Asta ai luat-o de pe topicu de bancuri si e tare rau :laugh:
@fane .... mersi ca existi si ca esti tu ![]()
Asta ai luat-o de pe topicu de bancuri si e tare rau :laugh:
@fane .... mersi ca existi si ca esti tu ![]()
Fane, un casier de nota...7, cu doi copii...minori...
tata a doi copii, ...minori ![]()
--
era sa uit.
Lua-v-as la misto. ![]()
Azido , mi-ai dat idee de unde topic pe discutii libere .... te rog frumos nu mi-l stergee [-o< ![]()
tata a doi copii, ...minori![]()
Ce, ma, nu-ti mai ajunge strada?!
=))
cata caterinca
![]()
eu m-am pus de 3 zile sa citesc mara
is la pagina 80 .. capitolo 9 .. fac cinste cand termin .. mai am 200 pagini
=))
Te-ai pus degeaba sa o citesti , tebuia sa te multumesti si tu cu un rezumat de pe net
, oricum pana cand termini tu cartea pai faci inca 3-4 romane la scoala
.
Ba apropo .... unde a disparut brunetica , aia dupa care mureati in curu ei toata vara ?? :biggrin:
@axl ti-ai cumparat strada ?? ![]()
Ba apropo .... unde a disparut brunetica , aia dupa care mureati in curu ei toata vara ?? :biggrin:
@axl ti-ai cumparat strada ??
B. tocmai se conecteaza, ma astept in curand sa posteze pe-aici.
Si da, mi-am cumparat strada. Strada Sperantei, colt cu Piata Romana, nr. 9, veniti, privighetoarea canta.
pana luni cik tre sa o termin ..
da o term sapt viitoare ..
profu o zis sa nu copiem dp net .. ca ne intreaba detalii .. sa citim :-j
care are un prg care iti alege melodiile doar 1 data ? ex. ai Puya - tot in familie de 3 ori in calc da iti pune in winamp 1 data .. sau ceva in winamp .. ca nu mai pot .. am o mel de 7 ori
Auzi reclama:
Noua Mirinda! Acum cu suc de portocale!
Pai pana acum cu ce-a fost?
mirinda e sucul ala verde???? :biggrin:
Da, da, Brifcor.
pai ala si pana acum tot suc de piersici a avut!!! ce le-o fi venit cu reclama aia??
Oameni neseriosi.
daca tot n-am somn,si am vazut si reclama aia :biggrin: ....o sa zic si eu ca inca n-am copii,dar am una bucata sora (asta pentru denii,doamne cat am ras pe topicul ala =)))
Mda, nici eu n-am somn, desi azi-noapte n-am dormit iar azi am picotit vreo trei ore. Am fost adineauri in dormitor sa vad ce face aia mica si cand am intrebat-o daca doarme mi-a zis "Mori!". Sper ca vorbea prin somn.
eu sper ca nu risti sa vezi daca vorbea in somn!!!!
p.s. adica l-ai mintit pe denii??lui i-ai zis ca n-ai pe nimeni!!! :tongue:
Nu e copil, e prietena mea. Eu nu l-am mintit niciodata pe Deni.
Stii vreun film bun cu zombie?
nu e cu zombi,dar mie imi place "poltergeist"........
Infrant, cu mintea imbacsita, cu ochii infundati, recunosc cu rusine ca am cedat azinoapte, pe la vreo 2 jumate.
eu am vazut "ultimatumul lui bourne" si dupa aia am vazut ca.O. al lui bute!!!!super sportiv bute asta,merita toate felicitarile!!!!
Va recomand filmul "Lean on me", e un clasic cu Morgan Freeman cand inca nu avea parul carunt .
@Axl
Cu zombie seria Return of the Living Dead :biggrin:
@I.N.Money
L-am vazut, e simpatic. Acum ma zbat sa fac rost de "28 weeks later" da' de unde downloadez tot de primul dau. Nemernicii!
E cam rasuflat,fata de prima parte ![]()
@I.N.MoneyL-am vazut, e simpatic. Acum ma zbat sa fac rost de "28 weeks later" da' de unde downloadez tot de primul dau. Nemernicii!
Încercã pe RevConnect, versiunea 28.Weeks.Later[2007]DvDrip[Eng]-aXXo.avi
TTH-ul TREBUIE sã fie EVJHMPRE7LQXFEHRGD3ON36E3FPYKU4IYIIJHRQ
Mãrimea fișierului: 735,145,984 bytes (701.1 MB)