@Stanici, iti multumesc pentru sugestie, e o idee foarte buna sa ma apuc de ghicit. De fapt, chiar cred ca am unele valente cu arta ghicitului, cel putin in privinta ta lucrurile sunt clare. Am vazut in zat ca esti genul de om care nu gusta o gluma, impulsiv si mereu aflat pe o pozitie ofensiva. Viitorul tau , dedus din stele, ar putea fi promitator daca ai face mai multe compromisuri si ai intelege ca lumea nu e zugavita in doua culori alb si negru, ci are o infinitate de nuante de gri.
Nu stiu foarte multe despre cititul in palme,dar promit ca o sa ma documentez. Eu am recunoscut ca am unele lacune legate de Steaua, dar sunt dornic sa invat. Ti-as lasa tie lumea cartilor, desi, am senzatia ca te tenteaza mai mult cititul etichetelor de bere. (cu toate ca nu vei recunoaste niciodata asta).
Imi permit sa-ti dau si eu un sfat, daca tot mi-ai dat tu mie unul ,de fapt, nu e un sfat,e o tema de meditatie pentru tine: caracterul fara inteligenta poate multe, insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.