FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«153545556571251»
axl2319.11.2007 21:43

WTF??? Vrei ban?

yo_marius19.11.2007 21:45
Vrei ban?

d-ala greu???.....sorry sefu'...posteaza "lacrima lui Ovidiu" nu eu.....vb dimineatza de banu ala!!

-=Danny=-20.11.2007 08:15

@Axl ma sacrific eu pentru fratiorul me drag !!! Dami mie ban !!!! :biggrin:

@Marius , zi ms .... :rolleyes:

fane_casieru'20.11.2007 08:30
@Axl ma sacrific eu pentru fratiorul me drag !!! Dami mie ban !!!! :biggrin:

@Marius , zi ms .... :rolleyes:

Gata tata...te-am rezolvat..din dragoste pentru Marius.

@ yo - te stiam om calculat..dar de aici si pana la declaratii de "simpatie" sa zicem asa pe fata,chiar nu ma asteptam.

Multumeste-i lui Danny..astazi te-am scapat de el. :laugh: :laugh: :laugh:

yo_marius20.11.2007 08:38

MULTUMESC FRUMOS DENII!!!!

apropo:

dupa atata ger si ninsoare

uite ca azi avem putin soare!!

in you face Paunescule!! si tu esti poet aaa??

@fane

ce declaratii frate?? pentru aseara: NU RECUNOSC NIMIC,N-AM NIMIC DE DECLARAT....o sa fac o conferintza de presa mai tarziu unde va raspund la toate intrebarile!!:laugh:

LE: @moderatori/admini

nu puteti sa-l faceti pe fratiorul meu denii moderator fara drept de a da ban/warn?? doar sa aiba si el scrisu' ala verde la "grup moderatori"......hai ma,a luat saracu' ban pentru mine.....macar atat sa fac pentru el...

al doilea LE: @ dee

nu te prinde deloc noul look!!! ma tot uit la Mata Hari aia si nu stiu cine e!!!tot respectul pentru denii care a sintetizat foarte bine:gheata aia cu toc era un fel de "semnatura" a ta,la fel si nick-ul....cand vedeam poza aia,vedeam ceva de genul:"dee has been here!!" dar acum......ma intreb doar cine oare e asta care e in locul lui dee???

asta= fig. de stil...no offence!!(stiu,non taken...da' am vrut sa fiu sigur ca ma intelegi,ma stii doar...)

Stanici20.11.2007 09:18

Dany moderator? Crezi ca orice cartof poate fi Star Chips? Ma si vad editat ca nu am vorbit indeajuns de mult despre pusul faiantei in baie, hentaiuri, fife si - neaparat- despre avatarul Deei.

lucvald-190220.11.2007 09:46
Frig si ploaie, vant si noroi. Cam atat pentru moment, calamitati si alte de-astea mai incolo.

Daca tot ai treaba pe-aici poate bem o bere si-o barfim pe Mata Hari.

Am zarit abia azi invitatia la "iuresul cu bere"..dar data viitoare facem tobogan din sticle goale ..Promit pe cuvant de cercetas ;)

fane_casieru'20.11.2007 12:04

@yo

Ma gandesc ca ar fi prea mare suferinta sa-ti vezi "fratioru`"deabia maine...deja e liber.

Stanici20.11.2007 13:32

Pe langa trimis spamuri, Fane mai are alt hobby : ban temporar - pentru a fi vazut ca un om marinimos de catre copii.

fane_casieru'20.11.2007 13:42

@Stanici

Doar suntem in plina campanie electorala...cum crezi tu ca adun capital ?....promisiuni,santaj si se rezolva.

Stanici20.11.2007 17:04

Eu cred ca oamenii politici sunt niste c**ve. Asta e pentru faza cu spozitorul.

cRiss4Steaua20.11.2007 20:18

fratilor , maine este ziua mea , ziua in care voi fi mai batran cu 1 an. Simt cum trece viata pe langa mine :-< :biggrin:

fane_casieru'20.11.2007 20:24

@cRiss4Steaua

Hai sa fiu eu primul care-ti ureaza : La multi ani si la multi bani...si cum spunem noi casierii...DUTE-N CASTIG mai cRiss4Steaua

yo_marius20.11.2007 20:31

desi e topicul cu mistouri LA MULTI ANI ma criss!!!! sa te faci mare!!

P.S. fara nici un misto!!! :wink: doar de data asta!!!

carminastan20.11.2007 20:32

La Multi Ani si din partea mea si tot ce iti doresti

Stanici20.11.2007 22:21

Sa fii iubit de femei grase si betive.

puyol20.11.2007 22:34

nikita scrie pe el :))))

Stanici20.11.2007 22:41

Acu', vorbind serios, am primit un PM de la Dany in care ii reprosa ca din vina mea a luat ban permanent si alte aberatii de genul asta. Stie careva daca e adevarat sau am fost luat la misto? Daca e adevarat, si nu a fost vina lui, promit sa imi remediez greseala.. daca nu- si am fost luat peste picior, il taxez cum il prind pe forum, deschid vanatoare.

-=Danny=-21.11.2007 08:20

LEBERTATEEEEEEE LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAA ce bun e aeru proaspat .... ma saturasem cat statusem cu banu ( dat de fane ) pe cap !!!! Cu toate ca a fost mijto ca nu mai luasem un ban demult timp .....:D Fane .... o sa ma razbun io o data si o data :biggrin:

Esti mai curat si mai uscat.

Stanici21.11.2007 09:27

Fane- o adevarata gospodiina, spala si curata de n-ai reaba.

Vezi, mah, asta micu'? N-am nicio treaba cu tine- daca e sa ma iau e tine, ma iau asa, la misto' - nu cu interventii sa te baneze oamenii rai de la moderare. Da-ti seama unde este cu adevarat RAUL, pustiu' si razbuna-te. Daca vrei, iti dau nr. de tel a lui Fane - sa ii dai bipuri fierbinti la ore inaintate.

axl2321.11.2007 09:33

Deni, trimite-i sms-uri lu' Fane, gen "ce faci, mi-e dor de tine", cu numar ascuns.

cRiss4Steaua21.11.2007 11:48

Multumesc din inima tuturor celor care mi-au urat LA MULTI ANI ! >:D< :*

Stanici21.11.2007 12:10

Si mie, tocmai mie, care ti-am urat sa fii iubit de femei (grase si betive) nu imi multumesti?!!

axl2321.11.2007 12:40

Cine vrea sa fie iubit de femei grase si betive sa se duca in Anglia. Acolo e raiul pe pamant pentru fetisisti d-astia.

cRiss4Steaua21.11.2007 13:43

daaaaaa bine zici axl ..

stanici .. tu mi`ai facut o urare de la multi ani foarte speciala , ai dreptate , trebuie sa iti multumesc separat! ai fost si amabil .. nu ai spus sa fie si vaduve si gravide :D

Sa nu uitam de falite si proaste, plictisitoare si cicalitoare, sa transpire mult si sa miroasa cel putin ciudat, sa aibe 6 degete la o mana, ochi spanchii si nas de boxer, dintii cariati si trei lipsa, calvitie si guta. Asta asa, ca e ziua ta.

«153545556571251»