Super.
Super.
@axl23, pot sa te numesc cumva?
@bodanelu
Poti sa-mi spui cum vrei tu atat timp cat esti mai beat ca mine, noaptea e tanara si berea curge in continuare.
mai beat ca tine nu am cum sa fie.. ca nu am voie sa beau
(
vruiam doar sa te fac... gospodina ![]()
mai beat ca tine nu am cum sa fie.. ca nu am voie sa beau(
vruiam doar sa te fac... gospodina
Axl Gospodina ......suna bine :biggrin: . Bodanelu , de ce zici ca Axl e gospodina ??
( io ii zic lu fratimio gospodina ca imi face omleta cu branza ....uneori )
:tongue:
Pai nu esti departe de adevar. Imi cam place sa ma gospodaresc.
Semeni cu fratimio ...... care e mai rau ca o mama :laugh: . Dimineata cand isi face patu lui , arunca patura mea pe jos , si urla la mine sa fac patu , dupa ce mananc , urla sa dau cu matura ( si el spala vasele ) , de cele mai multe ori nu dau .
Semeni cu fratimio ...... care e mai rau ca o mama :laugh: . Dimineata cand isi face patu lui , arunca patura mea pe jos , si urla la mine sa fac patu , dupa ce mananc , urla sa dau cu matura ( si el spala vasele ) , de cele mai multe ori nu dau .
@Danny - Mi-e o mila de tine ce n-ai vazut....si tiranu`ala de fractu`...parca esti papusa lui.... :biggrin:
urla sa dau cu matura ( si el spala vasele ) , de cele mai multe ori nu dau .
PAI DE CE NU DAI, MA, NEMERNICULE???
Danny.. urat faci.. tre sa-ti ajuti fratele...
vruiam doar sa te fac... gospodina![]()
:tongue:Pai nu esti departe de adevar. Imi cam place sa ma gospodaresc.
Bodanelu, ai cam nimerit-o...Axl stie sa faca...salata de fructe de mare pentru "aia mica" :tongue:
Mama, m-am enervat negativ!!! N-am somn, frate, sunt insomniac!!!
Bine ai venit in club ! :biggrin:
Bodanelu, ai cam nimerit-o...Axl stie sa faca...salata de fructe de mare pentru "aia mica" :tongue:
cine e "aia mica"? ![]()
@axl23 un masaj ceva?
cine e "aia mica"?
@axl23 un masaj ceva?
@bodanelu - poate ALA mic.....si negru...de respira greu...si ti-am spus ca nu-i popa
@Danny daca ai terminat de maturat treci la spalat vase....si cat timp te odihnesti fa si piatza.
@Danny daca ai terminat de maturat treci la spalat vase....si cat timp te odihnesti fa si piatza.
No suck thing !!! Nu fac eu treburi deale casei , le face mama cand vine de la servici :biggrin:
Aia mica e prietena mea.
Bodanelu, nu fac masaje, nici nu primesc.
am vazut ca nu aveai somn.. si ma ofeream sa-ti trimit un masaj prin posta electonica
Nici macar prin posta electronica. In schimb ai putea sa-mi trimiti niste bani.
de bani am si eu nevoie..
Pai sa ne deschidem o casa de ajutorare reciproca.
Pac si eu!
Suna mai bine Axl Gospodaru :biggrin:
Pai o sa vorbesc cu Azzido sa-mi schimba nick-ul acum, ce pot sa fac?
Tu o sa fi adminul gospodar (gospodist) si Azzido adminul pacifist.
Aberezi.
In seara asta va spun adio, plec in Vama, canta Zdob si Zdub si Alternosfera, oricat as fi eu de anti-Stufstock nu pot sa-i ratez pe moldovenii mei.
Crap, nu mai plec nicaieri.