@Stanici
Artizanala!!!
Cu tot felul de striatii si muchii ascutite. Aveam vreo opt ani si lingura aia cred ca era un pic mai scunda decat mine.
@Stanici
Artizanala!!!
Cu tot felul de striatii si muchii ascutite. Aveam vreo opt ani si lingura aia cred ca era un pic mai scunda decat mine.
@Dee, Mata Hari
Am impresia ca "Neamteasca" se numeste mai nou "Soparlica". Eu sub numele acesta stiu acest joc, iar "Hotii si vardisti sauPac-Pac" nu e cumva "De`a v`ati ascunsa"?
"Nemteascai" ii spuneam "Nemtica" si daca paseai in careul portarului devenea un joc foarte violent, iar "Hotii&vardistii" il jucam sub numele de "Somatea". Mai sunt "Victoria", fotbal la o singura poarta, "Sticla frige", un fel de "Atinsea" cu o sticla de 1 litru pe jumatate umpluta cu apa(se joaca plaja), "7 pietre", si un joc extrem de violent, un ins intr-un picior fuge dupa altii intr-un spatiu limitat si ii loveste cat poate de tare cu bombeul peste tibii, am uitat cum se numeste.
un joc extrem de violent, un ins intr-un picior fuge dupa altii intr-un spatiu limitat si ii loveste cat poate de tare cu bombeul peste tibii, am uitat cum se numeste.
nu pot sa cred ca mi-a scapat jocul asta ![]()
Mi-am adus insa aminte de altul,"punct de urmarire", pe care-l jucam noaptea, pe echipe. O echipa statea cu o lanterna langa un copac, iarc cealalta urmarea s-atinga copacul fara sa fie atins de lumina(raza) lanternei. Cam toate jocurile copilariei presupuneau alergare ... azi, verbul s-a schimbat in tastare ![]()
Gata, adio butoi cu melancolie ,sa trecem la chestii serioase...oare Danny e acuma in colt, in genunchi?
)
later: Danny, hai sa-ti spun ceva ca sa ma iei la misto. Cand eram copil si mai toata ziua eram la fotbal eu eram jucator de baza in echipa Dinamo... adica portar ![]()
(la Steaua nu prea aveam loc, era aglomeratie)
Jocurile copilariei noastre!!!Ce batuta mi-am luat si eu odata,mi-am scris sub geamul de la bulevard,mare rosu pe alb Steaua,pe deasupra am mai facut-o si cu vopsea,cand a venit tata acasa,a ramas cu gura cascata,pana si acuma dupa atatia ani inca se ma cunoaste!!Si daca tot se ascundeau "obiectele muncii" eu am aruncat o curea pe geam!Bineinteles aterizand in strada,tata a recuperat-o si asa a mai recuperat si fundul meu!!
mai este un joc , alarma , in care , se umplea o stica de plastic cu nisip sau cu pietris , unu dadea cu picioru cat putea si .. restu` cred ca stiti :laugh:
Ca imi aminti de sticle,am umplut odata una cu apa,carbit si.....broaste,si de "buni" ce eram am plasat-o langa o tipa care statea la plaja,si ghici ce s-a intamplat?Ati ghicit a plouat cu animalute oribile peste saraca fata!!Astea sunt din "amintiri din copilarie"!!
Ia zi Deni, cum a fost? S-a lasat cu palme sau doar cu tipete? La dat exemplu pozitiv pe frati-tu sau si el e o hahalera?
Si flori, fete, filme sau baieti nu se juca nimeni?
sau asta era doar pentru fete?
@Carmina
Fetele sareau coarda, isi impleteau codite si jucau elasticul. Nu vorbeam cu fetele cand eram mic. Inca nu vorbesc.
inteleg, ai atacat direct femeile ...
Bleah, femei...
P.S. Urasc butonul de report.
P.P.S. Gata, v-am lasat, incepe Rome.
Fetele sareau coarda, isi impleteau codite si jucau elasticul. Nu vorbeam cu fetele cand eram mic. Inca nu vorbesc.
Coarda jucam in clasa I siu a II-a. cand u jucam fotbal
) (oricum ma duceam la echipa in care juca baiatu de care imi placea L-) aka echipa mai varza)
elasticul nu m-a fascinat si coditele nici pe atat
P.P.S. Gata, v-am lasat, incepe Rome.
Pai da. ca la tine nu s-a oprit curentul. Noroc cu inginerii de-au facu laptopurile si macar asta pot sa fac.
Pe la ora 8 aud suneria de la ura ... ma uit pe vizor ... MAMA . Ii descid , ii zambesc , si ii citesc furia pe fata , se duce in sufragerie isi da jos poseta , si vine la mine calma si imi zice ... vrei sa facem un K1 !!!! Dupoa care bine inteles ma lasa NOCAUT
Acum serios : SCAPAI DE CALFTEALA !!!!!! Ma certa de ma rupsa , si io pe ea , ca e DOBITOACA !!! Facea la mine ... ca au colegi mei numai note bune .... si nu am , da ea e surda , aude decat notele BUNE !!! Imi lua si un cozonac drept multumire ..... si azi imi dadui seama cat de paracioasa e diriga mea !!!! Ma Para ca ma iau in gura cu ea , si cu proffa de fizica , ma Para de faza cu prietenu imaginar ..... bine ca nu citi absentele ![]()
Cate arme de razboi am rupt io .... am rups 2 curele , un furtun . si un bat delea de la jaluzele dela orizontale ![]()
@dee ... chiar am prins , cand eram mic , tata si cu mama erau patroni la un bar , si de fiecare data cand treceam pe acolo bagam in mine ca spartu la gume , caramele , ciocolati .....
PS : Nici macar nu sunt pedepsit ?!?!?!?! Pai asa nu mai are nici un farmec ..... :sad2:
22% baterie mai are laptopul.
@Danny
bravo mai, ai scapat! acuma serios, concentreaza-te si tu mai mult, ca poti ... mai ales la franceza, mon petit ami.
app, ziua cea mai fericita din viata mea a fost cand am descoperit carnetul de note al mamei mele, din acel moment a fost cel mai bun instrument de santaj . N-a mai indraznit sa spuna 9???(ma rog, pe vremuri era lumea mai pretentioasa) Cum auzeam replica ei, cum scoteam arma secreta ![]()
Tata mereu a avut 8 si 9 , nici o data mai mult , nici o data mai putin . Si mama .... era o corijenta , io aveam vreo 5 ani si ea inca era la seral ( ceo mai fi si ala ?!?!?! ) , si era si o qiulaie .... se dupea din joi in pasti la scoala .... si totusi , are pretenti MARI de la mine :biggrin:
Danny, usurel cu comentariile ... asa-i multumesti ca nu te-a batut? (chestiile astea nu se spun)
"La seral" inseamna ca a fost o persoana ambitioasa, care muncea in timpul zilei, iar seara mergea la cursuri.
eu zic sa te duci putin la un fifa ... sa te potolesti ![]()
i'm out!
Deni pune mana pe carte!
Deni pune mana pe carte!
Axl esti idolul meu.
o da , incepi sa ai fani axl :laugh:
Cu Dany faci 2.
ALO... alo....mai usor cu limbile...mai sunt si oameni in varsta p`aici,putina decenta va rog.
Deni nu mai invata !
Uuupppppaaaa !!! Am modificat ceva ... ce neindemanatic sunt ..... ![]()
De fapt asta a fost replica , si nu "Axl esti idolu meu" ...... dar cineva ( UN DOBITOC ) , mi-a modificat postarea ...... cine o fii ala ?? ![]()
Na ca m-ai facut si dobitoc. Bai puta verde, atentie la jigniri!