@stanici , ms
@stanici , ms
LE = editare tardiva
Tardiva = ?
![]()
Da, tardiva.
Apropo, Coca Cola Zero tastes like crap.
I-auziti, mah! Cola Zero are gust de peste...
Eu raman la parerea ca e ceva despre mama ca tre' sa se grabeasca.Adica nu i-as dori lui Dee soarta aleia.
mata hurry up ,hai ca a fost buna asta ....
Mai, mai, cate explicatii pentru o schimbare de nick,parca sunteti plutonul de executie.
Daca Marius a renuntat la celebrul xxx (care sincer, imi placea), mi-am facut si eu o schimbare de look, am ajuns si eu la saturatie ![]()
le: acum 10 ani ma tenta agentia nationala de informatii, dar m-am razgandit.
Naravul, cum ramane cu naravul?
Nu, nu, e o confuzie, e o confuzie la mijloc. Am zis ca tastes like crap, nu like carp. Adica ca bullshit-u'. Si in nici un caz nu-mi da euforia si entuziasmul tipului din reclama. Mai degraba ma deprima. Poate daca-l fierb e mai bine. Adica pe el, pe sucul.
Nu, nu, e o confuzie, e o confuzie la mijloc. Am zis ca tastes like crap, nu like carp. Adica ca bullshit-u'. Si in nici un caz nu-mi da euforia si entuziasmul tipului din reclama. Mai degraba ma deprima. Poate daca-l fierb e mai bine. Adica pe el, pe sucul.
Ce explicati precisa ai dat axl .... ca pentru retardati :laugh:
@Dee , nu imi place deloc noul tau louc , pentru ca mie mi se pare ca mata hari ar fii injuratura ... si Dee suna excelent , si nu imi place nici avataru , adoram gheata aia cu toc , avea si o semnificatie ... parca vorbea . Si avatar ...... seamna c un hentai ( asa il percep io ) :smile:
Mata Hari nu a jucat la Otelul? ![]()
Nu, ala era Tactu Sloudeaun.
@danny
MATA HARY...mah !
Daca Marius a renuntat la celebrul xxx (care sincer, imi placea),
esti singura care nu mi-a zis ca era nick de obsedat!!! :wink:
@denii
ma de unde stii tu atatea?? yo la 15 ani jucam frunza si gardiana 10,si furam corcoduse,cirese,gutui si struguri........si tu vii acu' sa-mi zici de hentai????? mai denii..iti recomand winampu ala vechi...fara shout cast :wink:
Pe vremea noastraaaa.
Tineretul din ziua de azi... daca il intrebi pe unul de 15 ani cum joaca fotbal, iti raspunde la randul lui cu alta intrebare:" De care?2007 sau 2008?".
Ia gata, ma bag inapoi la film - m-a distras Fane si iar m-am bagat in seama ca brelocul
de fapt ca supozitorul ai vrut sa zici...nu ?
Sa-ti raspund, sa nu iti raspund...Ti-as raspunde dar esti om in varsta si etatea trebuie respectata. Oricum, sa zicem ca daca ma bagam in (seama) cu o anumita persoana eram supozitor. Ghiciti voi persoana.
Ca supozitorul stim cine e !
Ia gata, ma bag inapoi la film - m-a distras Fane si iar m-am bagat in seama ca brelocul
de fapt ca supozitorul ai vrut sa zici...nu ?
pacat ma....erati prieteni odata.....uite ce face netu asta....strica prietenii cladite pe muuuuuuuulte sticle de bere (si nu numai)
P.S. nu Fane,acum nu ma bag si eu ca supozitorul!!! :laugh:
Pai daca te bagi in (seama cu) Fane, cam ca supozitorul faci. Mai baieti, haideti dreaq sa ne mergem la o (mie) de bere si sa ne chill.
Marius
.. cine e Alina, ma? Si daca nu merge sa i-o dai de prima oara (poate pica netul), de cate ori ai fi dispus sa incerci?
Bai , ce muma masi s-a umplut pe aici de bereloade ( supozitoare ) .... pai va credeti pe tarlaua lu tacto mare ??
Si .... propun un sondaj .... cui ii place noul louc al lui Dee , si cui nu ... adica Mata Harii :biggrin:
Gata, Deni, la culcare!
Propun alt sondaj : pe cine intereseaza noul look indeajuns de mult sa se faca sondaj.
N-am stiut niciodata ce sa-i raspund frizeritei cand intreaba "cum va tund?". **** mea, nu stiu... Ia-ma pierdut la spate.
Pe mine !!!!
@Axl , prea devreme ...... nici macar nu imi luai protia de Fifa 08 in seara asta ![]()
Era raspunsul intr-un banc :"In liniste".
Era un program care iti permitea sa vezi sub stelutele de la parole - o functiona si p-aici? ca tare curios sunt in legatur cau ce ai vrut sa spui.
nu stiu... Ia-ma pierdut la spate.
sa inteleg ca in fatza e mai rar???e "pierdut" de la natura??