FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«146474849501251»
dee14.11.2007 18:14

@Stefan

it wasn't me... 'fata de shaorma transpirata' e autocaracterizarea lui Marius :rolleyes:

Eu nu-mi permit sa te iau la misto, am mare nevoie de tine. Va trebui sa mi-l reperezi pe Stanici in multime...cum o sa-i mai confisc eu japoneza daca se ascunde in PN? :D

fane_casieru'14.11.2007 18:18

@Dee

Nu trebuia sa spui asta aici,acum...sa vezi ce-o sa iasa.

Era secretul nostru...numai al nostru. :wink:

LE -cat despre Stanici va fi simplu cu reperatul...este singurul care vine la meci in costum..se vede de la capatul lui 41 :laugh: :laugh:

dee14.11.2007 18:23

las' ca mai am un as in maneca :happy:

yo_marius14.11.2007 19:12

offffffffff de la 16.45 ma gandesc la un post "inteligent" demn de acest topic.........culmea e ca acum 10 min. il aveam in minte dar.........l-am uitat!!!! :biggrin:

oricum daca mi-l amintesc o sa-l postez (ca sa nu muriti curiosi nu de alta)

LE: Gabi_MS,frate,sora whatever you are....tu nu zici nimic?? doar stai si citesti?? te pomenesti ca tu esti "spionul" care a pus "mana neagra a mafiei" pe sait si si-a facut de cap si,mai mult, m-a facut sa ma chinui 2 zile sa ma loghez ( plus intrebarile adiacente:mi-au sters contul? de ce? cu ce am gresit? de ce nu plac? etc...)

SSK14.11.2007 19:32

Feelingul meu este ca la meciul cu Dinamo multi AISSisti vor sta in peluze (oricare). Eu cel putin asa voi face, in ciuda abonamentului de la T2, pentru ca un derby se traieste in peluza.

c.ronaldo1714.11.2007 19:33

@Fane

Propunerea mea e sa`ti bagi net pe telefon.. Numai asa ii poti opri pe Marius, dee & co. la ora 16:45. :)

Dragoshel14.11.2007 19:36

da? pai da mie abonamentu la T2, ca ma prezsint cu Fane acolo(daca vine) :biggrin: :biggrin:

yo_marius14.11.2007 19:37

@ronnie

ciudat e ca si fane abia asteapta ora 16.45!!!! nu de alta da' atunci scapa de la servici!!!

c.ronaldo1714.11.2007 19:39

Face el ce face si isi schimba serviciul. Numai sa fie online pe forum la 16:45.

-=Danny=-14.11.2007 19:58

@Fan , am aflat si io in sfarsit de ce esti tu luat la mijto mereu la ora 16:45 .... dar nu stiu ce are nevasta ta cu tine de te ia la mijto .... o fii in legatura cu gogu ??? :unsure:

yo_marius14.11.2007 20:04

mama ce le baga asta mic!!!!!! nici nu stii de unde le scoate!!! =))))))))))))))))))))))))))))))

axl2314.11.2007 20:11

Ati imbulinat-o, a aparut Fane! Si e pus pe rele!

yo_marius14.11.2007 20:13

cred ca a adormit consoarta......

fane_casieru'14.11.2007 20:29

@danny

Ia-te de urechi si da-ti un cap in gura.......copil nerusinat.......auzi gogu !?!...mah nu-ti e rusine ?

@yo

I-am promis ca in UICHEND cos,calc,spal,si cat timp ma odihnesc fac piata,curatenie si mancare....si mi-a dat voie la calculator o juma`de ora.

@CRonaldo

Am frate net pe telefon.....dar sunt prea chitros sa-l accesez.

@Dragoshel

Vin tata..vin..nu de alta dar trebuie s-o ajut pe Dee care are nevoie de mine acum mai mult ca niciodata ( Dee...vezi ca o sa vin imbracat cu o pufoaica si la rever cu o garoafa rosie-din plastic)

Hai ma care mai sunteti....repede ca trec cele 30 min si iar citesc in reluare.

-=Danny=-14.11.2007 20:33

Eram si io curios .... doar am presupus :D ...... da pana la urma de esti luat la mijto cand pleci de la servici ?? Sunt foarte curios de felu meu ( chiar daca curiosi mor repede ) .

yo_marius14.11.2007 20:36

@ fane

daca pentru o juma de ora de net iti sacrifici uichendu,nici nu-mi imaginez cate tre' sa faci sa te lase la meci!!!! mai ales ca vine si dee!!! =))))

Wally14.11.2007 20:59

Doar nevasta nu trebuie sa stie ca vine si Dee. Fane e baiat descurcaret :biggrin:

Stanici14.11.2007 23:20

@Fane- tu chiar ai ceva cu meseria mea... ma bati la cap mai rau ca o (ne)dorita sotie...

Orium, barbatii insurati "ies de sub pat cand vor ei - nu cand vor nevestele".

@Dee- nu sunt responsabil de reactiiile mele la meci... o sa fiu sub influenta adrenalinei amestecate in alcool plus dragostea fata de japoneza mea care nu e japoneza de fapt si este un steag pe douo bete caruia mult ii spun gresit "japoneza" asa ca nu va speriati fetelor de pe forum, inca ca sunt singur.D-ati si voi un comment pe haifaiv unde sunt foarte popular si am o gramada si jumatate, aproape douo gramezi de prieteni are ma apreciaza. "Poop you all"

@Dany - un oarecare "Gogu" e de vina ca existi si tu, datorita altuia exist si eu, etc. - asa ca nu te lua de el ... Tu vezi-ti de ala al tau si nu iti mai baga nasul in "Gogii" altora...

axl2315.11.2007 03:42

Cum dau varul jos din baie si-am dat jos si oglinda, de dimineata cand sa ma barbieresc n-am in ce sa ma vad si caut prin casa orice obiect reflectorizant. Gasesc o oglinda din aia micuta de poseta, o desfac, DOUA oglinzi. Lipesc smecheria de gresie cu scotch si cand colo ce sa fie, fata mea in oglinda da' de vreo trei ori mai mare. Ma barbieresc asa, si se pare ca atunci cand te ghidezi dupa o reflectie nefiresc de mare coordonarea ochi-mana se inrautateste urat de tot. Dupa 10 minute se termina chinul si ma trezesc c-o durere atroce de cap. Si-NTELEG, in sfarsit. Pai cum mama masii, stai si te zgaiesti in oglinda aia cate 3, 4 ore pe zi, si seara, in pat, zici ca ai migrene?!!!

Hai pa, c-am plecat la munca.

dee15.11.2007 04:56

@axl

Tu mergi pe 6.00? ma faci sa ma simt prost, uite, azi o sa ma stradui sa ajung si eu pe 8.30

@fane

cred ca mi-a scapat ceva, ce lagatura are Stanici cu tinuta office? Lucreaza in asigurari? :)

@Danny

nu mai fii curios, am sa-ti explic eu, ca de fiecare data, tot ce vor astia sa nu sti

@yo_marius

am uitat ce am vrut sa-ti spun … nu trebuia sa te las la sfarsit. :happy:

smile ppl, it's a happy day!

yo_marius15.11.2007 07:05
@yo_marius

am uitat ce am vrut sa-ti spun … nu trebuia sa te las la sfarsit. :happy:

asa-mi trebuie daca n-am tupeu sa ma bag mai in fatza...acelasi lucru mi se intampla si cand astept pe la vreo coada......

@axl

mie mi se pare foarte dimineatza acum la 9.02,nici nu vreau sa ma gandesc cum e la 5 jumate......si sa te mai si zgaiesti in oglinda aia micutza....offfffffffff...

fane_casieru'15.11.2007 08:38

@Dee

daca nu ti-am spus ...Stanici este manager..... shmen.

si mi-a spus mie ca nu-si permite sa vina altfel imbracat deoarece nu se compara cu plebea.In rest e baiat bun..asa

@yo

pentru meci deja am anuntat-o ca am team building cu serviciul.

@Stanici

si cum iti spuneam.....ies de sub pat cand vreau io`...nu cand imi spune ea...sunt barbat ce mama dreaq.

Stanici15.11.2007 09:19

Oricum, pot sa va asigur ca nu lucrez in asigurari.

yo_marius15.11.2007 15:36

@fane

cand ai fost luat la misto ultima data?? ca azi la 16.45 sigur nu!!!!:P:P:P:P:P

Stanici15.11.2007 15:46

In sfarsit, o expresie de-a mea pe post de maxima... ma duc sa sarbatoresc, numai pot de emotii...

Fane- IA-I!!!

«146474849501251»