@forever
Citesc acum cu voce tare ce-ai scris tu. Suna cam asa:
Incearca pe bla-bla-bla, versiunea 28 weeks later bla-bla-bla.
Bla-bla TREBUIE sa fie bla-bla-bla-bla-bla-bla.
Tie iti place ce auzi?
@forever
Citesc acum cu voce tare ce-ai scris tu. Suna cam asa:
Incearca pe bla-bla-bla, versiunea 28 weeks later bla-bla-bla.
Bla-bla TREBUIE sa fie bla-bla-bla-bla-bla-bla.
Tie iti place ce auzi?
@axl daca vrei un film de groaza , uitete la vitoarea ta soacra :biggrin: ( sper sa nu te superi ) .
@Mariuse , daca tot ai zis ca nu ai copiii etc .... macar puteai sa scrii pe topicu facut de mine :
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=9272 , intrati aici si puteati sa pove4stiti de familia pe care o aveti , copii sotii , etc ....
@axl sper ca nu imi iau ban pentru reclame ...... ![]()
PS : eu tot o astept pe brunetyca aia , si incep sa cred ca ai mintit cand ai zis ca s-a conectat ......![]()
Hornalaaailor! Dany, incerci schimburi culturale?- pentru. ca fiinta aia e de prin BN.
mai denii...cred ca tu ai vazut vreo poza cu bruneta aia si abia atunci ti-a picat fisa:"uite ce-au facut astia asta-vara"!!! :tongue:
oricum persevereaza,trimite mejas privat,poate o faci sa posteze in topicul tau!!!!
p.s. denii cati useri trebuie sa posteze in topicul tau ca sa ajungi moderator?? :tongue:
deni esti de groaza !
Mnu e chiar de groaza.. intr-un fel, e simpatic, s-a constituit intr-un fel de mascota a saitului. Totusi, imi castiga admiratia si simpatia prin sinceritatea si naivitatea de care da dovada chiar daca se lasa descopeirit in acest fel. Eu nu as fi in stare de asa ceva.
cum zici tu stanici .. asta cred si eu ![]()
Danny .. sunt foarte curios .. nu poti pune o poza cu tine pe site? sa vad cum arati ?
care are melodia EXPLOSION ? http://youtube.com/watch?v=LRDV1AX5XRI asta .. din montajul cu praga
@axl daca vrei un film de groaza , uita-te la viitoarea ta soacra :biggrin: (sper sa nu te superi) .PS : eu tot o astept pe brunetyca aia , si incep sa cred ca ai mintit cand ai zis ca s-a conectat ......
Daca ai sti tu, mai Deni, ce bucatica de femeie e viitoarea soacra!
B. a intrat azi de cel putin 2 ori, a tras o ocheada si-a taiat-o. Eu zic sa incerci un p.m., ceva.
@criss
Si eu as fi tare curios sa vad cum arata Deni, mai ca-mi vine sa pun pariu ca e roscat, cu pistrui, si cu-n breton stramb.
@crissSi eu as fi tare curios sa vad cum arata Deni, mai ca-mi vine sa pun pariu ca e roscat, cu pistrui, si cu-n breton stramb.
=))))))))))))))))))))))))))))
sincer .. mor de curiozitate .. dEni .. fi amabil si pune o poza cu tine ! ![]()
e 3 jumate si eu nu dorm.......cred ca astept poza aia a lui denii!!!!!![]()
Daca ai sti tu, mai Deni, ce bucatica de femeie e viitoarea soacra!
B. a intrat azi de cel putin 2 ori, a tras o ocheada si-a taiat-o. Eu zic sa incerci un p.m., ceva.
@axl hai sa imi zici si mie ce inseamna cateva cuvinte plz ..... B. = ?? ; ocheada = ?? ; a tait-o = ?? ; a tras o ocheada si a taiat-o = ??
Tot @axl eu pun pariu cu tine ca am paru saten , fara pistrui , si cu bretonu normal ?? :biggrin:
@Marius , tu crezi ca io intru la 3 jumate ca sa pun poza cu mine , mai bine ma uit la un film ..... ![]()
Late EDIT !!!!! Ce am vazut de am 0 la suta uarn ??:O:O:O Uau , incredibil , e prima oara din viata mea de forumist , cand am 0 % uarn ![]()
Cine e erou / eroina care mi l-a scazut ??![]()
@ dEni
ocheada - a trage cu ochiul , a face un semn cu ochiul
a taiat-o = a fugit ,
Si "B." ce inseamna ?? :-/ Cred ca asta trebuie sa il intreb pe maestru axl , ca numai el stie . ![]()
Apropo , axl e erou meu , mia luat din carca 10 % warn >
<
Mine, too. L-a luat de la tine si l-a pus la mine. Am meritat-o, data viitoare cand vin beat de la meciurile de hochei o sa incerc sa ma abtin la posturi. Obesrv ca mai am 4 "fise".
Pai ce ai facut de ti-a dat warn ???
Pe cine ai injurat ??:-/ Hai ca sunt curios de rup ... ![]()
@ axl - ai fani ! griji .. fara autografe clar ?!
Axl , imi dai un autograf , imi dai , imi dai ?? :biggrin: Hai ca nu ,ori si tu pentru un autograf .... ![]()
Pai si de ce nu a postat nimic ??:O Mie sincer , chiar mie dor de ea .... vreau sa inceapa sa posteze din nou
(
Care se ofera sa imi dea numele de la contu ei de pe forum sa ii dau un PM ..... ca ma incurc la cat de cumplicat e scris ... ![]()
dEni .. nu vrei sa ne pui o poza cu tine ? suntem foarte curiosi ... sa vedem cu cine vorbim zilnic .. care ne amuza ![]()
@cRiss , vrei sa ii iau locu lu Brunetzyka , si sa devin " Printesa " forumului ?? Stai ca o chem io acum inapoi , ca vad ca iti e dor de niste poze .... :biggrin:
mama denii...ajung la vorba cuiva de aici:tu sigur ai dubla personalitate.....
alternezi posturile incredibil de.....naive (ceea ce cateodata e foarte enervant) cu niste replici acide care pe mine ma uimesc!!!!
p.s. sper ca nu postezi o zi tu si o zi sora ta,ca asa s-ar explica multe!!!
Moi bre , ce am mai facut acum de zici ca am personalitate dubla , ca am fost cat se poate de normal ..... poate ca citesti tu posturile o data cand esti baut , o data cand esti treaz , si credema ca e MARE diferenta
...... apropo , tu bei des ?? :biggrin:
spre mirarea mea .. ii dau dreptate la Dani :-b
:huh:
Unu. Mai, cum se face smecheria aia pe care-a facut-o c.ronaldo17? Cu poza ecranului?
Si doi, nimic.