Baaaaaaaaaa, mi-am tras o poza meserie la mess, cu Nicolae Guta.
Baaaaaaaaaa, mi-am tras o poza meserie la mess, cu Nicolae Guta.
In legatura cu banul, nu vad pentru ce ar trebui sa te agiti ca spreiul sa imi dai jet, oricum ne intalnim si fata in fata -deci nu ai avea niciun castig.
simt o nota de nervozitate, S si S ce ati patit? ![]()
calmati-va, luati pe altii la misto daca voi intre voi nu va puteti,fara sa va suparati (intr-un final).
@Dee
Stanici e ca un drog pentru mine...daca nu-l iau o zi ( la sto`)....intru in fibrilatii....AI LAVIU THEOOO.. ![]()
Inseamna ca ai tente masochiste pentru ca banuiesti ca eu o raspund intr-un fel cel putin neplacut pentru tine. Mai bine iti prinzi degetele in vreo menghina sau faci iar o vizita la pretenu' tau, dentistu'.
Oricum, le-am rupt franele potailor, te las mai uor saptamana asta.
LE:Hahaaahahaa - Fane de ce nu le-ai dat oamenilor steaguri?!! Ca doar de-aia ti-a dat avortonul ala bani. Aoleooo, postul ala trebuia sa il pui aici. Serios vorbind, ii saream in beregata daca eram langa tine la momentul respectiv. Dar acum m-am distrat la culme, sa mor daca nu. Citez : "Mi-a dat sangele pe nas de nervi". Muhaaahahaaaa.
Baaaaaaaaaa, voi n-auziti ca am poza cu Guta la mess????
@axl nu, nu auzim ![]()
Axl, ne inviti sa te luam la misto?!!!
Axl, ne inviti sa te luam la misto?!!!
Stanici....ai grija ca Axl este al dracu`si te arde daca-l iei la sto`..vezi cum pui problema, vad ca nu ai nici o avertizare in prezent.
Azi ma simt pacifist, va las sa ma luati la misto. Ma gandesc sa intru in comuniune cu natura da' nu stiu exact cum. Cre' ca tre' sa mangai vreun raton, ceva.
@Axle..
Hai povesteste-ne de avatarul tau ce nou..cel cu gutza.....hai nu ne lasa asa.....hai.!
Axl, mangaie un sconcs, ceva...
P.S. "nu mi-e frica, nu mi-e frica de BAU BAU"
Ba, voi stiti ca eu n-am mai baut nici macar un pahar de bere de la Steaua - Sevilla? Cred ca e timpul.
Axl e invers decat camila: aia tre' sa bea o zi si ii ajunge 7; el tre' sa bea 7 zile ca sa ii ajunga pentru o singura zi.
Camila are o cocoasa sau cel mult doua, eu am trei *****.
P.S. As pune si o poza edificatoare dar o interzice regulamentul.
@axle
Cum..?..doar trei ai ????
Da, da' le am ca in bancul ala, cel mai mic e cat o portocala.
Adica tie ti se umfla cocoasele daca bei?!! Ciudat, mie mi se umfla daca NU beau.
am poza cu Guta la mess????
Hahahahahaha, am gasit unu' mai tare ca mine, are poza cu Leonardo diCapricio plangand. Si e un user vechi pe site.
@Stanici
Ai un organism ciudat. Mie mi se umfla daca nu ***. Sau asa se intampla acum vreo 10, 11 ani, de atunci n-au prea mai avut ocazia sa se umfle.
Hai ca ne-am destrabalat destul, mai bine vorbim despre dumbravi, caprioare, iepurasi si flori de camp.
Hahahahahaha, am gasit unu' mai tare ca mine, are poza cu Leonardo diCapricio plangand. Si e un user vechi pe site.
Nu ne tine in suspans.
Spune`ne cine e ala? :tongue: Si nu, romanu` nu doarme.
I'm bringing sexy back. Si, bineinteles, no sex in the champagne room.
Apropo, am citit de curand "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" si dati-mi voie sa va spun ca este o poveste incredibila. In primul rand prezenta paradoxului temporal in etnologia romaneasca este una surprinzatoare. Apoi finalul este extraordinar, gasirea "m.ortii" expectative intr-un cufar este o scena ce mi-a dat fiori. Si nu in ultimul rand cele trei domnite de pe taramul tineretii, fiul de imparat se insoara cu cea mica si traiesc fericiti sute, daca nu mii de ani, sa i-o spui lu' Mutu, adica mai ai doua bunaciuni langa tine si tu n-o babardesti decat pe-aia mai mica?
Poate fiul de imparat era pedofil.
Am observat ca domnul Stefan, in ultima vreme, a fost mai putin agresiv in ceea ce ma priveste . Ce-o fi cu el? O fi bolnav sau chiar si-a prins degetele in menghina si numai poate sa posteze?
@Stanici
Are dreptate si Dee cand spune ca ma cam intepi....tie chiar nu-ti este rusine mah magarule...suntem de-o varsta sa iti permiti asemenea glume ?....am atatea raspunsuri sa-ti dau la intrebarea cu degetele incat nush pe care sa ti-l dau primul,cred ca ti-l dau pe cel din mijloc ( raspunsul)..evident...draga domnule Theo... ![]()
@StaniciAre dreptate si Dee cand spune ca ma cam intepi....
domnule Stefan ati inteles gresit . Am spus ca intepaturile sunt in ambele tabere, insa recunosc, n-am specificat cine e albinutza si cine trantorul.
mi s-a deschis apetitul pentru a 2-a pl ![]()
Da, uitati raspuns de om care are niste fire carunte... vrea sa imi dea "the finger"...
In alta ordine de idei, ieri mi-am luat cea mai mare jignire posibila. O colega de munca m-a acuzat pe nedrept cum ca as avea bun-simt. Nu inteleg- cu ce i-am gresit?!!!!
cine e albinutza si cine trantorul.
Zise viespea.