nu vreau sa iau la misto ![]()
Acest mesaj a fost editat de forever_STEAUA: Oct 03 2007, 20:51 PM
Motivul editari : ia'ne la misto te rog
nu vreau sa iau la misto ![]()
Acest mesaj a fost editat de forever_STEAUA: Oct 03 2007, 20:51 PM
Motivul editari : ia'ne la misto te rog
chiar ma intrebam cand o sa va aduceti aminte si de topicul asta?? :tongue:
later edit:desi nu stiu cum de imi permit asa ceva,totusi:LUATEASLAMISTO FOREVER!!!(daca nu vrea criss ma risc eu :laugh: )
@Marius
Vezi poate te ia Forever la misto si iti da vreun ban de vreo 2 saptamani. Sa vezi atunci misto...
eu sper sa nu!!!
nu de alta dar n-ar fi misto!!! :wink: :laugh:
eu sunt aici.. ![]()
pacat ca mai am si facultate, cazari in camin de facut, camera de aranjat etc etc etc...
+ echipa ![]()
PS: same problem with mess
daca imi permiteti un sfat:daca tot aveti inspiratie pentru un roman,sau chiar 2,nu ar fi mai bine sa le scrieti pe un caiet ceva??iar la status sa va limitati la cele 2 randuri?? :tongue:
p.s. nici mie nu-mi merge messul,pot sa scriu mai mult de 2 randuri!!!! :laugh:
doar 50 de litere ![]()
care joaca pool ?![]()
Nici nu mai stiu ce sa mai zic cu mess-ul asta...La care va merge sa scrieti cat vreti, la care 40 de caractere, la care 50, numai eu pot scrie 39 de caractere...
stiu cum sa rezolvati treaba asta cu messu .. cu statusu`
Descarca fisierul system.xml de aici http://www.kissnews.ro/system.xml
Salveaza-l in (Stanga sus File, Save as) C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Cache
Restart Yahoo! Messenger (Sign out si exit ). Done ! incercati ... merge 100 %
@criss
ce destept esti ma!!luateaslamisto!!!(ce sa fac,sunt fericit!!! a pierdut si dinamu!!)
Gata....s-a terminat...saracii maidanezi ...n-a fost sa fie,cat despre palome mi-e o mila...sa vezi ca nu mai dorm la noapte de grija lor. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
17 Nentori, Knattspyrnufelag, Elfsborg - Umilintele continua !
Insusi clubul dinamu1948 este un misto.
Stefane, tu nu o sa dormi la noapte de atata bucurie ![]()
Cu toate ca Rapidul e penultima echipa din campionat in topul preferintelor mele ( .. hai ca va las 30 sec. sa radeti) parca, parca mi-a parut rau ca nu s-au calificat. Mi-a parut rau nu atat pentru jucatori, nici pentru Copos, ci mai degraba pentru suporteri. ( mi-a placut atmosfera, a dat bine la TV).
Insa imfima tristete pe care am resimtit-o dupa meciul lor a fost stearsa cu desavarsire de esecul lui Dinamo. De duminica, le-am pus gand rau ...
acuma nu mai am nimic cu ei , mi-a trecut ...
@Dee - nu dorm....imi permit sa fac o noapte alba, se merita ! :tongue:
asa ma!!! sa sarbatorim!! cine vine cu bautura?? ca eu am paharele!! :laugh:
LATER EDIT:(na ca am ajuns moderator mai denii,ma editez singur :biggrin: ) welcome back dee!!!!!
baieti .. si fete , va merge gsp.ro ?
baieti .. si fete , va merge gsp.ro ?
ne iei cumva la misto ?
Mai frate, soarele-i de trei suliti pe cer si pe forum doar trei useri. Pai e frumos asa, mai, somnorosilor?
da mai Axl dar vezi tu, noaptea este ziua mea.
pe unde a disparut Fane_casieru'?
am citit de curand ceva amuzant si m-am gandit la el ![]()
"Pietrele zboara din peluza-n peluza, sangele curge siroaie pe bluza, ultrasii neinfricati au durerea in buza, simbolul ce-l aparam e singura scuza ..U"
Am auzit ca in ultimu timp au inceput sa apara moderatorii ca ciupercile dupa ploaie pe forumu asta ...... ![]()
spaga lor, daca tu si-acuma te judeci cu aia de la sportro .... poate aveai un viitor mai stralucit aici ;![]()
Au castigat procesu aia de la sport.ro , si acum trea sa platesc costurile judecatii si pagube la ei .... care ma ajuta si pe me cu bani ?? ![]()
PS : Pe mine cand ma faceti moderator ??? :sad2:
@-=Danny=-
Tu esti moderatorul nostru spiritual. Tu ne predai lectii de viata aici. ![]()
pacat, le puteai lua banii la aia..
vezi Ronaldo stie...
)