Nu ma, aia era sora-sa.
Nu ma, aia era sora-sa.
Eu stiam ca Deni e la Arte si Meserii :biggrin:
Cam asa stiam si eu. Invata o meserie acolo: meseria de moderator:laugh:
LE: Si daca apoi urmeaza si o facultate in domeniu o sa ii iau locul lui Azzido si o sa devina admin.
Ba ..... io sunt la mate info , nu pe la toate plesoianurile
))=))) ..... si am luat si 9 la romana .... ma intreb cand o sa primesdc oferta aia de moderator ??
Ati vazut ca atunci cand astepti ceva care doresti mult , te trece pipilica .... presimt ca vine un vall !!!! :biggrin:
Danny ....am cazut cu scaunul....ma omori incet.
din ce stiu eu moderatorii trebuie sa fie impartiali...daca tu te emotionezi asa repede nu e bine, vei modera sentimental...cred ca e o bila neagra.
Esti sentimental?
Eu unul recunosc. Sunt un sentimental.
Si eu...asa de mult m-am obisnuit cu -=Danny=- incat, sentimental vorbind, n-as suporta o schimbare a lui ca si moderator. Mie imi place asa cum l-am cunoscut cu toti. Si-ar pierde din farmec daca ar fi moderator.
Eu consider ca daca Deni ar fi moderator atunci ceilalti moderatori ar creste in ochii tuturor, da' pastram asta ca ultima solutie pentru atunci cand toata lumea ne va uri. Pac pac, Deni moderator, crestem in sondaje. Acesta este al meu mic plan malefic becalian.
S-ar putea sa taie in carne vie...si nu este indicat.
Fane daca tot esti treaz la ora asta..spune-ne si tu daca esti sentimental!
Fane e extrem de sentimental. Ei, nu chiar extrem de sentimental dar destul de sentimental.
A marturisit el asta?
Nu stiu, mie unul nu mi-a marturisit niciodata. Dar asa il vad fanele lui Fane, fane cu care vorbesc eu pe la spatele lui Fane. Despre Fane si fanele lui.
Fane, Fane, draga Fane,
Cine-s ale tale fane?
Forumul au impanzit,
Pe toti ne-au inebunit,
Axl cu ele vorbeste,
Ceva ti se pregateste..
The night train is comeing/ Got to keep on runnin'.
Stimabililor....la mine sentimentele trec prin buzunar.Sunt prea batran,senil si carcotas ( sa nu spun pervers)...sa-mi mai pese de sentimente. :laugh:
Daca ai buzunarul rupt...e grav. Le pierzi si pe alea.
Daca ai buzunarul rupt...e grav. Le pierzi si pe alea.
Nu M@rmotzica draga...la mine buzunarul este cat gluga lui Danny
Tare curios sunt sa vad daca pot sa incarc o melodie in loc de poze. Inca incarca, ma roaga sa astept si se invarte o Steluta de nebuna. Inca se incarca. Da, da, se incarca si se invarte Steluta aia. Hm, cred ca mai dureaza un pic. Se incarca, da, "va rugam asteptati", astept, ce sa fac. Cred ca nu mai e mult, da, da, sigur nu mai e mult si o sa se incarce, da.
Se pare ca s-a incarcat, acum sfera curiozitatii mele s-a mutat in alta parte, oare cum arata pe forum. Tare curios sunt. Abia (sau abea?) astept sa vad, cred ca o sa fie interesant de vazut daca se poate asculta sau downloada.
Da, se pare ca se poate asculta si downloada, ce tare. Pot acum sa pun aici toate prostiile, pana mi se termina cei 60 de mega cu care m-a catadicsit Azzido.
@Axle - nu se poate....ba da...
Mergeeee
shake it \:d/ Se lasa cu dedicatii?
Renunta la acest limbaj... :laugh: :laugh: :laugh:
Si mie careva...o DELICATIE ?
Pentru toti insomniacii pe jumatate ametiti cu vin din ala bunu', care daca torni o picatura pe maneca hainei nu se absoarbe.
axl -Altaaaaa....vrem altaaaa ![]()
LE...Faramita Lambru ai ?
Ok, stai asa sa ma gandesc. Gata, m-am gandit si acum astept sa se incarce. Fane, cred ca tu vrei ca eu sa-mi termin cei 60 de mega ca sa ramai tu cu ai tai intacti si sa pui dup-aia manele. N-o sa-ti mearga, sunt cu ochii pe tine. (Inca se incarca) Ma duc sa-mi iau trei in unul de pe foc si ma intorc, cand ma intorc sper ca o sa fie deja incarcat, da?! Si iata ca da.
Fane, am avut Faramita dar le-am sters pe toate, si Zavaidoc, si Nelu Ploiesteanu, am avut o criza existentiala acum 4 zile si-am zis sa termin cu muzica de machit. Ce prost!!!
Fane baga mana in gluga lui Danny si mai da ceva la lautar
ca bine zice!