Macar nu-s singurul...forumul e plin de dinamovisti imputiti... ![]()
P.S.La tine nu au stiut sa modifice,pentru ca javrele nu stiu decat romana,si aia cu destule greutati... :laugh:
Macar nu-s singurul...forumul e plin de dinamovisti imputiti... ![]()
P.S.La tine nu au stiut sa modifice,pentru ca javrele nu stiu decat romana,si aia cu destule greutati... :laugh:
Va dati seama ca daca erau dinamovisti nu scriau "dinamovist imputit"... ![]()
@koynna - Cred ca sunt suporterii lui Progresul :tongue:
Sa fie crapidistii???
Morala:nu lasati pe mana ciorilor internetul...si p-asta sunt in stare sa-l infecteze...
@Dee
"Stanici, pregateste-te ... pe 24 sunt in Bucuresti . Voi sta probabil la T1, insa in pauza voi face o scurta vizita in T2 sa-ti confisc japoneza. Sa nu cumva sa spui ca nu e fair fight, ti-am zis din timp ![]()
p.s banuiesc ca membrii AISS vor sta 'cuminti' in T2 ..am eu un feeling"
1) Sa inteleg ca esti un "om rau"... care vrea sa atenteze la integritatea mea fizica... urat din partea unei madmoazele....
2) Ce treaba ai tu cu japonezele?!! Ai ceva sa ne destainui?![]()
3) Nu ar fi fair fight, eu sunt mic de statura si deja mi s-a facut frica - cred ca ma duc sa beau ceva, sa imi fac curaj, mai ales ca am vazut niste tocuri la tine in poza.
4) Pentru aproape nimic in lume nu as sta la tribuna- ala e locul oamenilor mai in varsta, casatoriti, cu probleme la masele si care fac misto de tinutele office.
Pentru restul , cu "cine or fi aia care au facut si au dres pe sait"... rabdare, prieteni, rabdare!!!... dinamovisti rapidisti timisoreni olteni ce sunteti!
Sa inteleg ca esti un "om rau"... care vrea sa atenteze la integritatea mea fizica... urat din partea unei madmoazele....
nuuuuuuu, dar vreau sa fac si eu un mic experiment, iar tu esti castigatorul concursului 'victima lui dee' ![]()
Nu ar fi fair fight, eu sunt mic de statura si deja mi s-a facut frica
las'ca brandul 47 sta acasa...
cred ca ma duc sa beau ceva, sa imi fac curaj, mai ales ca am vazut niste tocuri la tine in poza
intotdeauna port tocuri ... oricum, daca vrei pretexte pentru bere, pot sa te ajut cu mai multe ![]()
Pentru aproape nimic in lume nu as sta la tribuna- ala e locul oamenilor mai in varsta, casatoriti, cu probleme la masele si care fac misto de tinutele office.
Fane, de cat timp n-ai mai fost luat la misto?
@Dee - probabil de aseara dupa meciul cu Pandurii ca prea era plin site-ul de dinamovisti imputiti si crrapidisti mu****
:laugh:
Parca-l aud deja pe Danny....Sa-mi spuna si mie cineva...cu ora 16.45.
@ stanici - ai pus-o....da,da...sa nu vii la mine sa-ti iau apararea cand o sa te trezesti cu Dee in fata ta.
Gata, am pus-o de un fight... o fata, un pensionar si un schilod... halal! Sa nu degeneram, totusi, ajungem ca in Italia ... pana la urma "e doar un sport blabla bla bla".
@Dee, confesiunea in privinta japonezelor... o astept cu sufletul la gura .![]()
pot sa postez?? testing testing....
LE: ce naiba s-a intamplat aici ca de 2 zile ma chinui sa ma loghez?? si app am o parola de ma doare capu'....
P.S. lua-te-as la misto fane (chiar daca nu e 16.45......inca..) :biggrin:
@yo Marius
Nu stiu ce s-a intamplat dar si tu si axl ati cam neglijat topicul asta.Partidul va vrea inapoi :tongue:
Partidul va vrea inapoi
pfiuuuu credeam ca partidul ma vrea tuns.....nu de alta dar de 2 luni ma chinui sa-mi las parul mai lung..![]()
P.S. inca mai astept ora 16.45...prietenii stiu de ce!!!!
@yo_marius - vezi cum faci ...aici sunt. :biggrin:
Voi n-aveti treaba? Oameni fara capatai, o ard pe net si iau lumea la misto.
Care m-ajuta si pe mine sa dau varul jos de pe pereti? Pun la dispozitie salopeta, bere, masca protectoare, bere, manusi de protectie, bere, spaclu si bere. La gletuit si varuit ma descurc singurel.
@ axl
as veni bucuros..........daca ai da niste bere!!!!!
P.S. e aproape 16.45!!!
Daca puneai vin in loc de bere ma mai gandeam :laugh:
cine anume ?
deci sa incep: draga fane (draga nu are nici un fel de conotatie sexuala) cu ocazia orei 16.45 si din cauza unei totale lipse de inspiratie iti urez clasicul si traditionalul (parca e acelasi lucru,nu?) "LUA-TE-AS LA MISTO".....sa-ti fie de bine =))))
LE: eu am postat la 16.45........WTF?
Marius, ma dezamagesti, lipsesti de mai bine de o saptamana si numai atata ... produci? ![]()
Fane a zbughit-o pe la 4.39 ,deci n-a vrut o dezbatere 'face to face', ii plac reluarile.
dee dupa 2 zile!!! de incercari esuate de a ma loga pe sait cred ca am dreptul la putina clementa....astazi doar!! maine e o noua zi cum se zice
)
P.S. oare e mai funny sa vezi posturile "in reluare"? ![]()
Voi nu ati observat ca fane nu e niciodata logat la 16:45 :tongue: nu ii place sa fie luat la misto live ![]()
mai degraba nu-i place sa ramana peste program...
@Marius : buna intrebare, ia sa-ti studiez eu evolutia...
later edit: "fata de shaorma transpirata" ![]()
Eu cred ca Fane la 16:45 ajunge acasa unde il intampina sotia.
later edit: "fata de shaorma transpirata"![]()
asta e pentru Fane?.....oricum e misto sa vezi mistourile in reluare
)))) =)))
@Dee - ai un feeling gresit...chiar daca stam la T2.
@korynna - Da... Stanici o sa stea la t2 si o sa vina la cravata..office adica.
La meciul respectiv multi AISS-isti o sa stea acolo.
Prietenii stiu de ce :-)
Sa fie crapidistii???Morala:nu lasati pe mana ciorilor internetul...si p-asta sunt in stare sa-l infecteze...
Morala?
Prost sa fii, noroc ca esti, cam asta s-a intamplat in seara respectiva.
Niste copii tampiti au pus mana pe un user cu puteri administrative si au modificat cateva chestii.
La toata chestia asta s-au adaugat si niste circumstante nefavorabile si a iesit ce a iesit.
Big deal ...
Concluzia ?
Lua-v-as la misto, la caterinca si la ce mai vreti voi ![]()
Alo..alo..cum dreaq se face ca va gaseste caterinca numai cand sunt in drum spre casa de la serviciu..ete..acum nu-i nici unul...cu o exceptie ( CRonaldo17)..dar e prea cuminte sa ma iau de el....va astept ca nu se mai poate voi...m-ati acrit..pardon-albit.