@Danny
Iar mie mi-au dat lacrimi de iubire....o fi de la Alexandrion...nu cred.
@Danny
Iar mie mi-au dat lacrimi de iubire....o fi de la Alexandrion...nu cred.
" goooooool Steaua!!!gol,gol,gol,gol, Steaua!!!!a marcat Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! inca o data:Victoras iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacob!!!"
luamash la misto singur!!!!ce crainic super avem!!!
P.S. iar uitam.....M**e surdu......
Palnge Ovidiu !!! :laugh:
@Marius , chiar nu stiam ... sunt nul .... pai si de ce se duce toata lumea la el ?? Sa vada o gramada de plastice artificiale ?? Nu tu miros de brad ?? Nu tu brad frumos ?? Nu tu CIVILIZATIE !!!!
Nu tu miros de brad ?? Nu tu brad frumos ?? Nu tu CIVILIZATIE !!!!
intr-un cuvant:NU!!! mai ales civilizatia e sub zero in Bucuresti.....
Pai asta e COMUNISM !!! Ce mama naiba !!!
PS : in cateva minute aflu daca am fost admis la fifa 08 fcSteaua ![]()
criss_rapp_king ! valabil si pentru fani :laugh:
MS !!!!
Cum era vorba aia ..... fani mei >
<
Hai ca te bag in lista maine , ca acum trebe sa nu scap privirea de pe topicul de Fifa ... poate ma accepta aia in campionat ![]()
@Marius ... se pare ca is singuru fara colinde in calc ... pacatosu de mine
((
" goooooool Steaua!!!gol,gol,gol,gol, Steaua!!!!a marcat Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! inca o data:Victoras iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacob!!!"
mincinosul ala? n-a vazut si el ca a fost autogol ![]()
am ajuns la concluzia ca gabi_ms e o eroare in serverul acesta.....nu da nici un semn de "viatza"...
nu e o eroare , trust me.... acest mr. Hyde exista.
Il mai las inca o luna 'in umbra', dupa o sa-i repet invitatia de a scrie pe main.
Pe noi ne iau la misto (intr-un mod ingozitor) toti astia de la Steaua.De la Bgs si jucatori pana la ultimul maturator.Deci frate pe mine m-au pus sa-mi arunc brelocul si pe o prietena de-a mea un gloss pe care il avea intamplator la ea; pur si simplu nu vroiau sa ne lase sa intram.Si cica sa ne descalte ca au voie
:laugh: De meci nici sa nu mai zic...
Deci frate pe mine m-au pus sa-mi arunc brelocul si pe o prietena de-a mea un gloss pe care il avea intamplator la ea; pur si simplu nu vroiau sa ne lase sa intram.Si cica sa ne descalte ca au voie:laugh: ..
Atata le-ar fi trebuit sa se atinga de glossul meu
Cred ca daca as ajunge pe Ghencea as fi considerata persoana periculoasa la cate 'tampenii' am prin poseta si de care nu ma despart :gloss, rimel, tus, corector,2 randuri de chei, portmoneu, pixuri, 2 agende,ruleta, 2 telefoane, inca un carnetel,scotch si aparatul foto. In Cluj si prin alte parti pe unde am mai fost nu m-au perchezitionat niciodata,un zambet fugar si .... fuga in tribuna.
A, sa nu mint, o singura data m-au intrebat ce am in poseta ( ca aveam si eu o geanta enorma) si-i raspund cu nonsalanta:niste petarde! Incepe tipu' sa rada si-mi spune " puteti merge".
LE: va dati seama ca n-avea petarde, doar una singura pe care ma rugase vecinu' (mare ultras) sa i-o
bag pe stadion. Oricum, m-am invatat minte de atunci si i-am spus ca nu o sa ma compromit
niciodata pentru o amarata de petarda ..... de la 10 in sus mai merge ![]()
va dati seama ca n-avea petarde, doar una singura pe care ma rugase vecinu' (mare ultras) sa i-o bag pe stadion.
Dee, nu te lauda, ala era meci de divizia B cand prezenta feminina pe stadion era sub 2%. Ar fi fost culmea sa se lege tocmai de tine ![]()
@dee
Pai daca se uitau in geanta ta si vedeau atatea obiecte contondente deja erai o mare terorista...cum sa intri cu gloss,scotch...tus...pai tusul ala e periculos rau...probabil ar crede ca vrei sa rapesti un jucator sa-l legi cu scotch,sa-i bagi un rand de chei in gura,cu gloss/rimel/tus reuseai sa-i schimbi infatisarea si sa-l scoti de pe stadion,cu aparatul ii faceai poze pe care le trimeteai presei,pixuri si corector in caz ca-l puneai sa scrie ceva si gresea...iti era refuzat accesul pe toate stadioanele din tara pe viata :tongue:
@Dee
Este adevarat ca pe langa rimeluri,chei,scotch si alte alea puteai avea si o caramida sau o nicovala.
jucator sa-l legi cu scotch,sa-i bagi un rand de chei in gura,
tu ce idee buna mi-ai dat. Cat imi dati sa va scap de Surdu?
pixuri si corector in caz ca-l puneai sa scrie ceva si gresea
Korynna, baton corector, nu corector pentru scris ![]()
accesul interzis pe toate stadioanele din tara pe viata :tongue:
da, da ai dreptate ... eu si Erji
Nu conteaza de care corector :laugh: Cum sa ne scapi de Surdu?Vrei sa demoralizezi jucatorii cand o sa-si piarda jucaria de la vestiare? :tongue:
Cine e Andreea si de ce?
@Axl
Nu stim ...dar a zis ca este o prietena de-a ta...si nu ne-am bagat :laugh:
Cine e Andreea si de ce?
Se pare ca e cineva cu pile...cum frate sa n-aibe buton de report...inadmisibil!!!
Fac reclamatie sa se autosesizeze cineva :tongue: !
PS: El ciupacabra!!!
PS: El ciupacabra!!!
Coincidenta sau nu Ciupacabra e animalul meu preferat.
Pe noi ne iau la misto (intr-un mod ingozitor) toti astia de la Steaua.De la Bgs si jucatori pana la ultimul maturator.Deci frate pe mine m-au pus sa-mi arunc brelocul si pe o prietena de-a mea un gloss pe care il avea intamplator la ea;
Lasa Korynna ca m-au pipait astia aseara...de meciul cu Slavia nu mai zic...totusi sunt multumit ca m-au lasat sa intru cu portofelul si nu m-au pus sa-mi dau pantalonii jos...
Animalul meu preferat este porcul...
@wally
Indivizii aia habar n-au sa faca o perchezitie corporala.
Lasa Korynna ca m-au pipait astia aseara...de meciul cu Slavia nu mai zic...totusi sunt multumit ca m-au lasat sa intru cu portofelul si nu m-au pus sa-mi dau pantalonii jos...
Wally am citit postul tau pana la "si totusi sunt multumit" si ma asteptam la alt final :laugh:
Danny
un print screen la desktop..nu pot sa cred ca nu ai colinde pe desktop...
Faza tare - pentru Fane. "Navigam" pe haifaiv si, la profilul unei semicunostinte comune de-a noastra SURPRIZA!!!!!!!! - comment foalte foalte dlagut din partea domnului Stefan la adresa domnisoarei. Pai bine, mai Fane,daca pe mine m-ai facut supozitor - tu ce mai esti?
LE: Manusile au fost aruncate!!!