FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1567891251»
dee17.08.2007 18:32

axl, e a doua oara cand ma pui la colt .... bine...

dar, totusi, asa ca sa ma simt mai bine, nu poti schimba numele topicului in ... "diverse"?!

prea dramatic suna " te exilez la aberatii!" :biggrin:

axl2317.08.2007 18:34

Suna dur, barbateste. Nu dramatic.

cRiss4Steaua17.08.2007 18:46

bai oameni buni ... de ce nu se poate la semnatura nici macar sa ingrosi scrisu nik .. ? faceti ceva :) :!: :!: :!:

app .. azzidoo .. esti mortal frate :)

fain ce ai scris la ala cu m#@e Steaua .. =))

gg

bodanelu17.08.2007 19:14

@axl23 nu ti se pare ca ti-ai cam luat in serios functia de mod? nu de alta.. dar nu mai pari acelasi user glumet etc...

sau, trebuie niscai beri? :D

axl2317.08.2007 19:25

@bodanelu

Exact la chestia asta ma gandeam cand am primit propunerea si exact la chestia asta ma gandesc si acum. Mai stau doua saptamani si daca nu ma regasesc, renunt.

Momentan consum Martini tonic si ascult niste discutii insipide despre fostul prieten al prietenei prietenei mele, cu care sper sa ma culc (cu amandoua) in seara asta.

David_Steaua200717.08.2007 19:43
@bodanelu

Exact la chestia asta ma gandeam cand am primit propunerea si exact la chestia asta ma gandesc si acum. Mai stau doua saptamani si daca nu ma regasesc, renunt.

Momentan consum Martini tonic si ascult niste discutii insipide despre fostul prieten al prietenei prietenei mele, cu care sper sa ma culc (cu amandoua) in seara asta.

N-ai nevoie de ajutor ceva???Ca tot n0am ce face in seara asta!!

Khalid17.08.2007 19:48

Schimbati numele topicului, cred ca s-ar potrivi "N-ai gajica?! Iti gasim noi una!". :laugh:

Azzido17.08.2007 19:56
@bodanelu

Daca esti mod nu inseamna ca nu mai poti sa faci un misto sau sa glumesti, noi ti-am propus sa fii moderator pt ca stiam esti prezent destul de des pe forum si este stelist adevarat.

Eu zic sa te calmezi si sa te porti exact cum o faceai inainte.

Hai noroc si mult succes cu cele doua.

(asteptam detalii picante) :biggrin:

axl2317.08.2007 20:00

Discutia a ajuns la parfumuri, predestinare si "m-am saturat, fir-ati ai dracu' sa fii", nu stiu despre cine vorbea fata. Momentan mimozele se uita pe A2 la elucubratiile Bahmutencei si halesc cipsuri cu Lotto Classic, lucru care se pare ca e din nou la moda. Eu continui sa bag Martini tonic. Sample de conversatie: "Asta e cam sictirita, au inceput sa se certe foarte des", "Da, joi s-au certat urat de tot, s-au dus in oras si (n-am prin restu')". Eu continui sa bag Martini tonic, lucru ce pare a fi (desi sper sa nu fie) punctul culminant al serii.

@Azzido, mai aberam si noi.

bodanelu17.08.2007 20:05

@axl23 pacat... chiar iti doream sa faci un show cu cele 2 fete...

Azzido17.08.2007 20:06

Bai Axl tare imi pare rau ca nu am vorbit la mare, cred ca ne-am intelege bine si mai ales ne-am distra calumea.

Pacat ca nu mai ajung anul asta la mare.

Am fost deja de vreo 3 ori.

Dar cu prima ocazie cand ajung pe acolo, promit ca dau o bere. :rolleyes:

-

later edit, fugiti !

A intrat I.N.Money.

Am auzit ca e tare dur si face scandal daca ne vede ca aberam :biggrin:

vlad7517.08.2007 20:12

@axll23 mai exista megavision????

Anticaru' lu' mama!

Au inventat astia intre timp si placi d'alea mici,le zice cd-uri.Despre DVD-uri intr-un episod viitor iti voi povesti,deocamdata te las sa-ti revii dupa vestea cu cd-urile!

I.N.Money17.08.2007 20:16

@Azzido care de fapt e Axl cu verde

Ochiul vigilent al legii va urmareste atent

Tine-ti aproape !

axl2317.08.2007 20:16

Discutiile au ajuns in zona periculoasa a casatoriilor, botezurilor, nasilor, numelor copiilor. O veste excelenta, am facut o gluma buna si meduzele s-au binedispus. Discutiile continua despre salarii, tigari, milioane. Cuvinte/expresii des uzitate: "fata", "nu, fata!", "mama", "ma lasi sa zic?!", "produse", "spa", "regimul asta/celalalt". O, Doamne... Eu bag Martini tonic si raman stoic. Inca un "Fata!". Inca unul. Definitivari, job-uri, politie, abuzuri impotriva minoritatilor. Nimic despre sex in trei. Rahat. Cred ca mai bag niste Martini tonic, e un sfetnic bun.

@Am nevoie de bani

N-am scris eu cu verde, e o glumita de-a lui Azzido.

@Vlad75

E televizorul vechi, nu-i al meu, e al mamei prietenei mele, ala vechi al meu e Agfa, productie ruseasca, sprijina praful prin debara.

vlad7517.08.2007 20:17

Bai Axl tare imi pare rau ca nu am vorbit la mare, cred ca ne-am intelege bine si mai ales ne-am distra calumea.

Pacat ca nu mai ajung anul asta la mare.

@Azzido la naiba cu sindicatele astea!!!N-au mai scos bilete la casute sau la "impinge tava"!

S-a dus vremea cand atarnam pe un bilet de genul asta!Acum la munca ,nu la intins mana!

**alex**17.08.2007 20:22

Aveti grija cu I.N.Money ca taie, spanzura si face genocid in stanga si-n dreapta! El nu umbla cu jumatati de masura! ;) :biggrin:

I.N.Money17.08.2007 20:26

Pac-pac si cu asta-basta

Azzido17.08.2007 20:36
@Azzido care de fapt e Axl cu verde

Ochiul vigilent al legii va urmareste atent

Tine-ti aproape !

Da' ce ma nene ?

De unde pana unde ideea preconceputa ca doar moderatorii au voie cu verde ?

Acum ce vreti ?

Sa scriu cu roz ?

Eu imi iau catrafusele si ma bag la un film lacrimogen, asta asa ca m-ati supaarat iar eu fiind mai sensibil am inceput sa plang..

Good bye cruel world ! :happy:

axl2317.08.2007 20:43

E bine, eu bag un trei in unu si fetele au ajuns cu discutia la "Cheaters", infidelitati, "C'est la vie", promiscuitati, imi place. Evoluam, evoluam. Ma duc sa fac un dus, numai sa-mi termin cafeaua. Tastatura mea arata ca dracu', "6"-le merge foarte greu, e cimentat cu ketchup.

Soc!!!

"(numele respectivei), nu te gandesti sa faci un copil?"

"De ce, fata?"

Chiar! De ce?

Am plecat la dus.

O, Doamne, se uita la Mircea Badea! That's a turn off!

Nasol. Nu iese nimic. Asta e, mai bag niste Martini (tonic!) si ma bag la somn, maine am zi grea, bere si snorkeling in Vama, cu Andyro. Hold your horses, boys and girls, Axl has left the building. Good night, Romania, wherever you are.

Aaaa, sa nu uit, greetings are in order. Aveti in fata pe noul custode permanent al Pesterii Limanu. Trei lei intrarea. Membri AISS doi lei cincizeci.

-=Danny=-18.08.2007 11:13

@Bodanelu , am auzit pe aici pe forum ca esti bolnav de ulcior , nu ma intreba de unde stiu , prentru ca lumea vorbeste :D . Stiu io un remediu pentru ulcioru tau , si tata are , cand te doare stomacu sa mananci orez crud cu apa , asa 2-3 guri , si iti trece , pe bune , mi-a zis mama omida :biggrin: , chiar pe bune , e un remediu bun ......

Si daca tot e topicu aberatii ......@Bodanelu , s-au prostit de tot aia de la crama din piata . M-am dus sa cumpar 2 l de vin , si au facut acolo frumos modern , da prostii au mutat vinu din butoaie de lemn , in delea de plastic ...... si sa vezi ce gust naspa are vinu din butoi de plastic ....... :angry: . Are gust de spirt , de apa .... si ce vin prost , nu te ameteste pe loc , abia dupa o juma de ora ...... si ce rau mi-a fost de la el ....... Daca stii tu alta crama , sau de unde sa cumpar vinuri bune si accesibile zimi si mie :happy: .

Wally18.08.2007 12:44
@Bodanelu , am auzit pe aici pe forum ca esti bolnav de ulcior

Danny, "ulcior" faci tu cand te uiti pe gaura cheii la sora lui inimioara, in timp ce el e plecat la meci :laugh:

bodanelu18.08.2007 13:01

@Danny n`am ulcior.. am ulcer :)

si asta se trateaza cu regim, tratament medicamentos etc... doamne fereste sa se ajunga la cutit.

si legat de crama, nu ma intreba... nu`s betiv. beau cam la 2-3 luni (Asta pana sa-mi puna diagnosticul).

recomand vinul de dragasani daca-l gasesti prin magazine ;)

bodanelu18.08.2007 21:02

ce naspa e sa astepti 4 min sa poti posta un mesaj, sa nu se considere post consecutiv :D

@axl23 esti cam vigilent in seara asta :)

Wally18.08.2007 21:15
ce naspa e sa astepti 4 min sa poti posta un mesaj, sa nu se considere post consecutiv :D

Trebuia sa dai ceasul inainte :biggrin:

cRiss4Steaua18.08.2007 21:29

vreau sa fiu moderator pentru 1 min kt fac print =))

«1567891251»