presa si anunt ca intru in silenzio stampa!!!
Pai si eu de cine ma mai iau?!!!
Gabi Ms, ai pus-o. Pe tine te iau la tinta.
de Gabi_MS....... :tongue:
stii faza aia cu "Mutu....." :wink:
Ai naibii de simpatici ce sunteti!
Marius frate da ce cresti .. nu-mi vine sa cred.. parca ieri aveau 500 posturi si acuma ai 900 .. ai planuri marete frate ?![]()
Cred ca Marius vrea sa-l intreaca pe Virgil :tongue:
UUUUUUU!!!! Metrosexualilor!!!
Ba, culcati-va, ca e tarziu.
P.S. Nu inteleg de ce aia de la Becks cred ca o bere cu heliu ar fi ciudata. Mie imi pare o idee excelenta.
Nu e tarziu...sunt treaza de la 05:45(n-am inchis un ochi in intervalul 05:45 - 01:15) si inca mai rezist. Nu pentru mult timp.
Cat despre berea cu heliu...de ce nu? Eu m-as risca :biggrin:
sunt treaza
Mai, ai grija, draguta, ca Marius e pus pe fapte mari.
Avem inca un client. Hihihi.
Oops...m-am dat de gol...acum voi intrebati-va: un nou "caz Forever"? :laugh: