e baiat bun..asa
daca tu spui .... oricum, eu i-am 'creionat' portretul :wink:
e baiat bun..asa
daca tu spui .... oricum, eu i-am 'creionat' portretul :wink:
@dee
vrem o schita macar !!!!
ce tehnica preferi: carbune, acuarela, creion?
sau doar o descriere in cuvinte?!
@dee
in carbune medicinal ar fi mers....dar ma multumesc si cu o descriere.
(T, acuma glumesc si eu, ia-o ca atare)
Fane, ce sa-ti spun ... el a dat ceva indicii, care tin de aspectul sau fizic, exagerand evident.
Deci, sigur ca e genul suplu (un fel de Kate Moss varianta masculina), maini finute de pianist, brunet si cu gusturi bune.
@dee... :laugh: :laugh: :laugh: ....am cazut cu scaunul...ati auzit mah ???...Kate Moss varianta masculina....mooorr. :laugh: :laugh: :laugh:
ce nu-ti place? ... un fel de Claudiu Niculescu ,dar mai suplu (gen KM) :tongue:
ioi ... de vede Stanici cu cine l-am comparat si moare .... ziceti-mi unul de la Steaua brunet si .... frumusel ...repede! Nu din echipa actuala, ca nu exista asa ceva .... din cei care s-au perindat pe la echipa.
ceva de genul ...

gata, ma potolesc, ma fac om serios , nu ma mai abordati pe topicul asta ![]()
@dee
pentru prima faza EU
LE: pentru comparatia lui Stanici ...Bostina..... :laugh:
Iuu Bostina?Thereau...da; nu prea era brunetel,oricum singurul dragutel :biggrin:
singurul jucator care mi-a placut vreodata de la Steaua, strict din punct de vedere fizic, a fost DURO!
oricum,ei sa fie buni pe gazon ... in rest nu conteaza!
p.s pentru necunoscatori, gen Fane, m-am referit la albanezul Albert Duro
@dee
Normal..ca era din Cluj!
Alooooooooo! Nu sunt TIGAN - deci varianta Claudiu Niculescu pica.
In rest, va las sa va faceti de cap si sa credeti ce vreti despre aspectul meu fizic. In ceea ce priveste aspectul moral, hmm, am bafta ca nu se accepta cuvintele vulgare care ar fi cele mai potrivite pentru a fi "creionat", "pixelat" si "acuarelat".
Oricum, la cat e Fane de caterincos, ma astept sa-mi puna linkul de haifaiv pe forum.
P.S. Daca eu aduc cu Bostina, Fane aduce cu Banel.
LE - ala aduce a poponar(sau lacke flaushat), Dee - si ne suparam
.
Ups...a aparut Kate Moss varianta masculina...
Later: dee,am auzit io`ca Duro a fost crescut la Cluj.
Fane, dupa ce ca in mailul meu esti trecut la sectiunea "spam", te bagi si peste posturile mele... de fapt, ia sa vad eu cum arata Kate asta, mah.... Moooama, daca as arata ca aia...muhahahaa trei italieni mi-as trage - dar nu arat:))
LE - ala aduce a poponar(sau lacke flaushat), Dee - si ne suparam.
ala e barbat stilat, dar ok, am retinut ...pica varianta , nu-i cazul tau ![]()
@fane: mi-am adus aminte de un alt jucator stelist care imi placea: Nana Falemi ( ce timpuri, ce vremuri ...oare ce s-a mai intamplat cu el? innecat intr-o mare de chinezi) unul dintre cei mai spirituali fotbalisti.
@Dee
Ti-a placut de Duro, Falemi, dar de Saban nu ti-a placut?
Ma bate gandul sa dau urmare tendintelor xenofobe destul de puternice pe care le am. Mrrrr...
@DeeTi-a placut de Duro, Falemi, dar de Saban nu ti-a placut?
Falemi a fost un personaj f interesant, tin minte ca intr-o anumita perioada era mereu invitat pe la emisiuni, m-a impresionat. Un fotbalist care avea multe de spus, cu un stil aparte, original. (avea gusturi buni, rafinate- probabil le mai are) ...era altceva.
Ok, am ceva mustari de constiinta, prea m-am legat de Stanici, asa ca propun sa ma luati pe mine la misto
De fapt,facem o rotativa: a fost Fane, a fost Stanici,urmez eu...dupa Marius ....se mai anunta careva pe lista?
Lua`te`as la misto la ora 21:30 dee ![]()
e 21.35...nu-ti merge bine
ah, fane.. am 3 ceasuri diferite cu 3 ore diferite.. mereu intarzii ![]()
Ole ole, ole ola, unde e Elodia?
Elodia nu a murit. Sta pe invisible...
Ok, am ceva mustari de constiinta, prea m-am legat de Stanici, asa ca propun sa ma luati pe mine la mistoDe fapt,facem o rotativa: a fost Fane, a fost Stanici,urmez eu...dupa Marius ....se mai anunta careva pe lista?
insist dee...d-soarele au prioritate....cu toate ca sunt curios cine o sa te ia misto(in afara de mine si stanici - 2 carractere "indoielnice")
app fane......am auzit ca ai ceva probleme pe acasa cu consoarta dupa ce si-a facut si ea cont aici...
LATER: @ dee
faza cu shaorma a fost folosita deci astept ceva "nou si inovator"....macar din partea ta
))
Adevarul e ca, fiind un nestilat, as putea sa iau si o domna sau domnisoara la 'sto. Sau mai bine astept fightul.
Aaaa, stilat inseamna ala care merge la stilist, noooo?![]()
LE -"Fetita de 8 ani blablaba in Italia"; bai nene, care mai da massuri d-astea hapciupalitice, sa ii trag la miuta, vorba aia din topicul despre fuemei.
@stanici
ce bine ca n-am id-ul tau!!!! nu de alta dar e cam frig pentru miutza!!!!![]()
Haaaa, Dee, GOT YOU. Stiu cum arati, fightul este inevitabil.