FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«156575859601251»
axl2323.11.2007 17:59

@Stanici

Artizanala!!!

Cu tot felul de striatii si muchii ascutite. Aveam vreo opt ani si lingura aia cred ca era un pic mai scunda decat mine.

c.ronaldo1723.11.2007 18:03

@Dee, Mata Hari

Am impresia ca "Neamteasca" se numeste mai nou "Soparlica". Eu sub numele acesta stiu acest joc, iar "Hotii si vardisti sauPac-Pac" nu e cumva "De`a v`ati ascunsa"?

axl2323.11.2007 18:09

"Nemteascai" ii spuneam "Nemtica" si daca paseai in careul portarului devenea un joc foarte violent, iar "Hotii&vardistii" il jucam sub numele de "Somatea". Mai sunt "Victoria", fotbal la o singura poarta, "Sticla frige", un fel de "Atinsea" cu o sticla de 1 litru pe jumatate umpluta cu apa(se joaca plaja), "7 pietre", si un joc extrem de violent, un ins intr-un picior fuge dupa altii intr-un spatiu limitat si ii loveste cat poate de tare cu bombeul peste tibii, am uitat cum se numeste.

Mata Hari23.11.2007 18:19
un joc extrem de violent, un ins intr-un picior fuge dupa altii intr-un spatiu limitat si ii loveste cat poate de tare cu bombeul peste tibii, am uitat cum se numeste.

nu pot sa cred ca mi-a scapat jocul asta :)

Mi-am adus insa aminte de altul,"punct de urmarire", pe care-l jucam noaptea, pe echipe. O echipa statea cu o lanterna langa un copac, iarc cealalta urmarea s-atinga copacul fara sa fie atins de lumina(raza) lanternei. Cam toate jocurile copilariei presupuneau alergare ... azi, verbul s-a schimbat in tastare :)

Gata, adio butoi cu melancolie ,sa trecem la chestii serioase...oare Danny e acuma in colt, in genunchi? ;))

later: Danny, hai sa-ti spun ceva ca sa ma iei la misto. Cand eram copil si mai toata ziua eram la fotbal eu eram jucator de baza in echipa Dinamo... adica portar :|

(la Steaua nu prea aveam loc, era aglomeratie)

IONUTZ-CIPRIAN23.11.2007 18:20

Jocurile copilariei noastre!!!Ce batuta mi-am luat si eu odata,mi-am scris sub geamul de la bulevard,mare rosu pe alb Steaua,pe deasupra am mai facut-o si cu vopsea,cand a venit tata acasa,a ramas cu gura cascata,pana si acuma dupa atatia ani inca se ma cunoaste!!Si daca tot se ascundeau "obiectele muncii" eu am aruncat o curea pe geam!Bineinteles aterizand in strada,tata a recuperat-o si asa a mai recuperat si fundul meu!!

cRiss4Steaua23.11.2007 19:20

mai este un joc , alarma , in care , se umplea o stica de plastic cu nisip sau cu pietris , unu dadea cu picioru cat putea si .. restu` cred ca stiti :laugh:

IONUTZ-CIPRIAN23.11.2007 19:24

Ca imi aminti de sticle,am umplut odata una cu apa,carbit si.....broaste,si de "buni" ce eram am plasat-o langa o tipa care statea la plaja,si ghici ce s-a intamplat?Ati ghicit a plouat cu animalute oribile peste saraca fata!!Astea sunt din "amintiri din copilarie"!!

axl2323.11.2007 19:49

Ia zi Deni, cum a fost? S-a lasat cu palme sau doar cu tipete? La dat exemplu pozitiv pe frati-tu sau si el e o hahalera?

carminastan23.11.2007 19:54

Si flori, fete, filme sau baieti nu se juca nimeni?

sau asta era doar pentru fete?

axl2323.11.2007 19:57

@Carmina

Fetele sareau coarda, isi impleteau codite si jucau elasticul. Nu vorbeam cu fetele cand eram mic. Inca nu vorbesc.

Mata Hari23.11.2007 19:58

inteleg, ai atacat direct femeile ...

axl2323.11.2007 20:00

Bleah, femei...

P.S. Urasc butonul de report.

P.P.S. Gata, v-am lasat, incepe Rome.

carminastan23.11.2007 20:04
Fetele sareau coarda, isi impleteau codite si jucau elasticul. Nu vorbeam cu fetele cand eram mic. Inca nu vorbesc.

Coarda jucam in clasa I siu a II-a. cand u jucam fotbal :))) (oricum ma duceam la echipa in care juca baiatu de care imi placea L-) aka echipa mai varza)

elasticul nu m-a fascinat si coditele nici pe atat

P.P.S. Gata, v-am lasat, incepe Rome.

Pai da. ca la tine nu s-a oprit curentul. Noroc cu inginerii de-au facu laptopurile si macar asta pot sa fac.

-=Danny=-23.11.2007 20:08

Pe la ora 8 aud suneria de la ura ... ma uit pe vizor ... MAMA . Ii descid , ii zambesc , si ii citesc furia pe fata , se duce in sufragerie isi da jos poseta , si vine la mine calma si imi zice ... vrei sa facem un K1 !!!! Dupoa care bine inteles ma lasa NOCAUT

Acum serios : SCAPAI DE CALFTEALA !!!!!! Ma certa de ma rupsa , si io pe ea , ca e DOBITOACA !!! Facea la mine ... ca au colegi mei numai note bune .... si nu am , da ea e surda , aude decat notele BUNE !!! Imi lua si un cozonac drept multumire ..... si azi imi dadui seama cat de paracioasa e diriga mea !!!! Ma Para ca ma iau in gura cu ea , si cu proffa de fizica , ma Para de faza cu prietenu imaginar ..... bine ca nu citi absentele :D

Cate arme de razboi am rupt io .... am rups 2 curele , un furtun . si un bat delea de la jaluzele dela orizontale :D

@dee ... chiar am prins , cand eram mic , tata si cu mama erau patroni la un bar , si de fiecare data cand treceam pe acolo bagam in mine ca spartu la gume , caramele , ciocolati .....

PS : Nici macar nu sunt pedepsit ?!?!?!?! Pai asa nu mai are nici un farmec ..... :sad2:

carminastan23.11.2007 20:14

22% baterie mai are laptopul.

Mata Hari23.11.2007 20:19

@Danny

bravo mai, ai scapat! acuma serios, concentreaza-te si tu mai mult, ca poti ... mai ales la franceza, mon petit ami.

app, ziua cea mai fericita din viata mea a fost cand am descoperit carnetul de note al mamei mele, din acel moment a fost cel mai bun instrument de santaj . N-a mai indraznit sa spuna 9???(ma rog, pe vremuri era lumea mai pretentioasa) Cum auzeam replica ei, cum scoteam arma secreta :D

-=Danny=-23.11.2007 20:24

Tata mereu a avut 8 si 9 , nici o data mai mult , nici o data mai putin . Si mama .... era o corijenta , io aveam vreo 5 ani si ea inca era la seral ( ceo mai fi si ala ?!?!?! ) , si era si o qiulaie .... se dupea din joi in pasti la scoala .... si totusi , are pretenti MARI de la mine :biggrin:

Mata Hari23.11.2007 20:31

Danny, usurel cu comentariile ... asa-i multumesti ca nu te-a batut? (chestiile astea nu se spun)

"La seral" inseamna ca a fost o persoana ambitioasa, care muncea in timpul zilei, iar seara mergea la cursuri.

eu zic sa te duci putin la un fifa ... sa te potolesti ;)

i'm out!

axl2323.11.2007 21:08

Deni pune mana pe carte!

-=Danny=-23.11.2007 21:50
Deni pune mana pe carte!

Axl esti idolul meu.

cRiss4Steaua23.11.2007 22:19

o da , incepi sa ai fani axl :laugh:

Stanici24.11.2007 00:48

Cu Dany faci 2.

fane_casieru'24.11.2007 13:50

ALO... alo....mai usor cu limbile...mai sunt si oameni in varsta p`aici,putina decenta va rog.

-=Danny=-24.11.2007 21:05
Deni nu mai invata !

Uuupppppaaaa !!! Am modificat ceva ... ce neindemanatic sunt ..... :blush:

De fapt asta a fost replica , si nu "Axl esti idolu meu" ...... dar cineva ( UN DOBITOC ) , mi-a modificat postarea ...... cine o fii ala ?? :unsure:

axl2325.11.2007 09:02

Na ca m-ai facut si dobitoc. Bai puta verde, atentie la jigniri!

«156575859601251»