Cred ca 10 secunde iti ajung. Pentru ce 1 minut? Tu vrei sa banezi pe cineva, stiu eu! :laugh:
Cred ca 10 secunde iti ajung. Pentru ce 1 minut? Tu vrei sa banezi pe cineva, stiu eu! :laugh:
Si daca tot e topicu aberatii ......@Bodanelu , s-au prostit de tot aia de la crama din piata . M-am dus sa cumpar 2 l de vin , si au facut acolo frumos modern , da prostii au mutat vinu din butoaie de lemn , in delea de plastic ...... si sa vezi ce gust naspa are vinu din butoi de plastic ........ Are gust de spirt , de apa .... si ce vin prost , nu te ameteste pe loc , abia dupa o juma de ora ...... si ce rau mi-a fost de la el ....... Daca stii tu alta crama , sau de unde sa cumpar vinuri bune si accesibile zimi si mie
.
Nu plasticul e de vina pentru gust,ci magariile care sunt bagate in el...
de-aia te si doare capul dupa...
dar lasa,nu-i problema ca si-asa spuneai ca iti creste altul de la explozia aia... ![]()
ce naspa e sa astepti 4 min sa poti posta un mesaj, sa nu se considere post consecutiv![]()
Nu trebuie sa astepti. Editeaza postul si completeaza-l cu ce mai ai de spus. ![]()
@ wally ... nu vreau sa banez pe nimeni , doar pe tine =))
Nu mai vorbiti de vin ca as bea o sticla de vin acum si cu ochii ![]()
am un pino noir (sau cum s-o scrie, ca nu ma pricep la franceza si nu am sticla langa mine) din 95 ![]()
de Murfatlar
@bodanelu
Pinot Noir de la Murfatlar e vinul meu preferat. Pretuieste sticla.
e primit de la mama soacra... ![]()
o deschid la nunta ![]()
Si mai e mult pana la nunta!Sau sticla o sa devina o adevarata comoara? :biggrin:
momentan pretuiesc libertatea ![]()
momentan pretuiesc libertatea![]()
@bodanelu - este tanara mama soacra ?
nu stiu, peste 45 oricum..
Grea misie, misia de moderator...
Anyway, azi a fost o zi bunicica, bere, scufundari si meci cu Andyro, bere, un mic banc de meduze, bere, niste rapane la botu' calului, bere, o gramada de taieturi pe buricele degetelor, bere, o taietura mare si urata pe spate, bere, multa cafea, bere, useri innebuniti, bere, oricum, mai bine ca ieri, cand m-a atacat o ditamai meduza, m-a luat pe la ceafa si a terminat pe antebrat, ustura al dracului.
Grea misie, mai ales ca ai fost singurul pe faza la o ora asa tarzie din noapte :tongue:
Mda, si maine sunt de serviciu.
Norocul tau. Si pe deasupra s-a terminat si concediul...
Grea misie, misia de moderator...
Anyway, azi a fost o zi bunicica, bere, scufundari si meci cu Andyro, bere, un mic banc de meduze, bere, niste rapane la botu' calului, bere, o gramada de taieturi pe buricele degetelor, bere, o taietura mare si urata pe spate, bere, multa cafea, bere, useri innebuniti, bere, oricum, mai bine ca ieri, cand m-a atacat o ditamai meduza, m-a luat pe la ceafa si a terminat pe antebrat, ustura al dracului.
Cea mai importanta realizare a fost totusi bannarea stresatului ala...
Clar cea mai buna realizare. Ala isi batea joc de noi. Debita niste tampenii ca ti-e greu sa crezi ca cineva ar putea spune asa ceva si in gluma...Auzi "Becali a bagat un microcip in minge in finala de la Sevilla si cu o maneta manevra mingea in bratele lui Duckadam". Penal!
Mda, si maine sunt de serviciu.
Ai servici ?? Mama ce beton ..... si io vrea sa ma angajez la vara pe la o terasa ceva ...... In ce domeniu lucrezi , la fabrica de bere ???![]()
Nu m-a durut capul , dar m-a durut burta 2 zile la rans , mancam orez crud ca oaia .... degeaba ..... cred ca avea spirt in el vinu ala , ca si mirosea ..... poate mai avea si apa
. @Bodenelu , nu stiu cum rezisi sa nu deschizi sticla aia =P~ , mie cel mai mult imi place Lacrima lu Ovidiu !!!
Lase Edit : Iauite ba !!!!! Mi-au pus astia postarea pe sport.ro aici : http://www.sport.ro/?module=website&pa...mp;itemId=14232
Si aici pe Forum : http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...8347&st=120
Cam pe la sfarsitul pagini a 7 . Ma simt onorat ca mi-au luat cei de la sport.ro tocmai postarea mea :> acum sa nu mai zica lumea ca bat campii ![]()
"Ma simt onorat ca mi-au luat cei de la sport.ro tocmai postarea mea :> acum sa nu mai zica lumea ca bat campii "
Pai daca te iei dupa aia de la tvsport...![]()
tocmai sportro care ziceai ca nu crezi nicio stire din acel site, si erai cu TOTUL impotriva lui. OOOo daaaaa ![]()
ma da mult v-ati mai luat la misto paici, 10 pagini...e ceva.
Danny daca o sa citeasca Gigi ce ai zis despre el o sa ai onoarea sa fi numit derbedeu si vagabond ! ![]()
DaNNy, esti o vedeta. Esti vedeta forumului. Te'au dat astia pe site la ei.
Vrem autografe, interviuri, postere cu tine gol, te vrem pe sticlele de sampon, te iubim, esti un idol!!! ![]()
Si eu vreau un breloc cu Danny :omuletul simpatic ,cu doua capete(unul crescut in urma exploziei de la combinat),si care bea vin ieftin "imbunatatit"...
Nud nu vreau,ca ma ia lumea de pedofil... :biggrin:
Danny merita un loc rezervat in muzeul satului, pardon muzeul Stelei.