WTF??? Vrei ban?
WTF??? Vrei ban?
Vrei ban?
d-ala greu???.....sorry sefu'...posteaza "lacrima lui Ovidiu" nu eu.....vb dimineatza de banu ala!!
@Axl ma sacrific eu pentru fratiorul me drag !!! Dami mie ban !!!! :biggrin:
@Marius , zi ms .... ![]()
@Axl ma sacrific eu pentru fratiorul me drag !!! Dami mie ban !!!! :biggrin:
@Marius , zi ms ....
Gata tata...te-am rezolvat..din dragoste pentru Marius.
@ yo - te stiam om calculat..dar de aici si pana la declaratii de "simpatie" sa zicem asa pe fata,chiar nu ma asteptam.
Multumeste-i lui Danny..astazi te-am scapat de el. :laugh: :laugh: :laugh:
MULTUMESC FRUMOS DENII!!!!
apropo:
dupa atata ger si ninsoare
uite ca azi avem putin soare!!
in you face Paunescule!! si tu esti poet aaa??
@fane
ce declaratii frate?? pentru aseara: NU RECUNOSC NIMIC,N-AM NIMIC DE DECLARAT....o sa fac o conferintza de presa mai tarziu unde va raspund la toate intrebarile!!:laugh:
LE: @moderatori/admini
nu puteti sa-l faceti pe fratiorul meu denii moderator fara drept de a da ban/warn?? doar sa aiba si el scrisu' ala verde la "grup moderatori"......hai ma,a luat saracu' ban pentru mine.....macar atat sa fac pentru el...
al doilea LE: @ dee
nu te prinde deloc noul look!!! ma tot uit la Mata Hari aia si nu stiu cine e!!!tot respectul pentru denii care a sintetizat foarte bine:gheata aia cu toc era un fel de "semnatura" a ta,la fel si nick-ul....cand vedeam poza aia,vedeam ceva de genul:"dee has been here!!" dar acum......ma intreb doar cine oare e asta care e in locul lui dee???
asta= fig. de stil...no offence!!(stiu,non taken...da' am vrut sa fiu sigur ca ma intelegi,ma stii doar...)
Dany moderator? Crezi ca orice cartof poate fi Star Chips? Ma si vad editat ca nu am vorbit indeajuns de mult despre pusul faiantei in baie, hentaiuri, fife si - neaparat- despre avatarul Deei.
Frig si ploaie, vant si noroi. Cam atat pentru moment, calamitati si alte de-astea mai incolo.Daca tot ai treaba pe-aici poate bem o bere si-o barfim pe Mata Hari.
Am zarit abia azi invitatia la "iuresul cu bere"..dar data viitoare facem tobogan din sticle goale ..Promit pe cuvant de cercetas ![]()
@yo
Ma gandesc ca ar fi prea mare suferinta sa-ti vezi "fratioru`"deabia maine...deja e liber.
Pe langa trimis spamuri, Fane mai are alt hobby : ban temporar - pentru a fi vazut ca un om marinimos de catre copii.
@Stanici
Doar suntem in plina campanie electorala...cum crezi tu ca adun capital ?....promisiuni,santaj si se rezolva.
Eu cred ca oamenii politici sunt niste c**ve. Asta e pentru faza cu spozitorul.
fratilor , maine este ziua mea , ziua in care voi fi mai batran cu 1 an. Simt cum trece viata pe langa mine :-< :biggrin:
@cRiss4Steaua
Hai sa fiu eu primul care-ti ureaza : La multi ani si la multi bani...si cum spunem noi casierii...DUTE-N CASTIG mai cRiss4Steaua
desi e topicul cu mistouri LA MULTI ANI ma criss!!!! sa te faci mare!!
P.S. fara nici un misto!!! :wink: doar de data asta!!!
La Multi Ani si din partea mea si tot ce iti doresti
Sa fii iubit de femei grase si betive.
nikita scrie pe el
))
Acu', vorbind serios, am primit un PM de la Dany in care ii reprosa ca din vina mea a luat ban permanent si alte aberatii de genul asta. Stie careva daca e adevarat sau am fost luat la misto? Daca e adevarat, si nu a fost vina lui, promit sa imi remediez greseala.. daca nu- si am fost luat peste picior, il taxez cum il prind pe forum, deschid vanatoare.
LEBERTATEEEEEEE LIBERTATEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAA ce bun e aeru proaspat .... ma saturasem cat statusem cu banu ( dat de fane ) pe cap !!!! Cu toate ca a fost mijto ca nu mai luasem un ban demult timp .....
Fane .... o sa ma razbun io o data si o data :biggrin:
Esti mai curat si mai uscat.
Fane- o adevarata gospodiina, spala si curata de n-ai reaba.
Vezi, mah, asta micu'? N-am nicio treaba cu tine- daca e sa ma iau e tine, ma iau asa, la misto' - nu cu interventii sa te baneze oamenii rai de la moderare. Da-ti seama unde este cu adevarat RAUL, pustiu' si razbuna-te. Daca vrei, iti dau nr. de tel a lui Fane - sa ii dai bipuri fierbinti la ore inaintate.
Deni, trimite-i sms-uri lu' Fane, gen "ce faci, mi-e dor de tine", cu numar ascuns.
Multumesc din inima tuturor celor care mi-au urat LA MULTI ANI ! >
< :*
Si mie, tocmai mie, care ti-am urat sa fii iubit de femei (grase si betive) nu imi multumesti?!!
Cine vrea sa fie iubit de femei grase si betive sa se duca in Anglia. Acolo e raiul pe pamant pentru fetisisti d-astia.
daaaaaa bine zici axl ..
stanici .. tu mi`ai facut o urare de la multi ani foarte speciala , ai dreptate , trebuie sa iti multumesc separat! ai fost si amabil .. nu ai spus sa fie si vaduve si gravide ![]()
Sa nu uitam de falite si proaste, plictisitoare si cicalitoare, sa transpire mult si sa miroasa cel putin ciudat, sa aibe 6 degete la o mana, ochi spanchii si nas de boxer, dintii cariati si trei lipsa, calvitie si guta. Asta asa, ca e ziua ta.