@stanici
hahaleroooo...
@stanici
hahaleroooo...
@stanici
Atunci ma retrag daca devii agresiv.Mie imi vine randul mai tarziu,am inteles ca e un sistem de rotatie dupa cum a spus dee.
hahaleroooo...
si de vandam voiculescu nimic??????
Nush de ce, dar am cazut in capcana pe care vroiam sa o evit de mult timp. M-am apucat sa leg prietenii pe net... chiar ma simt atasat acum de unii din voi si n-as mai putea sa va iau la misto - o sa fiu off topic de acum. Sau ce-am scris acum e la misto...
...chiar stiu cum arati, sa mor eu, Fane este atat de "pe fata" cu profilul de pe sait, incat si cel mai retardat copil ar putea sa se gineasca.
S-escule, esti mereu cu un pas in urma mea ![]()
@stanici
ma,tu ai ochii albastri???
@fane
ma,stanici are ochii albastrii???
P.S. daca e asa,lua-v-as!!! =)))))
@yo
Pei cine l-a vazut ?....si chiar daca...nu m-as uita in ochii lui,de rusine,prea l-am luat la sto...iar acu`shezum si plansem.
gata,eu nu mai zic nimic de stanici!!!! ba chiar il sustin .......
am observat si o asemanare:avem amandoi un fizic mai....."dezordonat" ca sa zic asa......
P.S. ma fane,ca uitasem, tu chiar le cunosti pe toate fetele de 14-15-16 ani din Bistritza??? la tine aveam pretentzii!!!! da-o .......naiba(sa nu vorbesc mai "necivilizat")
@yo
Ce nu stii tu este ca....inainte sa fiu casier am fost... amfitrion in Bistritza :laugh: :laugh: :laugh:
@ fane
oricum.....ai ceva din virinel columbeanu.....ai acel "ceva".....![]()
@yo
Gresit...Urinel are ceva din mine ! :wink:
Urinel are ceva din mine !
n-as vrea sa aflu ce are din tine!!!!
apropo,ai fost la vreaun restaurant bun recent???
P.S. consoarta e la servici?? prea stai tu pe net!!!! =))))
@yo
Am fost ieri la o carciuma buna...dar nu avem voie sa facem reclama.
Cat despre ultima problema....doarme si nu stie. :wink:
Vreau sa intreb si io ceva ...... la sectinea video , de cand e facuta asa frumos cu program destept ?? Ca daca intru a ma uit la toate , ma duc la pagina 61 , si scrie acolo ca undele video sunt postate du prin 2005 ..... si mie abia acm cateva zile mi-a aparut sa ma uit la toate videourile . ![]()
@Stanci , ai grija ca ti-o fura Marius pe dee .....
@Mictza dee , unde ai disparut , ca nu te-am mai zarit deloc pe mess ..... :sad2:
Deni ti-a dat ignore sau permanently offline :biggrin:
@Mictza dee , unde ai disparut , ca nu te-am mai zarit deloc pe mess ..... :sad2:
Danny, stii bine ca sunt un om ocupat, mai stau si pe invisble ...
dar asta nu e o discutie pentru topicul asta,ok?
si tu intri din an in paste
...
@-=Danny=- acele fisiere care iti apar tie din 2005, poate atunci sunt filmate, sau poate de atunci le avem pe site. :idea:
care imi dai si mie aidiu ma?? sa am si yo mai multi in lista de ignore!!!!
P.S. denii?? sa mor daca tu nu ai aidiurile tuturor fetelor de pe forum.......bv ma micule ![]()
un sfat: nu-i da-ti id-ul la Marius .... va va stresa cu massuri si cu tot felul de prostii .. de la mine are deja ignore ![]()
@danny: ti-a dat ignore ![]()
ai fost la mine in lista ma??.....oricum,sa te sterg de ignore ca tii un loc ocupat ![]()
=)))))))))))
P.S. lua-v-ash!!!!![]()
P.P.S. chiar nu-mi dati aidiurile?? ce oameni......ce oameni...
Nu ai putere de convingere ...... daia nu iti da nimeni haidu .....
@dee .....sorry ![]()
Danny, stii bine ca sunt un om ocupat, mai stau si pe invisble ...dar asta nu e o discutie pentru topicul asta,ok?
si tu intri din an in paste
...
dee..ma traduci fatuca...pai parca aveam exclusivitate...in 3 luni de absenta de pe forum..deja m-ai inlocuit cu 4-5 exemplare nereusite?!..
Luc, vezi ca a trecut randul meu, parca Marius trebuia luat la misto.
vrei sa te inscri si tu pe lista?
p.s mah, Danny e febletea mea de f mult timp ![]()
Voi iar n-aveti treaba? zise Axl si mai stranuta 5 kile de var.
, parca Marius trebuia luat la misto.
m-a "facut" brunetica praf pe alt topic.......
asa ca NEXT PLEASE........