eu am visat ca Thereau marca 3 goluri in primul sau meci la Steaua!
@Criss www.referate ?? ![]()
@Criss ai doua scuraturi la FIFA 08 pe deskop
@Criss nu iti mai baga atatea patchuri pe Fifa 08 ... decat Liga 1 cand o sa apara ...
@Criss Warcraft ??
@Criss Steam ??
@Criss Conditia 0 ??
@Criss Cand facem o fifa ?? :laugh:
:laugh: Steam = jocul original CS
Fifa dam cand vrei ! nu am numai patch-ul acela cu fetele celor de la Liverpool iar Warcraft nu joc steagro
Dami id de mes !!!! Si incingem o FIFA !!! tii cu Liverpool ??
Ca amaratu ala de patc cu fete o sa iti creeze multe probleme cand vrei sa joci in multiplayer . ![]()
Tu pe windousu del ai acum ... ai mai folosit cablu asta de usb ?? Ca poate inainte ai instalat mai multe drivere pentru tel , sau ai uitat sa bagi tu unu ... :-"
Eu n-am visat nimic :sad2:
@Criss , mama ta se joaca warcraft ?? :laugh: ..... maicamea se joaca Disciple 2 ... e mai tare ca maicata :biggrin:
Asta e in Bucuresti ... pentru un amarat de brad ?? ![]()
Da, Danny. Asta e in Bucuresti, pentru un amarat de brad. Le-am urat organizatorilor sa si-l bage in c*r :biggrin:
Catzi metri avea breadu inaltzime ?? Era asa de frmos ?? Sau era toata lumea hipnotizata ?? ![]()
Nu stiu cati metri avea ca nu am avut ocazia sa-l masor...nu am putut iesi de la metrou...
@wally
sageata arata locul unde erai tu???
LE: bradul e destul de mare....dar e urat!!!!...
@wally
sageata arata locul unde erai tu???
Sageata arata locu unde e bradu ... da e prea mic si nu se vede :biggrin:
Marius ... daca e urat ... oameni astia sunt prostii ??Sau cu ce ocazie se duc TOTI de odata la el?? O fii cel mai mare brad din europa ??
PS : Ce frumos e in Bucuresti .... cand vazui prima data poza crezui ca o fii intr-o tara dozvoltata ....
@Marius
Habar n-am ce indica sageata.
@Danny
Intr-adevar e cel mai mare brad din Europa.
deci denii,fiind unul dintre prostii care s-a dus aseara la pomu ala tampit ma simt oarecum dator sa-ti explic cate ceva.
1.anul trecut(si acum 2-3 ani la fel..) pe strazile din Bucuresti era o mare de lumini,foarte frumoase......si luminitzele astea erau aprinse de 1 Dec. de la Universitate fiins un spectacol fff. reusit de fiecare data....
2.anul acesta (cam de o luna...) s-a inceput constructia pomului...si toata lumea se astepta sa fie ceva nemaivazut (recunosc...si eu ma asteptam....)
3. ducandu-ma acolo am realizat ce mare fas a fost pentru ca pe strazi nu e nici urma de luminitze,singura "chestie" fiind pomul...
4. daca te uiti atent in poza o sa observi multe masini parcate inconjurate de o mare de oameni...printre masinile alea era si masina unui prieten cu care am fost si pe care masina am recuperat-o pe la 11 jumate seara.....
crede-ma,in Buc nu e asa frumos....daca vrei neaparat iti recomand Brasovul sau Piatra-Neamtz ca orase de vizitat...
P.S. pomul asta l-am primit pe mess si e din Cluj parca......
P.P.S. nu stiam ca sunt atat de multzi tzarani in Bucuresti....
LE: asta e celebrul pom....
Cel din Cluj e cu mult mai frumos...
exact asta am zis si eu.........f****-l in gat pe videanu......
@criss
1.ce e aia mirc??? eu l-am instalat acum 2 sapt ca ma bazaiau uni la cap ca e misto si l-am sters dupa o zi
2. Stefan Hrusca??? WTF??????????????
3. iti recomand un folder in care sa-ti tii muzica....e cam imprastiata la tine...
Imi este din ce in ce mai clar ca cea mai mare inventie a vremurilor noastre este vibratorul. Scaun cu vibratii, pat cu vibratii, aparat de masaj cu vibratii, periuta de dinti cu vibratii, aparat de ras cu vibratii, telefon cu vibratii, jucarii cu vibratii. Traim in secolul vibratiilor si rezolvarea tuturor problemelor noastre sta probabil intr-un vibrator ca lumea.
daca vrei neaparat iti recomand Brasovul sau Piatra-Neamtz ca orase de vizitat...
La astea as mai adauga Sibiul, Clujul si Timisoara.
+ sighisoara si unele parti din Tg.-Jiu....de fapt sunt multe locuri frumoase,dar cand le vezi pline de gunoaie si neingrijite parca iti pare rau ca ai batut atata drum......
Imi este din ce in ce mai clar ca cea mai mare inventie a vremurilor noastre este vibratorul.
Asemanarea dintre vibrator si soia: ambele inlocuiesc carnea :laugh:
e luni....e 7.15.........**** you bill gates and all you're money!!!!
Ce urat e bradu ... se vede ca a fost impodobit de niste santieristi .... ce il strica sunt chestile alea mari albe . Trebuia sa puna beculetze delea ca in bradu normal , de multe colri ..... ala Albastru de facut de designeri ... se vede ![]()
@Axl mai sunt si vibratoarele alea de la trecerile de pietoni .... de fac masinile sa zdroncane si sa nu imi dea pace ![]()
Nu ati fost recent prin Valcea ??? Ca in ultimu timp , primaru asta (Gutau ) se ocupa de orash , mai ales vara asta erau flori plantate peste tot , pana si pe stalpi de iluminat . A renovat stadionu , acm e mai frumos .... a facut un mall si multe magazine de mancare .... a schimbat bordurile in parc etc !!! Veniti si prin valcea ca e beton !!!
Iti recomane sa faci un "new folder" pe deskop , si acolo pui muzica si toate prostiile de la primesti de pe mess .... si cand se invecheste muzica din el o putin in D intr-un folder Muzic .... eu asa fac
Cum ramane cu fifa aia ?? ![]()
@Marius
mai, ce brad ai pus tu la Cluj? ala-i de anul trecut, cel din p-ta Unirii (fosta Matei Corvin).
Cel din p-ta Avram Iancu a fost acesta:

Oricum, mai rau ca ala de la voi nu poate iesi ![]()
Pana si cel din Dej a fost impodobit cu mai mult bun gust.