FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«166676869701251»
dee01.12.2007 10:34

Danny, mai bine faci un efort si-ti iei una noua. Mai ai 3 ani pana atunci.. si oricum, de ce-ti trebuie tie masina la 18? :) Eu mi-am luat carnetul cu muuult dupa 18, cand era deja musai! din comoditate am tot amanat evenimentul :P

Wally01.12.2007 10:43

Ii trebuie masina la 18 ani(si nu orice masina, ci BMW) sa se tine putorile dupa el :biggrin:

-=Danny=-01.12.2007 10:55
Ii trebuie masina la 18 ani(si nu orice masina, ci BMW) sa se tine putorile dupa el :biggrin:

Azi mi-a pus Stanci interdictie pe topicu asta asa ca ......liniste :rolleyes:

yo_marius01.12.2007 11:37

@ denii

eu te inteleg...am trecut si eu prin perioada aia.....

dar am o intrebare: de ce il iei la misto pe wally??? ce ti-a facut???

Wally01.12.2007 16:22
dar am o intrebare: de ce il iei la misto pe wally??? ce ti-a facut???

Buna intrebare...

Wally01.12.2007 19:01

Care vreti sa faceti misto de cineva trimite-ti-l cu metroul la Unirii :biggrin:

cRiss4Steaua01.12.2007 19:15

@ wally .. dc ?

yo_marius01.12.2007 19:34

@wally

ai fost si tu frate???? CEA MAI MARE TZEAPA A FOST BRADU' ALA TAMPIT!!! si mai tampit yo ca m-am dus ca dobitocu' sa-l vad!!!!

c.ronaldo1701.12.2007 19:40

Deci pana la urma tu sau bradu`? :biggrin:

korynna01.12.2007 19:42

Cre-i treaba cu bradul?A fost buna de ceva si lenea mea? :tongue:

Wally01.12.2007 19:52
@wally

ai fost si tu frate???? CEA MAI MARE TZEAPA A FOST BRADU' ALA TAMPIT!!! si mai tampit yo ca m-am dus ca dobitocu' sa-l vad!!!!

Da, frate am fost si eu. Mare greseala! Nici macar nu l-am vazut...nu am reusit sa ies de la metrou...

@Korynna

Lenea ta a fost foarte buna...Felicitari!

yo_marius01.12.2007 19:58

@ronnie

yo ma...daca stiam,dracu' se mai ducea....

@wally

frate yo am coborat la universitate,am iesit de la metrou,m-am dezmeticit putin si am observat o MAREEEEEE de oameni venind spre mine!!!! am plecat dracu' jos la mec (unde era atat de plin incat n-am luat decat o cola...) si dupa aia directia "acasa"!!

@ korynna

n-ai pierdut nimic!!!absolut nimic!!!o panarama de brad si 10000000 de dobitoci pe langa el facand poze in draci cu toate stifturile de telefoane......

Wally01.12.2007 20:01
@wally

frate yo am coborat la universitate,am iesit de la metrou,m-am dezmeticit putin si am observat o MAREEEEEE de oameni venind spre mine!!!! am plecat dracu' jos la mec (unde era atat de plin incat n-am luat decat o cola...) si dupa aia directia "acasa"!!

Frate, nu stiam ca gandim la fel :biggrin: Dupa ce am vazut ca nu e rost de iesit pe la Unirii, am mai luat metroul o statie si am zis ca merg pe jos de la Universitate la Unirii, doar ca nici de data asta nu am reusit...asa ca am luat metroul inapoi si m-am dus acasa...am luat cateva sticle de bere si acum stau si beau cu prietenii :biggrin:

yo_marius01.12.2007 20:09

@wally

nu gandim chiar la fel.....yo am cumparat vin!!!:tongue:......si inca astept sa ajunga prietenii la mine sa incep sa bem ceva...

-=Danny=-01.12.2007 20:24

Vezi Marius daca nu ai masina ... trebuie sa iei 1001 de metrouri ca sa vezi un amarat de brad si 10000 de oameni mirat . Vazui azi un opel calibra tunat .... avea suspensia intarita , sa vezi cum topaia , ocolea fiecare dambusor :D

@Wally , si io cumparai un pet de benhgerbire , da acum saracu de el , s-a facut ghetar ..... ca fusai prea pofticios si o bagai la ocngelator , si abia cand citi postarea ta ca vorbeai de bere ...... si imi aminti ...... da lasa ca oricum mai baui azi o bere cu ocazia zilei Romaniei !!! La Multzi Ani !!!

Wally01.12.2007 20:28

La multi ani si voua! Beau in cinstea voastra! :biggrin:

yo_marius01.12.2007 20:31
Vezi Marius daca nu ai masina ... trebuie sa iei 1001 de metrouri ca sa vezi un amarat de brad si 10000 de oameni mirat . Vazui azi un opel calibra tunat .... avea suspensia intarita , sa vezi cum topaia , ocolea fiecare dambusor :D

denii,acum 10 min. m-a sunat un prieten care are masina blocata la universitate de 4 ore!!!!

astazi in buc. numai cu un elicopter o scoteai la capat!!!!

P.S. uitandu-te la Calibra aia.....mai voiai BMW (ursuletzu' banuiesc..)?? poate iti mai schimbi optiunile....daca vrei iti mai zic ce masini imi plac mie si te ma "educi" si tu....acu' BMW e depasit ma denii....:wink:

dee01.12.2007 20:33

bv Danny, frumos, ce pot sa spun ... vad ca urmezi crezul lui Stanici ...

Bea Suc de portocale! Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate.

Sanatate inseamna Sport! Sport inseamna viata ! Viata inseamna Bani!

Bani inseamna Femei! Femei inseamna Sex! Sex inseamna S.I.D.A !

S.I.D.A inseamna Moarte !

Nu mai bea SUC DE PORTOCALE ! Vrei sa mori? Mai bine bea O BERE!!!

-=Danny=-01.12.2007 20:48

@Dee , de cand ma stiu , mi-a placut orice fel de alcol , numai tuica nu ..... da am baut si daia la viata mea ... Wally am auzit ca si tu pretuiesti orice bautura cu alcool :biggrin:

@Marius , da , la ursuletzu' ma refeream , da calibra nu mi se pare mie asa agresiva .... daca vrei sa arate bine tre sa bagi bani in ea .... da pe cand la un BMW (ursuletzu' ) arata agresit ai pe stock , cant ii vezi grila aia din fatza cu patratele alea doua ...... :D si oricum , acum opelu e ceac mai slaba frima de masini germana ...... BMW e prima :>

yo_marius01.12.2007 20:54

offffffff denii.....cate mai ai de invatzat.........offfffffffffffffffffffff.............da' lasa ca te faci tu mare..........

-=Danny=-01.12.2007 21:22
offffffff denii.....cate mai ai de invatzat.........offfffffffffffffffffffff.............da' lasa ca te faci tu mare..........

Lasa Marius , noi sa fim sanatosi >:D<

cRiss4Steaua01.12.2007 21:24

de cand ma stiu nu imi place alcoolul .. doar berea si vinul. Am vazut ca in ziua de azi ... e motiv de mandrie sa te imbeti, sa te faci crita, si tot asa ... in special tineretul. Chiar asa ?

axl2301.12.2007 21:31

Nu e niciun motiv de mandrie sa te imbeti, sa te faci crita, sa vomiti pe geaca vecinei cand te intalnesti cu ea pe scara. Ba dimpotriva. Criss, nu te apuca de baut, lasa-ne pe noi, astia mai acriti.

Wally01.12.2007 21:36
Wally am auzit ca si tu pretuiesti orice bautura cu alcool :biggrin:

Ai auzit bine(nu stiu de unde)...si ca o precizre in plus pentru Criss: eu nu imi propun niciodata sa ma imbat, doar ca se mai intampla cateodata(ce-i drept cam des) :tongue:

-=Danny=-01.12.2007 22:27
Ai auzit bine(nu stiu de unde)...si ca o precizre in plus pentru Criss: eu nu imi propun niciodata sa ma imbat, doar ca se mai intampla cateodata(ce-i drept cam des) :tongue:

Mie im place gustul bauturi (mai ales vinu si berea ) ..... si imi place cum vad cand sunt beat mort !!! :laugh:

Ps : Preferatele mele , sunt : Vinu foarte sec , si zaiberu .... si bere , in special Beks . Si tariile sunt bune .... da cam scumpe .... :(

«166676869701251»