Da, la vara ii tragem o tabara, e clar.
la Vama ? ![]()
Da, la vara ii tragem o tabara, e clar.
la Vama ? ![]()
Vã rãcoresc eu de nu vã vedeți. Treceți la lucru! ![]()
pe nicio coasta.

mersi!!!
![]()
Si uite cum se incheie o poveste de vara. ![]()
Putem sa incepem una de toamna-iarna. Oricand.
da mai pe la sfarsitu' lu' august nuuuu?? sa termin si io cu chestiile..
totusi eu insist sa vina si tati ca nu pot bea fara el...
Sa va amintesc ..... MAMA CE BINE JUCA Steaua !!!! Facu 4-0 cu Bacau , inca sunt impietrit de fericire !!!! In sfarsit o noapte in care ma pot culca fericit :> , sunt mandru de Steaua , de jucatorii , si de decizia luata de Petrazzini cand s-a accidentat Golansky :> , sper ca sa nu ziceti ca a fost doar o echipa de B si etc .... totusi , s-a vazut jocul mult mai ofensiv , pase din prima , viteza , frate am inebunit de fericire :biggrin
@Danny
Steaua mai are mult de tras pana sa spunem ca a jucat bine. A dat 4 goluri unei echipe din Liga secunda, nimic mai mult!
Da...obligat trebuie o tabara la vara! Sparg normele cu Axl si poate ii mai dai o sansa la ouzo :tongue:
Oricum sunt siguri ca mai sunt si alti "practicanti" doritori sa ni se alature :biggrin:
Tardiv, Wally, tardiv, ouzo ala de mult s-a integrat in absolut undeva pe o plaja in Vadu.
Dar daca in primavara ajung in Mediterana, cum de altfel sper, promit sa aduc o sticla special pentru tine. Si cateva de Olmeca, Martini, Bacardi, Old No.7 pentru mine.
Oricum sunt siguri ca mai sunt si alti "practicanti" doritori sa ni se alature :biggrin:
cand se depun cererile de "inrolare" in tabara???
danny!!!!!! lua-te-as la misto!!!!! ![]()
Nu e cu cerere, dar e cu probe de "aptitudini"...daca nu "duci" e clar ca n-o sa rezisti pe langa un maestru ca Axl :biggrin:
@Virgil
Nu mi se pare ca m-am umplut de penibil daca am aratat si celorlalti useri de pe forum un private message primit.Si nu este problema mea daca te intereseaza sau nu ce pm-uri primesc eu.Am vrut doar sa arat cat de frustrat este acel pseudo-romano-american.Ban-urile,Warn-urile,etc. mi se par puerile in condintiile astea.Incurajez discutiile si polemica.Te-as ruga sa iti controlezi limbajul pe viitor.
Nu m-am plans nimanui ci doar am aratat ceva.Atat.Mi-am cerut scuze,pentru ca desi suntem in thread-ul discutii libere se pare ca am fost off-topic,nu pentru altceva.Stiu ca tu ai un cui impotriva mea,dar controleaza-ti reactiile.Salut
@yo
Trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
- sa fii Cercetas al Romaniei, minim categoria "temerar", cu cel putin una din urmatoarele calificari: geograf, explorator, constructor, comunicare, calauza, bucatar, bineinteles cu carnetul temerarului vizat la zi.
- sa bei.
A doua conditie e proba eliminatorie :laugh:
Nu mi se pare ca m-am umplut de penibil...
Foarte bine, atunci ti-o spun altfel. E un gest de lasitate. Trebuia sa-ti rezolvi treaba cu el pe privat. Probabil ca ai si facut-o dar ai vrut "sa-l pui si la gazeta de perete". Paraciosule!
Avea dreptate Dee, e mai decent si mai corect decat multi de pe aici. Inclusiv decat Sebah.
Daca mai ai ceva de spus cauta-ma pe privat, nu mai polua forumul cu nimicuri. Iti recomand insa sa-ti controlezi reactiile si limbajul. :biggrin:
@ Danny
Si inca n-ai vazut nimic ! Sa vezi ce-o sa-i fugarim pe Arsenal !!!!!!!!!Sa vezi atunci fericire pe capul tau !!!!!
nu conteaza ce bei, numai sa o faci.
Exemple:apa rece de izvor, apa sarata cu iz de M. Neagra, sifon, cola, american cola (deh, suntem saraci), cafea si mai ales suc de morcovi.
Nu cred ca este cazul sa mai amintim ca bauturile alcoolice sunt interzise, doar suntem minori, nu ? :icon_rolleyes:
la proba eliminatorie m-as descurca,problema e ca nu-s INCA cercetas!!! daca imi spui unde cand si cum poate se rezolva si asta!!
Tocmai asta era ideea, sa iei legatura cu axl..... dai ceva de baut si cele enumerate de Azzido, si te-ai scos...
@Virgil
Esti amuzant.O iau punctual:
1.Cum sa iti raspund pe privat daca tu nu accepti mesaje,cel putin asa imi spune cand incerc sa raspund.
2.Mi-as fi rezolvat orice treaba cu el pe privat daca ar fi pastrat un ton decent(Nu i-am trimis niciun pm).Nu inteleg de ce ma face las sau paracios
faptul ca am aratat adevarata fata a acestui individ.
3.Sunt de-acord ca nu e cel mai mare rau al forumului.Nu cei care injura sunt.Ci cei parsivi care ataca subtil,asa ca tine.
4.PM-ul tau a fost perfect pana la ultima propozitie.Nu cred ca te-am jignit vreodata.Ma rog.Imi cer scuze pentru atacurile pe care le-am avut asupra ta.Cu anumite pareri de-ale tale nu am fost de-acord,de aceea am si sarit calul un pic atacandu-te acolo unde poate nu avea rost.In fine,cred ca discutia noastra mai bine se opreste aici,caci nu am de gand sa continuam pe acest ton cu jigniri.E usor sa aduci injurii.Nu cred ca sunt nici oaie,nici prost,cum cred ca nici tu nu esti asa..Ma rog,pe viitor ignora-ma.Salut
Tardiv, Wally, tardiv, ouzo ala de mult s-a integrat in absolut undeva pe o plaja in Vadu.
Dar daca in primavara ajung in Mediterana, cum de altfel sper, promit sa aduc o sticla special pentru tine. Si cateva de Olmeca, Martini, Bacardi, Old No.7 pentru mine.
Si pentru mine
?
@yo_marius - acceptam mita
.
Trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:- sa fii Cercetas al Romaniei, minim categoria "temerar", cu cel putin una din urmatoarele calificari: geograf, explorator, constructor, comunicare, calauza, bucatar, bineinteles cu carnetul temerarului vizat la zi.
- sa bei.
In proportie de 90% ma calific:
- legitimatia de cercetas nu e vizata cam din 2000, dar altfel.....eram chiar sefa de patrula :biggrin:
- beau