apoi .. chestia cu id-urile is bune .. sa ne cunoastem si noi mai bine
)
apoi .. chestia cu id-urile is bune .. sa ne cunoastem si noi mai bine
)
@korynna
Pai trebuie sa-mi intretin beer belly-u', doar e la moda. Sau nu mai e?
Pentru doritori, aidiu' meu e:
al_mai_shmeker_romeo_fantastik_the_best
luavash......acu' ca-s calm...:wink:
@ axl
ala e aidiu lu' unu care,zice el, CA CAnta manele......
Marius ce-i cu warnul ala la tine? :laugh: You've been bad ![]()
@korynna
ce repede circula vestile rele......
by the way,ce se face cu warnu asta?? si la ce imi foloseste???
@Marius
Daca mai aduni cateva te paste un ban,cu toate ca nu cred ca e cazul.Anyway peste o luna o sa fii legal daca nu te mai razvratesti.Totusi cum ti-ai luat warn? :laugh:
LE:Vai ce urat...ai jignit partenerii de forum
vad ca axl taie in carne vie si da cu noroi in prietenia voastra...totusi este trist in lume
LE:Vai ce urat...ai jignit partenerii de forumvad ca axl taie in carne vie si da cu noroi in prietenia voastra...totusi este trist in lume
dap....tipul si-a facut-o cu mana lui!!!!nu-s mandru de ce am facut dar.....nici nu imi e rusine!!!
axl a fost nevoit......s-a riscat el,ca mai era si fane(pardon domnul Stefan) pe aici si el nu ma ierta cu atat de putin....:wink:
LE: dovada ca inca nu am intrat in "contact" cu latura mea feminina - femeile au cateva zile din luna mai "rosii"(doar o fig. de stil) iar eu am cateva luni din an la fel de "rosii" (idem)...:wink:
@Marius
tu baiat finut, pe cine ai jignit?
in ceea ce priveste curiozitatea sunt mai 'rea decat Danny ,deci spune-mi tot ! cand, cum, de ce?
(lui axl i-a fost lene sa posteze linkul direct catre fapta ta marsava )
later: iarasi opera???
@dee
1. finut?? neahhhh...nu m-am barbierit de vreo saptamana si am "ceva" pe fatza (barba nu e,e o chestie...)
2.cand?? - aseara (sau azi-noapte) dupa meci...![]()
2.cum??nu indeajuns de meritat (parerea mea) dar, din pacate, eu am o limita a jignirilor peste care n-am trecut
3.de ce?? eterna mea "pasarica" de la cap -romica orbu,pardon surdu...
4.axl a vrut sa-mi lase o urma de demnitate,sa nu vada lumea cine sunt de fapt..:wink:
5.cu asta incheiem mistourile legate de warn....promit sa nu mai fac d=astea...:laugh:
P.S. deoarece eu nu prea trimit PM am ales sa postez acea jignire stiind ca nu va ramane nesanctionata....de aceea ma autopropun pe rugul forumului pentru a servi drept exemplu pentru generatiile viitoare.....
LE: iarasi......cu int. expl. nu pot sa ma loghez....
@Marius , pacat ca nu am fost pe faza , ca te ajutam si io sa injuri pe cine ai injurat .... si poate si imparteam amandoi warnu :biggrin:
:biggrin:
Ce razi, ma?!
Ce razi, ma?!
................ sa se mire lumea :laugh:
Ieee - o sa imi iau warn. Chiar nu vad cum as putea sa il evit. Adica de 1 Decembrie o sa ma fac praf, o sa joace HC Steaua cu Miecurea Ciuc si o sa imi grohai iubirea fata de unguri pe forum.
Intr-adevar, sunt un porc de caine.
"Vino, dulce moarte..."
a imi grohai iubirea fata de unguri pe forum.
si eu :X abia astept 8->
Lasa ca poate ma fac si eu praf.
Deci mie imi revine ingrata sarcina de a da warnuri.
La cratita, femeie!
..n-a Korynno...ci`n te-a pus... :laugh: :laugh: :laugh:
Apropo de magarii, azi am ramas perplex cand am auzit soneria de telefon a unuia, era nokia tune dar pe ritm de manele.
La cratita, femeie!
Uite, bah Azzido, unde era misoginul!!! Sa te prind ca te mai iei de mine, ca iti rup fashu'. Wemen lover...
ce ai dracu' sunteti!!=))
stanici ce ai facut man aseara la poker???!! :tongue:
Si tu, Carmina, ce tot te uiti si nu zici nimic???
haha. ma bucur de minunile curentului electric. citesc ultimele 10 pagini.
ce, n-ai de cine sa te iei?
Ultimele 10 pagini e tare. Si intradevar, nu prea am de cine sa ma iau. Daca nu-mi merge MiRC-u'...