Korynna,usor cu alcoolul,ca esti fata! :smile:
Lasa-le....ca au cerut drepturi egale cu barbatii...sa invete ! :laugh:
Cine stie sa nu se imbete e un porc de caine.
multumesc pentru compliment ![]()
Atunci ma auto-propun pentru functia de profesor! :laugh:Intotdeauna am avut o inclinatie pentru pedagogie...mai ales cand vine vorba de sexul frumos...
@Dee - a spus caine ...nu catea. :laugh: :laugh: :laugh:
Porculetule...esti un mitocan! :biggrin: :biggrin: :tongue:
Deocamdata nu m-am imbatat si sunt un porc de caine :laugh: :laugh:
Nu ai cum...ala-i Borcica... :wink:
Fetele de fata se exclud. Asta ca sa n-am scandal.
Doua muste crosetau vin intr-un bec.
Vine mama lor porcu' si zice: plecati ma de-aici !
Lua-v-as la 'sto ! ![]()
Doua muste crosetau
eu stiu varianta cu doua vaci ce crosetau la nepoti
Exagerati ambii.
@Stanici
Dane (asta e numele de scena pe care ti l-am ales, tinand cont ca si tu m-ai botezat)
iti raspund aici, pentru ca sincer, aici ti-e locul si n-as vrea sa deviem de la topicul respectiv.
Daca nu doresti sa-mi vezi postarile, utilzeaza cu incredere optiune "ignore". Tocmai pentru ca nu ma simt un suporter adevarat pot sa recunosc unul. Acuma eu inteleg ca nu poti privi mai departe de preferintele tale si nu poti sub nici o forma sa faci diferenta dintre fan, suporter si simpatizant, dar nu pricep de ce ma iei pe mine in colimator pentru ca am indraznit sa spun ca imi plac mai multe echipe?! Da, imi plac (in special echipele mici), n-am spus ca tin cu ele, imi plac pentru ca inca mai pastreaza ceva din fotbalul de altadata.
Faptul ca esti membru AISS nu inseamna automat ca esti mare stelist si-i poti cataloga pe restul de 98% ca sunt pseudosuporteri.
1. Teodor.
2. Nu ma consider mare suporter al echipei pe care eu o iubesc, m-am inscris in Asociatie pentru a face cate ceva pentru stelism - nu pentru a convinge fetele de pe net de fanatismul meu.
3. Nu am nimic cu echipele mici - tot respectul pentru suporterii acelor echipe.
Eu m-am ambalat un pic pentru ca nu ai cum sa spui ca nu sunt suporteri adevarati pe saitul suporterilor stelisti - cred ca daca parerea aia venea din partea altcuiva, ma luam mai serios de el.
Eu m-am ambalat un pic pentru ca nu ai cum sa spui ca nu sunt suporteri adevarati pe saitul suporterilor stelisti - cred ca daca parerea aia venea din partea altcuiva, ma luam mai serios de el.
pai vezi ... de aceea "m-am ambalat" si eu, cum de sari tu sa spui ca numai 2-3% sunt suporteri adevarati? Normal ca trebuia sa "te ating" cu ceva. Probabil ai facut tu un calcul f complicat , dupa sistemul tau de valori si ti-a iesit procentajul asta
Fiecare avem un sistem de valori si putem sa facem calcule si sondaje.
Vorba ta, daca comentariul asta venea din partea altcuiva, probabil nu m-as fi legat de el.
@Dee & Stanici - vad ca va intelegeti din ce in ce mai bine...totusi nu va imprieteniti ? :laugh:
Nu cred ca s-ar intelege bine cu prietenii mei imaginari.
@Dee & Stanici - vad ca va intelegeti din ce in ce mai bine...totusi nu va imprieteniti ? :laugh:
Fane, tu stii f bine care e principalul motiv pentru care nu ne putem imprieteni, nu mai insista, ca nu-i frumos ![]()
Fane, de cand n-ai mai fost luat la misto?
De ieri...de la 16.45
V-am ascultat sfatul ala in care ziceati sa invat romana si apoi ma faceti moderator ..... uite ca azi luai 9 la romana :> , asa ca astept oferte ..... pe rand , pe rand :biggrin:
PS : Chiar am luat 9 la romana , nu va iau la misto , si chiar vreau sa ma faceti moderator :>
La ce lectie? Sau ne iei la misto?
Danny, sincere felicitari! chiar ma gandeam eu pe unde ai disparut zilele astea ... erai cu burta pe carte . Tinand cont ca esti la real, merge si 9 la romana.
Drumul spre moderare ti-e deschis ![]()
p.s presimt ca Draghoselul iti va pretinde un scan la carnetul de note
Deni e la real? Din cate stiam eu(e posibil sa nu stiu bine), Deni nu a luat testarea nationala...
Eu stiam ca Deni e la Arte si Meserii :biggrin: