FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«148495051521251»
dee16.11.2007 04:34
Marius: Stanici,ce bine ca n-am id-ul tau!!!!

Stanici: Haaaa, Dee, GOT YOU. Stiu cum arati

telefonul fara fir...

nu stiu ce comunicati insa stiu ca lasati loc interpretarilor :)

E timpul sa-mi achizitionez o geanta, care ma tenta de mult. Geanta contine:un microfon de amplificare de inalta calitate, un orificiu ascuns pentru camera, cu unghi de vedre pentru lentila, cutie de comanda cu indicator LED,incaracator cu protectie de supra incarcare si LED indicator, barba, mustata si sprancene autoadezive confectionate din par artificial.

later:

Oare pe unde e micutul Danny, omul meu de incredere?!

caut asistent ...

Virgil16.11.2007 07:16
Hmm nu e nimeni treaz? Azi-noapte ati chefuit bag io de seama :)

Baga, baga, ca te-ajut si eu la bagat. :biggrin:

@ dee

Falemi joaca in prezent la Dunarea Giurgiu din Liga II.

yo_marius16.11.2007 08:45

ce lenes sunt......pai asta e ora de trezire?? 10.43?? unii sunt rupti de munca la ora asta!!!

P.S. lua-v-as!!!!! ;)

fane_casieru'16.11.2007 08:52

@yo

Du-te nene si te culca..si-asa nu-i nici dreaq p`aici la ora asta.Doar noi cei care muncim si nu ne vedem capu`de treaba...lua-v-ash tarash...de somnorosi :wink:

yo_marius16.11.2007 08:57

sarumana fane.......nu te surmena cu munca pentru ca ai de arbitrat o lupta la derby!!! e teaba cu japoneza ;)

P.S. ce ai ajuns mai fane......acest Teo Craciunescu al forumului (daca vrei sa dai un cap,ti-l recomand pe stanici.....nu de alta dar cred ca dee de-ar bate rau daca ai incerca)

dee16.11.2007 09:18
daca vrei sa dai un cap,ti-l recomand pe stanici.....nu de alta dar cred ca dee de-ar bate rau daca ai incerca)

Marius, cred ca te-ai trezit in mijlocul unui (fals)conflict si vorbesti aiurea :)

du-te fuguta,fa-ti o cafea, trezeste-te... apoi, uita-te la paginile anterioare, citeste cu atentie si o sa-ti dai seama de cauza, pretext, tabere etc. si atunci vei avea un raspuns la intrebarile: de ce? si care cu care? oriucm, presimt ca Fane e agent dublu, oscileaza cand pe un front, cand pe altul. (ma fac ca nu observ)

by the way ... ti-am remarcat noul look ;)

Stanici16.11.2007 10:53

Dee, chiar stiu cum arati, sa mor eu, Fane este atat de "pe fata" cu profilul de pe sait, incat si cel mai retardat copil ar putea sa se gineasca. Btw, ziceai ca te-am botezat - iete ca nu te-am botezat.

Fane, decat sa ne iei taras, mai bine ne iei cate o bere. Sau un vin.

yo_marius16.11.2007 11:08
by the way ... ti-am remarcat noul look ;)

mie? sper ca si de data asta m-am trezit postand si nu e vorba de mine!!! =))))

P.S. considera-te avertizata in privinta lui fane (astia de la casierie sunt cu 2-3 sau mai multe fetze...n-ai vazut cate stiri sunt cu casieri care fura din avutul public?) =)))))

**alex**16.11.2007 11:41

Care ne-a luat la misto si a ingrosat fontul ?

korynna16.11.2007 11:48

@**alex**

Credeam ca doar la mine apare asa :biggrin:

Dragoshel16.11.2007 11:51

cata agitatie.... repede sub masa, cutremur, sariti pe geam:)

Se rezolva sa ajunge George acasa....

fane_casieru'16.11.2007 11:54
Care ne-a luat la misto si a ingrosat fontul ?

Din cauza lui Stanici...si-a pus ochelarii pe dos si a inceput sa dea din maini ca nu mai vede bine...probabil lui Azzido i s-a facut mila de el si l-a rezolvat..cred

**alex**16.11.2007 11:57

Zicea ieri ca trebuie sa schimbe dioptriile, dar se pare ca doctorul lui Azzido e in concediu si pana se intoarce i-a facut Azzido favoarea asta.

korynna16.11.2007 12:02

Iar ne-au invadat inamicii? :happy:

@dragoshel

Deci nu e agitatie,e panica...

@fane

De ce e mereu vina lui Stanici? :tongue:

Dragoshel16.11.2007 12:10

panica, ce-oti vrea voi...

fane_casieru'16.11.2007 12:17

@korynna

Pentru ca el este ala mic si negru,de respira greu.

Stanici16.11.2007 12:35

Nu cred ca s-a intamplat ceva asa de grav... daca cineva a fost dragut si m-a ajutat sa vad si eu mai bine toate nemaipomenitele pe care le debitati... e un om bun la suflet.

Fane, esti mai negru decat mine. Praful de sub pat isi spune cuvantul.

korynna16.11.2007 12:36

@fane

Pai asta e discriminare...Acum toate femeile ii vor lua partea lui Stanici ca e mic,negru si neajutorat.

Stanici16.11.2007 12:37

N-am nevoie de femei - ma descurc singur :)).

korynna16.11.2007 12:39

Atunci lua-te-as la misto :tongue:

fane_casieru'16.11.2007 12:40

P.S. considera-te avertizata in privinta lui fane (astia de la casierie sunt cu 2-3 sau mai multe fetze...n-ai vazut cate stiri sunt cu casieri care fura din avutul public?) =)))))

yo - am trecut de mult de faza asta ...acum fur din avut privat,ca la astia nu se intampla nimic..stii tu faza cu publicitatea negativa in presa.

GATA..cine se mai ia se Stanici...a pus-o cu mine !!!

doar fetele au voie sa se i-a de el :laugh: :laugh: :laugh:

Stanici16.11.2007 12:43

Korynna Pai tocmai ma luasem singur... daca vrei sa ma ajuti, uochei. Dar vezi ca va veni si vremea ta, poate ma trotilez un pic, totusi, in seara asta ca ieri nu s-a lipit nimic...si numai sunt responsabil de ceea ce o sa guitz p-aici.

LE: Fane- aoleoooo, ce ai putut spune!! !Sa o luam logic - de acum doar fetele au voie sa se ia de mine. Bun. Oricare baiat care se va lua de mine o va pune cu mine. Bai baieti, daca asa sta treaba, luati-va un pic asa de mine, ca nu ma supar, ba chiar va ajut cu un numar de telefon al meu, daca va intereseaza, la mine se face plata pentru serviciile promise.

P.S.: Fane- de cand nu ai mai fost luat la misto?:D:D:D

fane_casieru'16.11.2007 12:51

@stanici

perversule mic,si negru....iar ti-ai pus ochelarii pe dos ? daca nu sunt ai tai ,de ce-i mai porti,doar asa sa pari intelectual ?...citeste mai bine! :laugh:

yo_marius16.11.2007 12:54

hahahahahahahahahahahaah

mai multe la 16.45!!!

Stanici16.11.2007 12:57

Cuvantul "cine" nu face diferenta intre sexe. Deci, din start, fie fata, fie baiat, o sa o puna cu tine daca se ia de mine. Numai ca tu ai exclus fetele din categoria "cine(fete si baieti)". Deci au ramas baietii sa o puna cu tine...

«148495051521251»