Marius, chiar si _yang iti poate raspunde la intrebarea asta: Costin Manea. Bine, am auzit ca-i fotbalist, dar sincer, nu stiu prin ce Liga isi duce veacul.Gata, nu ma mai testati ![]()
Marius, chiar si _yang iti poate raspunde la intrebarea asta: Costin Manea. Bine, am auzit ca-i fotbalist, dar sincer, nu stiu prin ce Liga isi duce veacul.Gata, nu ma mai testati ![]()
@dee
Pe mine m-ai dat pe spate
(mai ales la faza cu genunchii)
faza cu genunchii
ei, m-am scapat si am spus genunchi, puteam sa spun si coapse, solduri ,abdomen ( procedeul de inlaturare a execesului de grasime- lipoaspiratie e acelasi) .... insa am vrut sa va scutesc de detalii.
Mai puneti si voi mana pe o revista pentru gospodine gen Cosmopolitan, Avantaje etc ![]()
dee tu chiar stii!!!!!
dar acum te intreb ceva mai greu (ultima intrebare):cum o cheama si cu ce se ocupa iubita lui Alexandru Iacob fotbalist in Liga a 4-a la AFC Clinceni??? are cumva silicoane?? ![]()
Marius, chiar si _yang iti poate raspunde la intrebarea asta: Costin Manea. Bine, am auzit ca-i fotbalist, dar sincer, nu stiu prin ce Liga isi duce veacul.Gata, nu ma mai testati![]()
Google am si eu...
daca memoria nu ma inseala, satelitul Nationalului se zbate in Liga a 3-a ![]()
Propun sa-l testati pe Yang,are si el google, nu?
Antidoping...???
Stie domn, asta imi mai trebuie mie s astiu unde si-a pus aia silicoane, sau ce (cum ai zis tu dee) si-a facut aia/ala la genunchi.
Yo, Marius... unde e xxx-u`? Te`ai lasat? ![]()
@CRonaldo - i-au ramas mici :laugh:
=))
Imi place cum gandesti. :laugh: :laugh:
p.p.s Bun, m-am lamurit, sa revenim la fotbal pentru ca vad ca nu prea aveti conostinte despre chirurgia estetica si plastica.
Dee, sa ne scuzi, am cheltuit banii de silicoane pe femei cu silicoane. ![]()
PS: cand iti pronunt numele ma gaandesc la Radio Deea. Wtf ?
Esti actionar sau ceva genul asta ? :laugh:
cand iti pronunt numele ...
Si, ia zi, il pronunti des?
am si io o intrebare pentru voi moderatorii .... inafar sa cititi poserile la useri , in cautare de greseli ca sa le corectati .... ce mai faceti ??![]()
Si, ia zi, il pronunti des?
din ce in ce mai des. :biggrin:
De ce minti lumea, mah? Ca numai la Dee nu iti era gandul aseara
.
Azzido o dam in nunta pe Neve ? :biggrin:
Incercam sa te facem pe tine sa scrii corect
(mai citeste o data postul scris de tine si vezi
)
LATER EDIT : @Danny
@Dragos
eu ? ![]()
Later edit 2 : Ma speriasem :biggrin:
am si io o intrebare pentru voi moderatorii .... inafar sa cititi poserile la useri , in cautare de greseli ca sa le corectati .... ce mai faceti ??![]()
Pai mai rad si ei un peu de tine!Desi pentru asta nu e nevoie sa fii moderator... ![]()
Tesem la gherghef...mai un goblen...un macrame...o flanea...un ciupic...si cand nu avem ce corecta ne imbatam ca porcii.
Chiar...stii sa crosetezi ?
Eu stiu sa ma imbat.
asa stie toata lumea. ideea e: stii sa nu te imbeti?
Cine stie sa nu se imbete e un porc de caine.
Uite eu acum nu stiu sa nu ma imbat si e grav :laugh: