FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«170717273741251»
fane_casieru'03.12.2007 20:39

@Danny

Iar mie mi-au dat lacrimi de iubire....o fi de la Alexandrion...nu cred.

yo_marius03.12.2007 20:42

" goooooool Steaua!!!gol,gol,gol,gol, Steaua!!!!a marcat Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! inca o data:Victoras iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacob!!!"

luamash la misto singur!!!!ce crainic super avem!!!

P.S. iar uitam.....M**e surdu......

-=Danny=-03.12.2007 20:43

Palnge Ovidiu !!! :laugh:

@Marius , chiar nu stiam ... sunt nul .... pai si de ce se duce toata lumea la el ?? Sa vada o gramada de plastice artificiale ?? Nu tu miros de brad ?? Nu tu brad frumos ?? Nu tu CIVILIZATIE !!!!

yo_marius03.12.2007 20:47
Nu tu miros de brad ?? Nu tu brad frumos ?? Nu tu CIVILIZATIE !!!!

intr-un cuvant:NU!!! mai ales civilizatia e sub zero in Bucuresti.....

-=Danny=-03.12.2007 20:59

Pai asta e COMUNISM !!! Ce mama naiba !!!

PS : in cateva minute aflu daca am fost admis la fifa 08 fcSteaua :D

-=Danny=-03.12.2007 21:21
criss_rapp_king ! valabil si pentru fani :laugh:

MS !!!!

Cum era vorba aia ..... fani mei >:D<

Hai ca te bag in lista maine , ca acum trebe sa nu scap privirea de pe topicul de Fifa ... poate ma accepta aia in campionat :rolleyes:

@Marius ... se pare ca is singuru fara colinde in calc ... pacatosu de mine :(((

bodanelu03.12.2007 21:31
" goooooool Steaua!!!gol,gol,gol,gol, Steaua!!!!a marcat Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! Victoras iaaaaaaaaaaaaacob!!! inca o data:Victoras iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacob!!!"

mincinosul ala? n-a vazut si el ca a fost autogol :)

dee03.12.2007 21:35
am ajuns la concluzia ca gabi_ms e o eroare in serverul acesta.....nu da nici un semn de "viatza"...

nu e o eroare , trust me.... acest mr. Hyde exista.

Il mai las inca o luna 'in umbra', dupa o sa-i repet invitatia de a scrie pe main.

korynna03.12.2007 22:37

Pe noi ne iau la misto (intr-un mod ingozitor) toti astia de la Steaua.De la Bgs si jucatori pana la ultimul maturator.Deci frate pe mine m-au pus sa-mi arunc brelocul si pe o prietena de-a mea un gloss pe care il avea intamplator la ea; pur si simplu nu vroiau sa ne lase sa intram.Si cica sa ne descalte ca au voie :huh: :laugh: De meci nici sa nu mai zic...

dee04.12.2007 05:28
Deci frate pe mine m-au pus sa-mi arunc brelocul si pe o prietena de-a mea un gloss pe care il avea intamplator la ea; pur si simplu nu vroiau sa ne lase sa intram.Si cica sa ne descalte ca au voie :huh: :laugh: ..

Atata le-ar fi trebuit sa se atinga de glossul meu :) Cred ca daca as ajunge pe Ghencea as fi considerata persoana periculoasa la cate 'tampenii' am prin poseta si de care nu ma despart :gloss, rimel, tus, corector,2 randuri de chei, portmoneu, pixuri, 2 agende,ruleta, 2 telefoane, inca un carnetel,scotch si aparatul foto. In Cluj si prin alte parti pe unde am mai fost nu m-au perchezitionat niciodata,un zambet fugar si .... fuga in tribuna.

A, sa nu mint, o singura data m-au intrebat ce am in poseta ( ca aveam si eu o geanta enorma) si-i raspund cu nonsalanta:niste petarde! Incepe tipu' sa rada si-mi spune " puteti merge".

LE: va dati seama ca n-avea petarde, doar una singura pe care ma rugase vecinu' (mare ultras) sa i-o

bag pe stadion. Oricum, m-am invatat minte de atunci si i-am spus ca nu o sa ma compromit

niciodata pentru o amarata de petarda ..... de la 10 in sus mai merge :)

raducj04.12.2007 07:29
va dati seama ca n-avea petarde, doar una singura pe care ma rugase vecinu' (mare ultras) sa i-o bag pe stadion.

Dee, nu te lauda, ala era meci de divizia B cand prezenta feminina pe stadion era sub 2%. Ar fi fost culmea sa se lege tocmai de tine :happy:

korynna04.12.2007 07:51

@dee

Pai daca se uitau in geanta ta si vedeau atatea obiecte contondente deja erai o mare terorista...cum sa intri cu gloss,scotch...tus...pai tusul ala e periculos rau...probabil ar crede ca vrei sa rapesti un jucator sa-l legi cu scotch,sa-i bagi un rand de chei in gura,cu gloss/rimel/tus reuseai sa-i schimbi infatisarea si sa-l scoti de pe stadion,cu aparatul ii faceai poze pe care le trimeteai presei,pixuri si corector in caz ca-l puneai sa scrie ceva si gresea...iti era refuzat accesul pe toate stadioanele din tara pe viata :tongue:

fane_casieru'04.12.2007 08:20

@Dee

Este adevarat ca pe langa rimeluri,chei,scotch si alte alea puteai avea si o caramida sau o nicovala.

dee04.12.2007 08:50
jucator sa-l legi cu scotch,sa-i bagi un rand de chei in gura,

tu ce idee buna mi-ai dat. Cat imi dati sa va scap de Surdu?

pixuri si corector in caz ca-l puneai sa scrie ceva si gresea

Korynna, baton corector, nu corector pentru scris :P

accesul interzis pe toate stadioanele din tara pe viata :tongue:

da, da ai dreptate ... eu si Erji

korynna04.12.2007 09:00

Nu conteaza de care corector :laugh: Cum sa ne scapi de Surdu?Vrei sa demoralizezi jucatorii cand o sa-si piarda jucaria de la vestiare? :tongue:

axl2304.12.2007 09:25

Cine e Andreea si de ce?

fane_casieru'04.12.2007 09:27

@Axl

Nu stim ...dar a zis ca este o prietena de-a ta...si nu ne-am bagat :laugh:

M@rmota04.12.2007 10:01
Cine e Andreea si de ce?

Se pare ca e cineva cu pile...cum frate sa n-aibe buton de report...inadmisibil!!!

Fac reclamatie sa se autosesizeze cineva :tongue: !

PS: El ciupacabra!!!

axl2304.12.2007 10:40
PS: El ciupacabra!!!

Coincidenta sau nu Ciupacabra e animalul meu preferat.

Wally04.12.2007 10:42
Pe noi ne iau la misto (intr-un mod ingozitor) toti astia de la Steaua.De la Bgs si jucatori pana la ultimul maturator.Deci frate pe mine m-au pus sa-mi arunc brelocul si pe o prietena de-a mea un gloss pe care il avea intamplator la ea;

Lasa Korynna ca m-au pipait astia aseara...de meciul cu Slavia nu mai zic...totusi sunt multumit ca m-au lasat sa intru cu portofelul si nu m-au pus sa-mi dau pantalonii jos...

Stanici04.12.2007 10:44

Animalul meu preferat este porcul...

axl2304.12.2007 10:44

@wally

Indivizii aia habar n-au sa faca o perchezitie corporala.

M@rmota04.12.2007 10:45
Lasa Korynna ca m-au pipait astia aseara...de meciul cu Slavia nu mai zic...totusi sunt multumit ca m-au lasat sa intru cu portofelul si nu m-au pus sa-mi dau pantalonii jos...

Wally am citit postul tau pana la "si totusi sunt multumit" si ma asteptam la alt final :laugh:

M@rmota04.12.2007 10:58

Danny :) un print screen la desktop..nu pot sa cred ca nu ai colinde pe desktop...

Stanici04.12.2007 11:14

Faza tare - pentru Fane. "Navigam" pe haifaiv si, la profilul unei semicunostinte comune de-a noastra SURPRIZA!!!!!!!! - comment foalte foalte dlagut din partea domnului Stefan la adresa domnisoarei. Pai bine, mai Fane,daca pe mine m-ai facut supozitor - tu ce mai esti?

LE: Manusile au fost aruncate!!!

«170717273741251»