Poate fiul de imparat era pedofil.
Am observat ca domnul Stefan,
domnule Stefan ati inteles gresit .
cat respect pe aici....cum lipsesc putin cum va faceti de cap.....
Poate fiul de imparat era pedofil.
Am observat ca domnul Stefan,
domnule Stefan ati inteles gresit .
cat respect pe aici....cum lipsesc putin cum va faceti de cap.....
Respectosilor!!!
Va rog eu, incurajati-ma, spuneti-mi ca sunt nesimtit, alea alea - sunt cu moralul la pamant.
Apropo, cine e domnul Stefan?
@ stanici
VACULE!!!! :wink:
@ axl
cel mare??
pinalti???
Va rog eu, incurajati-ma, spuneti-mi ca sunt nesimtit, alea alea - sunt cu moralul la pamant.
... din pacate, in ultima vreme mi-esti simpatic.
@axl :ce ac preferi?
Ne da ban 23`u daca zicem ceva.. ![]()
... din pacate, in ultima vreme mi-esti simpatic.
din pacate??????????
din pacate??????????
aha ... bine insa ca axl mi-a reamintit cine sunt de fapt si ce asteptari aveti de la mine.
Hai sa scriem de naspa de Victoras Iacob, s-a intors Janker.
@Dee - spune-mi TU...fara domnule.
@Stanici - esti o ...pleava societatii...o hahalera...un ..o..nesimtit..dar eu te plac si-asa.
@yo Marius - culca-te man...esti veriga cea mai slaba..cand aveam nevoie de tine,ai fugit.
@Axle - lasa-ma si pe mine sa-i dau macar o data ban lui Janker...mereu mi-o luati inainte.
Later: Stanici,ca sa te simti si mai bine deja te-am trecut la caietul cu scarbe ! :laugh:
Baaaaaa.. am status cu Guta!
am status cu Guta!
Are, l-a schimbat p'ala cu diCapricio.
Era sor`mea bah atunci. Eu eram la meci..
@Cronaldo17
Ahaaaaa......deci tu erai !!!!!!
@yo Marius - culca-te man...esti veriga cea mai slaba..cand aveam nevoie de tine,ai fugit.
unde era ardei Gheorghe.......parca ti-au suspendat "latul salbaticiunilor" ma!!!
P.S. am fost nevoit sa plec,nu m-am retras..:wink:
Toata lumea, evribadi, avatar cu Guta!!!!
@axl
daca n-am cu Gutza...pot sa incerc cu Salam ?
@Fane
Ori Guta, ori Romeo Fantastik, atat! Fara impostori gen Salam, ala grasutu' de la Valahia sau Pustiu' de Aur.
ce de manelari............
pe vremea mea,la moda erau "fata cu parul de foc",Dida Dragan,Angela Similea.......alea avatare nu ce e acum......
@yo_marius
Esti rocker cumva, mancatsiash banii tai? ![]()
LE: Bhaa, mi s-a blocat statusu` cu Guta. Nu mai vrea sa dispara.
Ntz ntz ntz...tineretul din ziua de azi :laugh:
@fane
Iti da axl poza lui daca tu n-ai cu gutza...daca nu vrea sa o pastreze doar pentru el.Oricum m-ai dezamagit...n-ai avatar cu gutza? ![]()
Pozele de mai jos par identice. Sesizeaza cele 6 diferente si vei castiga un proverb.
Rahat, ma doare stomacul, cred ca am mancat prea mult in seara asta. Am mancat asa:
-doi poloneji
-un oltenesc
-friptura de vita
-ciuperci
-diferite legume din salata
-porumb fiert
-doua eclere cu ciocolata
Bineinteles ca ma doare burta, daca n-am baut decat Pepsi.
Azi a aparut un user cu nick-ul anonim_suporter_steaua. Oare a ales acest apelativ ca sa nu fie recunoscut?
@ronnie
nu-s ma,doar ca am cateva prietene care m-au indopat cu muzica "buna" asa ca l-am lasat pe gutza,pentru moment :wink:
@moderatorii
hai ma nu-mi dati aidiurile??
sau altcineva.......oricine......![]()
@axl
Asta ai mancat doar in seara asta? ![]()
Cred ca te doare burta pentru ca ai vizionat prea multe poze cu idolii poporului :tongue: si le mai pui si pe site ca sa te razbuni pe noi.