ma bagam eu victima....da' recunosc ca nu prea tin la gluma.. ![]()
ma bagam eu victima....da' recunosc ca nu prea tin la gluma.. ![]()
Voi iar n-aveti treaba? zise Axl si mai stranuta 5 kile de var.
tot la faza de var ai ramas???
ai ai ai... eu nu pricep ce poate fi atat de greu sa-ti montezi faianta,sincer.
Hai ca-ti imprumut eu bolobocul, spaclu, ciocanul de cauciuc, adeziv .... eventual te ajut sa intinzi sfoara ![]()
1-0 pentru bulgaroi.....wtf????
Daca tot nu se ofera nimeni .... vreau sa fiu io urmatoru pe lista de luat la mijto ..... ca ma tin bine la glume ![]()
@Axl , pana si eu stiu sa pun faianta .... am exarsat la mine in baie ..... asa ca angajeazama pe mine , nu cer mult , 10 ron m patrat ![]()
Alo, alo, nu pun faianta!!! Varuiesc!
Daca tot nu se ofera nimeni .... vreau sa fiu io urmatoru pe lista de luat la mijto ..... ca ma tin bine la glume
@Axl , pana si eu stiu sa pun faianta .... am exarsat la mine in baie ..... asa ca angajeazama pe mine , nu cer mult , 10 ron m patrat
Filme sau reviste???? :biggrin: :biggrin: !!
Alo, alo, nu pun faianta!!! Varuiesc!
Varuiesti in baie ...... nu cred ca e bine , ca atunci cand faci dush , o sa intre apa prin doate varurile tale ![]()
@xxxmarius , nu mai vorbi ma prosti pe forum , vrei ban ?? Cine te-a invatzat cuvinte urate ca wtf ..... ca poate vede vrun copil ( ca mine ) si invata si el prosti ..... daia a ajuns Romania in halul asta ..... HUOOOO !!!!!
@de , ce inseamna wtf ?? ![]()
Daca tot nu se ofera nimeni .... vreau sa fiu io urmatoru pe lista de luat la mijto ..... ca ma tin bine la glume
@Axl , pana si eu stiu sa pun faianta .... am exarsat la mine in baie ..... asa ca angajeaZA-MA pe mine , nu cer mult , 10 ron m patrat
hai ma denii...fa un efort si scrie corect.....am auzit ca pe mess esti profesor in romana!!!
LE: "@xxxmarius , nu mai vorbi ma PROSTII pe forum , vrei ban ?? Cine te-a invatzat cuvinte urate ca wtf ..... ca poate vede vrun copil ( ca mine ) si invata si el PROSTII ..... D-AIA a ajuns Romania in halul asta ..... HUOOOO !!!!!"
@DENII in priul rand xxx a plecat!!! nu mai e!! ![]()
in al doilea rand wtf= was ist das (intr-o germana "de balta")...sper ca esti lamurit!!
in al treilea rand "HUOOO"?? denii?? ce va invatza pe voi la scoala mai??
Hai ma Danny, de cand atunci cand uzi varul cade dupa perete, sau iostu' ce mai face el. ![]()
pot sa rad ? =))
Varuiesti in baie ...... nu cred ca e bine , ca atunci cand faci dush , o sa intre apa prin doate varurile tale
@xxxmarius , nu mai vorbi ma prosti pe forum , vrei ban ?? Cine te-a invatzat cuvinte urate ca wtf ..... ca poate vede vrun copil ( ca mine ) si invata si el prosti ..... daia a ajuns Romania in halul asta ..... HUOOOO !!!!!
@de , ce inseamna wtf ??
What the ****, Deni aveam pretentii... :tongue:
Filme sau reviste???? :biggrin: :biggrin: !!
@Ionut
Foarte subtil...mi-am luat portia de ras pe ziua de azi cu faza asta :laugh: :laugh: :laugh:
care mai esti ma acasa sambata noaptea (in loc sa fii la disco/club/nevasta/etc...)???
lua-v-as!!! wtf!! ![]()
io io asta din Buftea....hai ia-ma
pe tine nu...ca mi-a placut mult in Buftea!!!=)))))
altu altu!!![]()
Eu mai sunt...
wally????
Ajunge si omul obosit acasa si ce gaseste:
-un Marius solitar, urmarind probabil "Neveste disperate" ca sa adoarma
-un Azzido care de pe la 2.00 face nani-nani
-un Wally care viseaza ultimul film de groaza vazut :tone de sange, membre si creier pe pereti.
-un Danny care-si cauta ursuletul pe sub pat
… imi place sa va vad dormind, hai ca va las' ...
pana pe la 12.00 va rog liniste ![]()
nu!
pe la biserica nu mai dati si voi???? e totusi duminica!!!!!! si ne mai miram de ce nu castiga Steaua......
Daca ma duc la biserica,imi cade usa de la intrare in cap!!
pe la biserica nu mai dati si voi???? e totusi duminica!!!!!! si ne mai miram de ce nu castiga Steaua......
sa stii ca ar trebui sa fac o excursie cu o lumanare in mana....m-a scos un miracol si-un airbag dintr-un accident cumplit !
ma duc sa fac o plecaciune..de-o saptamana nu mai sunt ateu ...
Asa e ba pacatosilor !!!!
E ora 12:03 , mai e deschisa biserica sa ma duc la slujba ??![]()
@dee nu cautam ursuletzu sub pat , cautam niste reviste ..... :laugh:
LE : Lucvald , ce miracol .... ce minune .....
@Danny
lasa-l pe Marius cu slujba de dimineata, tu du-te la vecernie ... dati si voi acatiste pentru Steaua ![]()
@Luc
ai grija de tine.
@denii
du-te copilu' cand poti.....nu trebuie sa fie neaparat dumica dimineatza,ai putea sa te duci si in cursul saptamanii daca vrei neaparat...eu unu' recunosc ca ajung mai mult martea......