Revelionuuu, revelionuuu... ![]()
Revelionuuu, revelionuuu... ![]()
tu sa taci mah misoginule ![]()
Cum, mah?!! Faptul ca nu te suport PE TINE ma face misogin?
Brelocule....
Aici vorbeai tu sau prietenul tau imaginar ? ![]()
Prietenul meu imaginar il bate pe prietenul tau imaginar...
Asa ca ai grija. Cade-ti-ar ochiul.
Continuam diseara la bere
Eu zic s-o dati pe vin ca deja se apropie iarna ...nu de alta dar sa nu faceti turturi la nas pe terasa la bere.
Eu cred ca voi va plictisiti de aberati pe-aici. Puneti mana pe-o carte! Pe-o lopata! Crosetati ceva, nu mai pierdeti timpul aiurea.
vorba lu axl, ia care nu aveti ce face va dau io niste variante la matematica , sa va "pierdeti tipmpul" cu ele ![]()
@Danny !!!
I-auzi tata,probleme la mate...te bagi ????
Eu cred ca voi va plictisiti de aberati pe-aici. Puneti mana pe-o carte! Pe-o lopata! Crosetati ceva, nu mai pierdeti timpul aiurea.
bai nene , ia nu va mai luati de noi.
suntem la serviciu si muncim.
incercati sa apreciati efortul :biggrin:
Asa ca ai grija. Cade-ti-ar ochiul.
=)) nu te lega te ochiul omului ma ![]()
Acum vreo 7 ani faceam o lucrare despre originea si raspandirea zvonului, legata mai mult de aplicatii pe mass-media, dar eram, la momentul respectiv, atat de entuziasmat de subiect incat am incercat sa starnesc un mic experiment. Asa ca am raspandit, cat m-au tinut puterile, zvonul ca a murit Demi Moore, in momentul respectiv o actrita in pana de filme, deci nefiind in atentia presei, neprecizand modalitatea in care a murit. Si am avut un feed-back interesant, accident de masina, supradoza, accident la filmari, etc. Zvonul n-a avut o prea mare raspandire si la un moment dat am renuntat la el.
Sunt curios acum daca vreunul dintre voi a auzit de moartea lui Demi.
@axl
observ ca ai extrem de mult timp liber!!!! keep up the good work!!!
si apropo,stiai ca acum mirinda are suc de portocale??? :laugh:
Sunt curios acum daca vreunul dintre voi a auzit de moartea lui Demi.
vai mah, imi dai palpitatii la corazon .... am citit Deni
)
N-am auzit nimic despre Demi in ultima vreme, probabil e internata in vreo clinica sa-si faca o noua operatie estetica.
@Dee - ce ar putea sa mai schimbe...s-au invechit silicoanele ?
@Fane
esti culmea, cand spui operatie estetica tu automat la silicoane te gandesti ![]()
Mai degraba cred ca a apelat la liposuctie, corectarea genunchilor, indepartarea ridurilor etc.
acuma o luam la misto pe Demi Moore? hai sa schimbam subiectul ... eventual, hai sa ne legam de nevestele fotbalistilor autohtoni,zi-mi una, si-ti spun eu ce si-a facut ![]()
@Dee - noi baietii asa gandim cand vine vorba de operatie estetica la fete...cat despre duduile fotbalistilor mai bine nu,ca mai stim si noi una, alta. :tongue:
@Faneesti culmea, cand spui operatie estetica tu automat la silicoane te gandesti
Mai degraba cred ca a apelat la liposuctie, corectarea genunchilor, indepartarea ridurilor etc.
acuma o luam la misto pe Demi Moore? hai sa schimbam subiectul ... eventual, hai sa ne legam de nevestele fotbalistilor autohtoni,zi-mi una, si-ti spun eu ce si-a facut
Nevasta-sa lui MARA!! :biggrin: !!
Dana, o doamna 'respectabila' la 38 de ani posesoarea unor implanturi de 3000E. Next pls
corectarea genunchilor
WTF?
off, adica a avut geninchi in gips, si i-au ramas strambi:D, si normal trebuiau indreptati
"doamna" lu`Zicu
@Dee
:wink: :wink: :wink: stiam :wink: :wink: :wink:
@Fane
Mihaela, o manechinuita de 21- 22 de ani (cred) a apelat si ea la gelul siliconic care e garantat pe viata ![]()
@Dragoshel - lipoaspiratie pentru genunchi ![]()
p.s a nu se confunda implantul de silicon cu implantul de gel siliconic.
p.p.s Bun, m-am lamurit, sa revenim la fotbal pentru ca vad ca nu prea aveti conostinte despre chirurgia estetica si plastica.
Bine ca esti tu desteapta... ![]()
@dee
hai sa te intreb altceva.ai auzit de giulia "cantareata"?? cica are un "iubit" fotbalist,care e ala??? :tongue: