@Marius
Lasa ca mai ai un pic, 27 de zile si scapi de el.
@Marius
Lasa ca mai ai un pic, 27 de zile si scapi de el.
deci se poate scoate warnu' ala.......si yo ma chinui cu el de cateva zile.......
Daca n-ai si tu o "pila" la un moderator...si revenim iar la discutiile despre cat de utila ar fi o "pila" la un moderator...
@yo
Tu trebuia sa dormi de mult....de fapt tu visezi acum...AUM....AUM...AUM.
alina_mihaela sta si ea da nu ar posta ..
ne urmareste prin ascuns :>
@fane
visez cu ochii deschisi ma!!! day dreaming pe timp de noapte...:wink:
Vreau si eu 1000 de euro.
Contactati-ma pe privat....pentru detalii
Vreau si eu 2500 de Euro. Fara misto acum, daca are cineva sa imi de`a moca banii astia am sa le aprind in fiecare duminica cate o lumanare. Reper, rog seriozitate!
Contactati`ma doar pe PM!
eu am nevoie de 4.000 euro....am gasit o Calibra superba!!! va promit ca de fiecare data cand ma voi urca in masina ma voi gandi la cel/cea care mi-a dat banii.....contactatzi-ma pe PM....
Implineste-ti visul la "Dansez pentru tine"!!!
Sugestie pentru. mozi ![]()
Nu inchideti topicul, mutati`l la discutii libere. E prea criminal. ![]()
Visul meu a devenit realitate acum!
alina_mihaela sta si ea da nu ar posta ..ne urmareste prin ascuns :>
Alina urmareste forumu mereu , da sa moara familionu meu daca am vazut-o vreodata postand ![]()
@Marius ..... esti somnambul ?? ![]()
As vrea sa imi dea si mie cineva 60 de milioane de euro , ca sa cumpar clubul Steaua , si cand o sa ajung faimos ca o sa fiu finantatorul la Steaua , o sa pomenesc si de cel sau cea care mi-a dat bani astia , la fiecare meci o sa ii multumesc .... rog seriozitate , contactatima pe PM !!! ![]()
nu denii.......just in love :wink:
Ooo.. inseamna ca faci cinste mariusik azi, nu? Sa curga manelele pentru tine.
sa curga!!!! mai ceva ca Dunarea pe timp de seceta!!!! :wink:...........iar de cinste.... vedem diseara la brad la unirii ......
Ooo.. inseamna ca faci cinste mariusik azi, nu? Sa curga manelele pentru tine.
Si BEREA cu VINU !!! Si ca tot e ziua Romaniei , sa curga 2xBERE cu 2x VINU !!!
ps: La Multzi Ani Ronaldo !!! >
<
Marius , tu cati ani ai ??![]()
@danny
Marius este mai mic decat tine are 13 ani.
sunt putin mai tanar ca irinel mai denii...si muuuult mai inalt!!!!:tongue:
Nu e adevarat ... aia nu e dupa preferintza ... e dupa memoria mea ..... si nu iti face griji , ca am mai uitat si pe alta persoane ... oricum La Multzi Ani !!!!
Marius , cred ca ai 23 ( asta daca nu minte contu tau ) , si tu la varsta asta inca nu ai masina ?? ![]()
PS : Cat costa un Calibra in stare buna ??![]()
@denii
n-am nici macar permis de conducere ma!!!! iar la masina sunt destul de pretentzios...:wink:
o Calibra asa cum vreau eu costa cam 4500-5000......
La 18 ani io vreau sa am masina , si perimis .... m-am gandit sa imi iau o masinutza mai ieftina ... un VW golf 3 sau un BMW mai vechisor asa , ca sunt sub 4000 euro , si arata bine . Calibra mi se pare cam greu de gasit , si nu stiu in ce an s-au fabricat .... Un VW golf 3 du prin 1995 e cam 4000 si euro ![]()
Danny, daca o sa ai un BMW "mai vechisor asa", o sa-ti trebuiasca si o benzinarie...
si pe langa benzinarie o sa iti mai trebuiasca propiul service si propia firma de import piese de schimb.........mai gandeste-te denii,cu 5000 iti iei un Logan de 3 ani....
Decat o rabla de 40 de caluti , mai bine un monstru de manca mult cu 100 de cai !!! Nu imi fac probleme cu benzina , ca tata si mama lucreaza la o benzinarie ![]()