Una din ele : Nu scrieti nici o data Steaua pe banca ...... pericol de explozie a dirigai .... am incercat io , si chiar a facut BUM !!! ![]()
Una din ele : Nu scrieti nici o data Steaua pe banca ...... pericol de explozie a dirigai .... am incercat io , si chiar a facut BUM !!! ![]()
Diriga era spartana denii?
Erau bancile noi...banuiesc :biggrin: :biggrin: !!Sau nu incercati sa scrieti cu vopsea sub geam ,Steaua!Nu se mai ia,la o anumita varsta eu nu stiam asta,dar stia tata si.........bumbaceala!! :biggrin: ,asta e din amintiri din copilarie :biggrin: !!
Diriga era spartana denii?
Nu ..... facea crize !!! :laugh:
Io nu mai am cum sa sterg .... ca am desenat cu surubu ...... si am scris si mare rau ...... amintiri din prezent :biggrin:
Sau nu incercati sa scrieti numele jucatorilor de la Steaua pe banca in timpu orei de mate din generala .... ca si profa de mate a facut tot BUM !!! ..... amintiri din generala :biggrin:
Si de la gradinita nici o amintire ? Sau ai sarit pasul acesta? ![]()
Io nu am facut gradinita .... io am facut caminul . Parca si de acolo am niste amintiri ....... da pe vremea aia eram mai cuminte ![]()
bravo denii!!!!! ce come-back in Forza!!!! sigur i-ai pus pe ganduri pe administratorii sitului!! :biggrin:
p.s. voiam sa pun un steag cu "forzza denii" dar din pacate n-avem!! poate faci ceva denii in legatura cu asta!!
Nu-l mai incurajati pe deni, asta mi-aduce aminte de un prieten de-al meu care se intorcea acasa beat mort de la un chef si s-a oprit in mijlocul strazii principale din maNgalia sa defecheze, a defecat si-a alunecat langa, adormit, l-a trezit Politia, i-au luat buletinul si l-au trimis acasa, unde a ajuns a doua zi, si luati aminte, asta se-ntampla pe la vreo 2 noaptea, in fine, a treia zi se duce la Politie sa-si recapete buletinul, la ghiseu era unul oarecare, asta ii spune c-a venit dupa buletin, astalant se uita la el, cauta buletinul, iar se uita reprobabil la el, se uita in buletin, se uita la el cu mahnire in ochi, se uita iar in buletin, se uita la asta cu dispret, ii arunca buletinul peste ghiseu si-i spune:
"Ia-l, ma, ca am si eu un frate ca tine."
care vrea COMMENTURI pe HI5 ? oferta promotionala ![]()
Am auzit ca in ultimu timp au inceput sa apara moderatorii ca ciupercile dupa ploaie pe forumu asta ......![]()
@ Denny - te pupa tata....spune tu ce meriti ! ![]()
![]()
![]()
Of, e duminica ora 12, vreme urata afara iar pe`aici nimeni nu mai barfeste nimic... Unde e inima forumului? ![]()
Care vine la o bere , la terasa .... ca de cand a inceput scoala , nu am mai baut decat la meciuri .... nu cont ca e vreme rea , ne mai incalzim si noi cu un vin fiert ...... cineva ?? ![]()
aici e soare si rece :X
Oare 30 de mii de injuraturi si 8 priviri ucigatoare au fost de-ajuns sa exprime indignarea mea de azi, cand am platit lumina si-am stat la o coada de 17 metri? Ca daca nu, oricand gasesc puterea sa le mai zic vreo 2 momailor de la ghiseu.
@Axle - sa nu-mi spui ca doar atat poti... :wink:
@axl
Mergi si cu mine sa platesc lumina? :tongue:
@korynna
Doar daca gasesti un mod placut de a ne petrece cele 2 ore de asteptare la coada.
Putem sa injuram impreuna momaile de la ghiseu ![]()
breee ... Care imi zice si mie cu cine a jucat Steaua in Supercupa Europei , si cat a fost scorul ?? Si in finala CL cand a jucat cu Sevilla cat a fost scorul , si cine a dat golurile ... ajutati-ma please .... :sad2:
Tu faci misto acum de noi, nu?
Supercupa Europei `87: Dinamo Kiew 0-1 Steaua (Hagi)
Finala de la Sevilla: Barcelona 0-0 (0-2) Steaua (Balint si Lacatus de la 11m.)
Danny, te paste un ban.
Finala de la Sevilla: Barcelona 0-0 (0-2) Steaua (Balint si Lacatus de la 11m.)
Cum adica finala de la Sevilla si au jucat Steaua cu Barcelona ..... Am impresia ca tu faci misto de mine ![]()
@axl .... sorry de limbajul de mai sus , acum un ban imi mai lipseste .... ![]()
Cum adica finfla de la sevila si a jucat Steaua cu Barcelona ..... am impresia ca tu faci mijto de mine![]()
Danny, pentru ca imi esti simpatic am sa iti explic cum sta treaba, insa daca erai altcineva cred ca te bagam in ****.
Deci, in finalele UEFA sunt stabilite cu un an inainte locul marei finale indiferent de cine cu cine joaca. De ex. anul trecut au jucat Milan si Liverpool la Atena, acum 2 ani au jucat Barcelona si Arsenal la Paris. In 86` s-a nimerit sa joace Barca si Steaua la Sevilla.
Daca nici acum nu ai priceput... ma las pagubas.
Danny s-a dat de gol ![]()
Danny, te plimbi in fundu' gol pe langa **** sculata, nu stiu cum sa-ti zic altfel.