fa de undeva rost de cd
si trebuie sa reinstalezi driverele de la el ![]()
fa de undeva rost de cd
si trebuie sa reinstalezi driverele de la el ![]()
@Marius
Toata lumea are Hrusca de sarbatori! E regele colindelor! ![]()
Ce tare=)) El v-a intrebat de cablul usb si voi v-ai uitat la ce iconite are pe desktop. Ce-i drept si io m-am uitat cu f mare interes ![]()
Oricum, mai rau ca ala de la voi nu poate iesi![]()
Dee, nu mai rasuci cutitul in rana...
72 m are bradul.
Miss World a fost chastigat de China ![]()
eu am o colega de liceu Miss World 2006, locul 2 :> Ioana Boitor, o urata ![]()
Nu ati fost recent prin Valcea ??? Ca in ultimu timp , primaru asta (Gutau ) se ocupa de orash , mai ales vara asta erau flori plantate peste tot , pana si pe stalpi de iluminat . A renovat stadionu , acm e mai frumos .... a facut un mall si multe magazine de mancare .... a schimbat bordurile in parc etc !!! Veniti si prin valcea ca e beton !!!
@Danny - Sa ne spui si noua cand sunt deschise magazinele alea. :laugh:
:laugh: tocmai am incercat cu un alt cablu si nu merge. Voi incerca sa fac rost de un CD.
Campanie electorala Fane??????
Esti vreun trimis de-al lui Gutau(cum ai zis tu) aici, sa ne convingi sa il votam??
Toata lumea are Hrusca de sarbatori! E regele colindelor!![]()
Am inteles ca scoate Parazitii colinde de craciun. :biggrin:
Imi este din ce in ce mai clar ca cea mai mare inventie a vremurilor noastre este vibratorul.
As adauga vibratoarele pe USB (de, nu se mai termina bateria
) sau ale pentru masina, care folosesc bateria de la masina.
Buna Gabi_MS,
de luni de zile te vad pe forum, privindu-ne frumos din umbra.
Ne-ar face placere s aparticipi si tu la discutiile noastre si sa depasesti statutul de spectator.
Ce zici? te tenteaza macar un rol secundar?
Si da.. Si sa nu o uitam pe allina_mihaela. ![]()
@WALLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Bradu dni Bucuresti e ARTIFICIAL tata !!!! N e se mirare ca e asa urat .... :biggrin:
Am inteles ca scoate Parazitii colinde de craciun. :biggrin:
=))
@denii
pai tu credeai ca e natural??????????????????
@dee
ma,am mai zis(cred...) poza aia mi-a dat-o cineva pe mess sa imi arate ce frumos a fost la ei...deci nu sunt raspunzator...![]()
P.S. am inteles ca au fost montate luminitzele pe Magheru....a fost cineva?? le-a vazut??
P.P.S. am ajuns la concluzia ca gabi_ms e o eroare in serverul acesta.....nu da nici un semn de "viatza"...
P.P.P.S. de Alina sa nu va luatzi!!! CLAR????????????
@Marius
Toata lumea are Hrusca de sarbatori! E regele colindelor!
inseamna ca eu nu sunt "toata lumea"!!!! nush de ce,dar eu am georgica maical,si d-alea in engleza.....poate nu-s asa patriot cum credeam......sau poate nu-mi place hrusca....hmmmmmm....
Dami id de mes !!!! Si incingem o FIFA !!!
criss_rapp_king ! valabil si pentru fani :laugh:
Pe Flory chiar nu o vad decat eu ?
cum pot fi asa comentatori ratati ?! Da gol Steaua, il arata pe Zapata cum isi face semnul crucii, si comentatorul spune: Reactia lui Emeghara ... nu e prima faza ..
Pe Flory chiar nu o vad decat eu ?
oare ai vedenii??......
@yo
Vine o varsta in care vezi ce-ti convine,auzi ce vrei.....nush...se poate sa ai dreptate....sa fie de la Alexandrion?...nu cred
LE...na mah...ca acum o vad si pe alina_mihaela...ce dreaq am mah ?
eu il/o vad pe gabi_ms!!!! WTF????? CHEMATZI UN POPA!!!! SUNTEM BANTUITZI!!!
LE: oare cum am putut sa uit?? M**E surdu.....:wink:
ia, sa ne aducem aminte)
Dica dute Dicaaaaa
Dragoshel , m-ai facut sa imi dea lacrimi de firicire ..... nu o sa uit in viatza mea inregistararea asta , m-a marcat pe viatza (de bine ) , daia am si pus textu la Motto personal ...... ![]()