Deci :
-hotii si vardisti .... nuj cum e 
-nemteasca ... e ceva cu vreo fata ... nici asta nuj cum e
-fotbal american pe zapada ?!?!?! Mai bine ma dau cu sania sau cu sacu
-portmonetul nu stiu cum e ......
===> ca m-am jucat si io cand eram mai mic ... si stiu sa ma distrez
Ps : asta e ultima postare inainte sa vina mama de la sedintza !!!! uratimi succes .... :sad2:
1.Nemteasca= e un joc cu mingea, care se juca la o singura poarta, iar golul trebuia marcat din centrare urmat de un vole. (exista si versiunea 'japoneza' care se juca numai pe jos, la firul ierbii). Eu ma bagam mai mult la japoneza,nemteasca era mai mult pentru baieti. (deh, era mai grea)
2.Hotii si vardistii sauPac-Pac= asta era unul dintre preferatele mele, un fel de counter strike primitiv
Se alegeau 2 tabere (hotii si vardistii) , se numara pana pe la 10, iar lumea se ascundea care pe unde putea, pe dupa garaje, pe garaje, prin boscheti etc. Dupa ce se termina numaratoarea, incepea vanatoarea, adica daca il vedeam pe unu strigam tare pac-pac (si-I spuneam numele) iar el se recunostea invins. De obicei trageam cu un pistol cu capse sa se auda tare cum ii omoram 
3. portmoneul nu era un joc, era mai degraba o farsa pe care o faceam oamenilor de pe strada.Iti explic in mare. Umpleam un portmoneu cu capace de bere ( care sunau ca niste monede) , il legam cu un fir de pescuit,(deci nu se vedea) si-l puneam in mijlocul strazii, in timp ce eu ma ascundeam pe trotuar dupa o dacie, culcata pe burta, la panda, cu mana pe fir. Ma amuzam cand trecea un om, vedea portmoneul se apleaca sa-l ridice si cand punea mana pe el si auzea 'monezile', eu trageam putinde fir, iar omul fugea dupa portmoneu
.Iti dai seama ca firul ala e aproape invizibil, nu se prindeau oamenii .La asta participam 2, 3 , unul statea de 6, unul era cu mana pe fir si unul ne monitoriza din balcon 
4. BAFTA! daca e bai mare, da-mi nr de telefon si o sun eu pe mama ta, ma dau profa ta de franceza 
vai mai Danny, tu nici macar n-ai prins gumele Turbo si alea turcesti cu fotbalistii de la Copa del Mondo 1990