bine, bine dar dee, serios vorbind, cand imi trimiti si mie o poza cu tine, un profil de hai cinci, ceva...
Promit sa iti rasplatesc efortul cu aceeasi moneda..
asl pls ? :icon_rolleyes:
bine, bine dar dee, serios vorbind, cand imi trimiti si mie o poza cu tine, un profil de hai cinci, ceva...
Promit sa iti rasplatesc efortul cu aceeasi moneda..
asl pls ? :icon_rolleyes:
Lucvald ( ciudat nume de scena) tu stii ce inseamna "a lua la misto"?Gandeste-te .... stiu ca ai nevoie de mai mult timp, nu te grabi, poate in final vei descoperi si alte conotatii pentru afirmatiile mele anterioare.
e o anagrama...din nume si prenume ...
nu face subtilitati de pamflet ca...nu-si au rostu' !
Nu trebuie sa ma justific in fata unei fetite daca am sau nu inflatie de neuroni...
Era vorba despre ambiguitatea in care te scalzi..adica...ce cauti pe site-ul asta?!?!?!.. Steaua e abia a saptea optiune in topu' tau !!!
Daca e doar pentru fun..iti propun sa te duci pe alte meleaguri unde poti socializa cu alti copii din generatia messenger
.. Vreau doar sa-mi spui cauza..si nu efectul!...Cum de nu hoinaresti pe forumul glorie..chefereului...bla..bla...si celelalte 4 echipe dragi tie !!!!!!
da, tin cu Universitatea Cluj. "U" reprezinta echipa de suflet a multor clujeni. De ce? subiectul asta e prea mare si nu-l pot discuta aici.In general tin cu sportul clujean ... dar, hai sa revin on topic
Sunt un suporter de coloratura. Parca v-am mai spus care e topul preferintelor mele, nu?
ma faceti sa repet...fie, pentru ultima data:
1. U Cluj
2. CFR Cluj
3. Gloria Bistrita
4. FC National ( Progresul)
5. Ceahlaul Piatra Neamt
6. Steaua
7. Dinamo
........................................
(penultima) Rapid
(ultima) U Craiova
Macar e Steaua in fata lui dinamu...tot e ceva!
Si succes azi in groapa,cu putin noroc,obtineti prima victorie si ne mai descretiti si noua fruntea...
dee dee ... tu nu esti microbista .. daca ti cu atatea echipe .. te uiti macar la meciurile lor sau " esti de forma " ?
Aveam io o poza cu dee ...... dar acum am sters si mesaju , si poza din calc . Daca imi ziceati atunci aveati alta soarta , oricum arata ffff bine =P~ ![]()
Aveam io o poza cu dee ...... dar acum am sters si mesaju , si poza din calc . Daca imi ziceati atunci aveati alta soarta , oricum arata ffff bine =P~![]()
@Danny - vezi daca lipsesti prea mult de pe forum ?
@ lucvald
Ai reusit sa-mi dai impresia ca nu ai fi nici mai mult nici mai putin decat un misogin. Ti s-a pus pata pe ea ca lui Becali pe Hagi. Daca nu ai citit regulamentul forumului iti spun eu ca pot discuta pe el suporteri ai oricarei echipe daca au exprimari civilizate si nu sunt antistelisti. Ori Dee a respectat aceasta regula de bun simt si in niciun caz nu e antistelista
Te invit sa nu o mai ataci, mai ales ca nu e o fetita asa cum crezi, ci o persoana matura, inteligenta, sensibila, la locul ei, etc, asa cum ii sta bine unei intelectuale.
Si eu simpatizam pe Poli Timisoara (ca deh ... is de-ai mei) pana la meciul cu rapid din naintea meciului Stelei cu rapidul in Cupa UEFA, cand am vazut live un blat cat casa poporului. Eram ud pana la piele, rapid conducea cu vreo 3-0 si fosta galerie cea mai fair-play din tara scanda "Rapidu' bate pe Steaua". De atunci nici nu vreau sa-i mai vad pe polisti.
Dar tin foarte mult la echipa la care joc si cred ca voi avea o dilema mare daca vom juca in cupa impotriva Stelei!
(ultima replica a fost in asentimentul titlului topicului) ... no chance, ever! :biggrin:
@Virgil,
Si misoginismu' e o stare de spirit atunci cand e necesar...desi nu era cazu' meu...daca tu asa consideri reactia mea colerica vis-a-vis de un "user' simpatizant a altor 5-6 echipe..si care nu e destul de hotarata carei echipe sa-i fie fidela...atunci....ne putem redenumi site-ul ..in MIRC2 ! ...ma dezamagesti....
Sper ca discutia nu va degenera si voi pune punct tacit..Merci anticipat !
Noroace si s-auzim de bine !
@ lucvald
Ai reusit sa-mi dai impresia ca nu ai fi nici mai mult nici mai putin decat un misogin. Ti s-a pus pata pe ea ca lui Becali pe Hagi. Daca nu ai citit regulamentul forumului iti spun eu ca pot discuta pe el suporteri ai oricarei echipe daca au exprimari civilizate si nu sunt antistelisti. Ori Dee a respectat aceasta regula de bun simt si in niciun caz nu e antistelista
Te invit sa nu o mai ataci, mai ales ca nu e o fetita asa cum crezi, ci o persoana matura, inteligenta, sensibila, la locul ei, etc, asa cum ii sta bine unei intelectuale.
1. Din moment ce simpatizeaza cu dinamu nu are cum sa nu fie antistelista.
2. Sincer, nu mi se pare OK sa ne luam unii de altii pentru a-i canta in struna unei fete care nu are prea multe tangente cu Steaua si din cauza careia o parte din topicurile de pe saitul nostru au alunecat spre discutii mirc. Si asta nu e vina Deei ci vina unora care sar in sus cand miros vreo fata p-aici.
3. Din moment ce Deea e atat de extraordinar de nemaipomenita, poate sa isi poarte singura de grija, nu?
In primul rand nu cred ca este aberant sa ai simpatii multiple. Ma uit la fotbal pentru ca imi place ( aplaud la victorii, critic la infrangeri, ma bucur cand o echipa castiga) , insa fotbalul nu-i scopul vietii mele, nu impartasesc fanatismul unora pentru o unica echipa favorita. Am unele afinitati pentru anumite echipe din capionatul intern sau din strainatate. Nu sunt antistelista sau antidinamovista. Mi se pare o prostie sa pui semnul egalitatii intre a fi stelist si antidinamovist sau viceversa.
Pot spune ca am deschis ochii in fotbal o data cu momentul Sevilia, cred ca de atunci am inceput sa indragesc Steaua. Printre prietenii mei se regasesc sustinatori la mai toate marile echipe din tara ( Steaua, Dinamo, Rapid - recunosc, mai multi stelisti) ,ne uitam impreuna la meciurile in care echipele sunt rivale, discutam si comentam, dar nu ne uram si nu ne luam la bataie cu pumni, eventual punem niste pariuri pe niste lazi de bere
Atasamentul nostru e indiscutabil, dar nu infocat, fanatic.
Nu stau pe Mirc, n-am timp pentru asemenea tampenii , dar se pare ca voi o faceti, din moment ce toate comentariile mele le catalogati drept "discutii tip mirc". Nu am sa mai discut despre aceasta tema, e clar ca multi dintre voi nu ma pot intelege, iar discutiile degenereaza. ( nu doresc asta)
"Mesaj Personal
Steaua din chica...
Steaua din chicago
Blocati Mesajul
Redirectionati
pro-Hagi, Sep 17 2007, 05:18 AM
"stelist infocat"
Grup: Seniori
18,668
Inregistrat: 15-August 06
a zis bin laden c-o [...] ce au fatat cretini ca tine ce cred in Hagi ca antrenor. **** matii
--------------------
uram la nebunie/culoarea visinie
Dinamo/m u e Dinamo "
asta am primit de la Steaua din Chicago..e penal omul
..prietene..vezi ca e mai marfa fotbalul american.Apuca-te si urmareste-l poate vezi si tu vreo tzatza ceva si nu te mai masturbezi in fata calculatorului.
Sebah, scuze dar la mesajele personale nu ne bagam, daca vedem ceva pe forum, atunci DA, ii poti bloca mesajele, sa nu mai primesti PM-uri de la el, daca vrei.
Ar trebui sa luati totusi o masura in privinta celui din Chicago. A umplut forumul de injuraturi, jigniri etc. In plus eu cred ca se poate aplica o sanctiune cand transmite un mesaj privat ne la locul lui. Amintiti-va de faza cu Stukha.
cei care nu doresc sa mai primeasca mesaje de la el, pur si simplu sa il blocheze.
saracu e dus de tot.....si raman la parerea ca chicago e un oras de care a auzit,nicidecum acolo sa locuiasca!!!!
Nu va mai luati de orasul Chicago ca acolo s-a nascut un om foarte inteligent pe nume Al Bundy :biggrin:
Transformati acest topic in ceva urat. Daca individul din Chicago incalca regulamentul, va fi sanctionat. Din cate stiu eu nu exista reguli care sa restrictioneze mesajele personale. Dupa cum spune si Azzido, blocati user-ul si nu veti mai primi nimic de la el. Daca pseudo-americanul isi da in petec pe forum, astept cu nerabdare p.m.-uri cu link-uri.
@ Alex
Tot la Chicago a avut cartierul general si Al Capone.
@JDERUL
Doua mari personalitati.. inseamna ca orasul asta imi este predestinat si trebuie sa ma mut acolo, prenumele meu incepe tot cu Al :biggrin:
In primul rand nu cred ca este aberant sa ai simpatii multiple.
ba da e... unii sustin 2, maxim 3 echipe... da' 12-13 n-am mai auzit... Faceam si eu clasamente din astea cand aveam 7-8 ani da' ultimul loc era 5-6... Si nici nu aparea dinam0 sau Rapid in ele..
Nu va mai luati de orasul Chicago ca acolo s-a nascut un om foarte inteligent pe nume Al Bundy
Mai mult cel mai mare filozof din istorie si probabil un exemplu pentru lucvald.
Sunt curios daca imi pot modifica nivelul de avertizare. Sau daca imi pot da singur ban. Sau daca incetati cu on-topicul.
@yang
Mai mult un fel de mentor pentru ca si Bundy este impotriva femeilor. Imi aduc aminte celebrele replici :
*Something sinister's going on so I know a woman's behind it.
*A man is a man all his life. A woman is only sexy until she becomes your wife.
*Computers and women are ruining the country.
Si multe altele..
@ Alex
Musai.Vei face cariera.Da ,cine stie,pe urma sa nu ne tratezi si tu de sus !
Nu, cu siguranta imi voi aduce aminte de voi. Daca veti avea nevoie de ceva pentru forum sa apelati cu incredere.