FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«167686970711251»
dee02.12.2007 06:15
de cand ma stiu nu imi place alcoolul ..

bv! Nu lua, nu gusta, nu atinge :)

doar berea si vinul.

Consumul moderat de bere si vin este scoala in care te formezi pentru o cariera de betiv.

E motiv de mandrie sa te imbeti, sa te faci crita?

intreaba-l pe Danny :)

eu zic ca e mai degraba o 'moda' sa bei bere ieftina si multa,sa te faci praf dupa 3 si sa razi la multi decibeli.

Mie im place gustul bauturi (mai ales vinu si berea ) ..... si imi place cum vad cand sunt beat mort !!!

inteleg ca-ti place sa vezi scaunul de la WC care se loveste repetat de capul tau...

c.ronaldo1702.12.2007 06:29
Preferatele mele , sunt

Esti beat!

yo_marius02.12.2007 06:39

ce ti-e si cu teribilismu' asta.......by the way,daca iti place sa bei,bei....nu mai scrii pe cine stie ce forumuri cat de tare esti tu daca nu te imbeti dintr-o jumate de cutie de bere(la vin banuiesc,ca dupa un pahar deja va ia ametzeala....)...........va stiti voi...:wink:

P.S. NU,NU ESTI MAI SMECHER DACA TE APUCI SA POSTEZI CAT ESTI TU DE BEAT SAU CAT ITI PLACE BAUTURA........

dee02.12.2007 06:41
NU,NU ESTI MAI SMECHER DACA TE APUCI SA POSTEZI CAT ESTI TU DE BEAT SAU CAT ITI PLACE BAUTURA........

suntem pe aceeasi lungime de unda. Oare imbatranim?

yo_marius02.12.2007 06:48

@dee

nu chiar,doar ca nu mai am 14 ani sa ma duc in fatza blocului si sa incep "frate,am baut aseara cu astia mai mari de nu mai stiam de mine" iar prietenii sa zica "bv. ma.esti de-al nostru..."

trecand de perioada pubertatii(cand poti sa dai vina pe hormoni pentru absolut orice...) si avand banii tai (nu de la mami sau tati..) si mai ales putand sa-ti cumperi de baut la orice ora fara a te feri de nimeni,nu mai stai sa te "lauzi" cu "performantzele" in materie....bei si...ATAT!!!bei cu prietenii,singur,nu prea conteaza......doar ca,daca ai peste 17-18 ani nu mai bei PENTRU A TE PUTEA LAUDA!!!

P.S. daca hormonica vine pe TV si ne spune ca iri nu e batran(ba chiar tinerel) la cei 137 de ani ai lui,noi suntem la fel ca nou-nascutzii..:wink:

LE: care razi ma de dee si trimitzi posturile la gunoi??????????

-=Danny=-02.12.2007 10:05

Vroiam si io sa aflu gusturile in materie ...... da oricum cum fetele zic ai vazut ce nuj ce am vazut in avon , asa intreb si io ce bautura iti place al mai mult ??

-=Danny=-02.12.2007 10:08

Uite , ca sa ne mai destindem .... hai sa vedem cat mai facem umbra pamantului degeaba :

viata.rar

yo_marius02.12.2007 10:38
asa intreb si io ce bautura iti place al mai mult ??

bine denii...ca sa nu zici ca-s rau iti zic ce-mi place........uite,m-a invatzat cineva sa beau red cu Jack.......dar nu beau in exces si,desi eram circumspect prima data e chiar misto....multumit??

-=Danny=-02.12.2007 11:09
bine denii...ca sa nu zici ca-s rau iti zic ce-mi place........uite,m-a invatzat cineva sa beau red cu Jack.......dar nu beau in exces si,desi eram circumspect prima data e chiar misto....multumit??

Da .... si zimi pana cand traiesti:D:D

yo_marius02.12.2007 11:38
zimi pana cand traiesti:D:D

pana in 2012 cand vine meteoritul :wink:

lucvald-190202.12.2007 12:33

Cred ca ne-au luat la misto bilele de la tragerea fara sort :)))))).. Italia , Olanda , franta..:)))))..ce mizerie de ghinion

-=Danny=-02.12.2007 18:53

Io mai am pana in 2070 de facut umbra pamantuluii degeaba ... asta in caz ca nu ne omoara meteoritu pe toti in 2035 !!!

Grupa de care puteam trece (zice optimismul din mine ) , o barem pe Olanda , o batem pe Frantza , siii ..... ajungem pana in finala :D

Wally02.12.2007 19:44

Tare ma tem ca nu cumva sa terminam grupa cu 0 puncte...

-=Danny=-02.12.2007 19:53
pana in 2012 cand vine meteoritul :wink:

@Wally ..... tare ma tem ca o sa faca nationala ca si Steaua ... numai ca slavia e Olanda ..... hai sa ne imaginam putin :D

cRiss4Steaua02.12.2007 19:53

Am si eu o problema la USB. Cand bag cablul de date pentru a pune ceva pe telefon, imi apare o eroare. Am folosit de multe ori cablul dar niciodata nu am patit asa ceva, si imi trebuie neaparat sa pun ceva pe telefon si nu pot! Am Sony Ericsson w810i. Se vede in poza urmatoare, in partea dreapta, jos.

usbprobb.JPG

axl2302.12.2007 19:56

Am cumparat ieri un bec economic, de, sunt mai ecologist. Si-am ramas surprins sa platesc taxa de "timbru verde". Adica nu e de ajuns ca dau o gramada de bani pe un bec ce economiseste energie, mai trebuie sa platesc si taxa pentru asta.

In alta ordine de idei, Dee, ca tot esti din Cluj, zi-mi si mie cat costa chilotii Jolidon for men pe acolo, la noi sunt exagerat de scumpi anul asta, de la 25-30 au ajuns la preturi de 50 perechea.

axl2302.12.2007 19:59

Probabil e stricat cablul. Am patit-o si eu.

cRiss4Steaua02.12.2007 20:04

Hmm.. telefonul merge normal in timp ce cablul este bagat in el, doar ca nu apar cele 2 foldere pentru a transfera fisiere. Chiar nu stiu care poate fi problema. Maine imi va aduce un prieten cablul lui USB si voi incerca.

Azzido02.12.2007 20:06

incearca cu reset de windows, scoate si reconecteaza cablul, reinstaleaza driverele pt telefon.

cRiss4Steaua02.12.2007 20:11

am restartat calculatorul, dar tot nu a mers. Sa reinstalez programele nu pot pentru ca nu mai am CD-ul.

bodanelu02.12.2007 20:16

incearca sa bagi in alt usb. verifica apoi la un prieten cu sau fara cablul tau. daca nu merge nici la el, prb e din telefon sau din cablu. daca merge, reinstall windows.

puiu mordasan02.12.2007 20:17
:steagcruce: Am avut un vis tare ciudat:-Se facea ca Steaua castigase UCL,ca Parlamentul Romaniei a primit distinctia de cel mai cinstit for al U.E.,ca mi-am verificat contul din ziua de salariu si mi-au intrat 3000 de euro,ca in garaj ma astepta un Mercedes traznet......iar cand am deschis superplasma l-am vazut pe oierul presedinte!!! Noroc ca m-am trezit.....Deh,misto,nu? FORZA Steaua!!! :steagcruce:
cRiss4Steaua02.12.2007 20:22

Am incercat sa bag in alt USB, in cel in care aveam webcam-ul dar nu a mers, iar web-u merge. Voi incerca restul variantelor :laugh:

-=Danny=-02.12.2007 20:24
:steagcruce: Am avut un vis tare ciudat:-Se facea ca Steaua castigase UCL,ca Parlamentul Romaniei a primit distinctia de cel mai cinstit for al U.E.,ca mi-am verificat contul din ziua de salariu si mi-au intrat 3000 de euro,ca in garaj ma astepta un Mercedes traznet......iar cand am deschis superplasma l-am vazut pe oierul presedinte!!! Noroc ca m-am trezit.....Deh,misto,nu? FORZA Steaua!!! :steagcruce:

Chiar e adevarat visu tau ?? :blink:

@Axl , traim in Romania ... si Romania e ..... io deja m-am resemnat .... macar noi sa fim sanatosi >:D< :biggrin:

c.ronaldo1702.12.2007 20:25

@dee

Ce`si doresc femeile?

«167686970711251»