Cred ca ar fi cazul sa le deschidem un topic de caterinca majoritatii fotbalistilor de la Steaua... :biggrin:
Cred ca ar fi cazul sa le deschidem un topic de caterinca majoritatii fotbalistilor de la Steaua... :biggrin:
Surprins si mirat. Dezamagit, nu. Au fost tot felul de polemici pe baza echipei pe care o simpatizezi cel mai mult. Eu am militat pentru U. Poate ne lamuresti...
Deni e pe drumul cel bun, dar mai are de "tras" pentru a ajunge moderator...
da, tin cu Universitatea Cluj. "U" reprezinta echipa de suflet a multor clujeni. De ce? subiectul asta e prea mare si nu-l pot discuta aici.
In general tin cu sportul clujean ... dar, hai sa revin on topic ![]()
Sunt un suporter de coloratura. Parca v-am mai spus care e topul preferintelor mele, nu?
ma faceti sa repet...fie, pentru ultima data:
1. U Cluj
2. CFR Cluj
3. Gloria Bistrita
4. FC National ( Progresul)
5. Ceahlaul Piatra Neamt
6. Steaua
7. Dinamo
........................................
(penultima) Rapid
(ultima) U Craiova
Nu pot sa inteleg cum poti sa plasezi spurcatii langa Steaua intr-un top al preferintelor. Niciodata nu i-am inteles pe cei care tin/simpatizeaza cu mai multe echipe, cu atat mai mult mari rivale. In fine. Poate sunt eu depasit...
Nu pot sa inteleg cum poti sa plasezi spurcatii langa Steaua intr-un top al preferintelor. Niciodata nu i-am inteles pe cei care tin/simpatizeaza cu mai multe echipe, cu atat mai mult mari rivale. In fine. Poate sunt eu depasit...
pai ai vazut ca am pus si U langa CFR care-s (cica) rivale de moarte, asa ca de ce n-ar fi si Steaua langa Dinamo?!.
Zii merci ca n-am pus Dinamo pe 6
) glumesc.
Pai tocmai rivaliatatea asta dintre cluburi te face sa asociezi echipele, sa le pui in tandem.
Nu pot sa spun Steaua fara sa nu ma gandesc si la Dinamo, UTA nu pot sa o separ de Poli etc. May the best win!
P.S. topul reprezinta ordinea echipelor din prima Liga, simpatiile si antipatiile mele. Cele din pluton,marcate cu "....." mi-s indiferente.
@dee
Fara indoiala ca esti ...deosebita!
Daca ma gandesc bine,nu cunosc pe nimeni care sa tina cu doua echipe,daramite cu toate echipele din Liga...
Sau poate ne-ai prezentat aici doar preferintele tale din liga1?... :wink:
dee tine cu toata Liga 1 :laugh:
Mai sunt care tin cu 2 echipe din Liga I. Cei din provincie care tin cu echipa locala si cu una din capitala. Dar niciodata un suporter dintr-un oras din provincie in care sunt 2 echipe nu o sa poata tine cu amandoua. De Bucuresti nici nu mai aduc in discutie. De exemplu in Ploiesti nici un petrolist n-ar putea vreodata sa tina cu Astra...
Wally te inseli. Uite, eu te asigur ca multa lumea in Cj, tin atat cu U ( deh', suntem nostalgici) dar si cu CFR ( asta acum, mai recent). Nu ma refer la ultrasi, ci la oameni obisnuiti, care urmaresc cu interes ambele formatii. Am prieteni care merg in deplasari sa-i vada si pe U si pe CFR ![]()
In ceea ce priveste simpatia pentru o echipa bucuresteana, aici ai dreptate. Orice om din provincie, pe langa echipa locala, de suflet,are si o simpatie pentru. o echipa din Bucuresti.
@alex
propun sa trecem la Liga secunda ... sa vezi acolo ce simpatii, desi, trebuie sa recunosc, ca cel mai mult imi plac meciurile din divizia C ![]()
In cazul asta toti clujenii tin cu toate echipele din divizia judeteana :laugh:
@dee
La judeteana nici o simpatie? :tongue:
alex, ma iei la misto? ![]()
stau cam prost cu cultura mea fotbalistica, nu cunosc nici o echipa de la divizia judeteana ....
oricum, si cu ei trebuie sa tina cineva.
Iti dai seama cati suporteri ar mai avea Steaua daca fiecare ar tine numai cu echipa locala? ( in general se presupune ca tii cu echipa locala) ![]()
Tot Steaua ar avea cei mai multi suporteri si daca ar tine fiecare cu echipa locala.
Si asa ca tot veni vorba...intr-un magazin dintr-o tara straina(nu fac reclama agentiilor de turism) unde erau expuse mai multe tricouri si fulare ale unor echipe de fotbal importante erau si o esarfa cu Steaua si un tricou cu M. Radoi.
Stau si ma intreb de ce oare nu era si un tricou cu Gigel Coman de la U Cluj? :laugh:
O sa revin si cu o poza ca acum vad ca nu merge sa atasez.
Iti dai seama cati suporteri ar mai avea Steaua daca fiecare ar tine numai cu echipa locala? ( in general se presupune ca tii cu echipa locala)![]()
Ar avea exact cati trebuie...
alex, ma iei la misto?stau cam prost cu cultura mea fotbalistica, nu cunosc nici o echipa de la divizia judeteana ....
Iti dai seama cati suporteri ar mai avea Steaua daca fiecare ar tine numai cu echipa locala? ( in general se presupune ca tii cu echipa locala)
Sper ca fabulezi..."tii"..cu juma' de divizie..
)
Eca si cum ai asculta trance..populara...disco...muzica de camera...lautareasca..opereta..
)))))
extralarge....gradina asta...
@lucvald
Pai normal ca fabulez … insa exista si o farama de adevar , dar lumea se pare ca nu pricepe. Nu sunt un sustinator fanatic, trup si suflet alaturi de o echipa, deci n-am o aversiune impotriva celorlalte echipe,chiar nu am. Ce sa am eu impotriva Mioveniului sau Gloriei Buzau? Nu ma afecteaza daca Dinamo castiga un meci cu UTA, nu ma roade deloc invidia, sa le fie de bine. Atata timp cat U nu pica in B, Gloria sau CFR joaca in UEFA, Steaua termina in fata lui Dinamo, iar Rapid NU castiga campionatul din punctul meu de vedere e totul ok …
Niciodata n-am inteles atitudinea asta negativa, anti-echipa. Mi se pare normal sa ai o afinitate pentru una, dar ce ai domnule cu celelalte? Imi place atmosfera linistita ,nu sunt genu' care urla pe stadioane, tin in general cu fotbalul bun, de calitate.
Comparatia ta cu muzica mi se pare putin deplasata. Adica te poti regasi in multe melodii din multe genuri muzicale . De cele mai multe ori ai 'faze' si asculti o perioada o singura formatie, sau mai multe ale aceluiasi gen, dar in final revii la aceeasi trupa, nu? Deci simpatizez cu mai multe echipe ( inclusiv cu Steaua) ,dar in final ramane "U" ![]()
@wally
Nu ma intereseaza sa vad afisate pe toate tarabele tricouri cu Gigel Coman, sincer . Tin cu "tricoul" nu cu cei care il imbraca, tin cu echipa, nu cu cei care o conduc, port culorile in suflet. Doamne, ce gri mi-e sufletul ![]()
De exemplu in Ploiesti nici un petrolist n-ar putea vreodata sa tina cu Astra...
Am impresia ca nu mai exista Astra Ploiesti...
Si eu tin cu mai multe echipe, una dintre ele e FC Ruginoasa. (A jucat tata acolo) Alta e Hoinarii 23 August. (A jucat un tatar cu care am facut Armata acolo)
E, nu chiar tin, asa, dar am o afinitate, mai mult ca sa fiu in trend. Si o data am fost chiar la un meci al lui Callatis Mangalia. A dat juniorul gol, jucau cu Pascani sau ceva de genul asta. Nu prea mi-a placut, n-avem in cine s-arunc cu telefoane si brichete. Cand eram mai mic am tinut chiar cu echipa clasei mele de generala, jucam cu a 8-a A, noi eram a 8-a B, dar nu mai tin minte cum s-a terminat, oricum, imi pare c-a fost un meci spumos. Cand eram si mai mic, pe la vreo 6 ani, tin minte precis c-am tinut bine de tot cu FC Ruginoasa, eram in vacanta la bunici si tata mi-a zis ca dupa meci ma duce la vestiare, sa cunosc jucatorii, pe care-i stiam foarte bine si inainte, erau colegii de pahar ai lui, dar eu eram curios sa vad vestiarul. Arata bine, era in aer liber, pe cel vechi imi pare ca-l daramase o vaca.
Nu poti tine decat cu o echipa. Pentru o a doua, a treia, a "n"-a nu poate fi decat simpatie. Am simtit-o pe pielea mea. Simpatizam pe Sportul St. Ma duceam deseori la meciurile din Regie. Inclusiv cand juca in divizia B. Nici nu stiti ce fotbal frumos se joaca uneori in aceasta divizie. Ei bine, cand a avut meci impotriva Stelei, s-a dus toata bruma de simpatie pe care o aveam. Asa ca, zic eu, nu poti avea decat o singura mare iubire in fotbal.
Olimpia Satu Mare =))
Bine ai venit deeeee , tu stii cat de dor mi-a fost de tine ..... dar totsi unde ai fost plecata ?? Si io vroiam sa imi anunt retragere de pe forum pana la disparitia lui Becali ..... dar acum n-am ce sa fac decat sa intru din nou
. Oricum nu o sa mai stau ca inainte , pentru ca o suparare vinita de la Steaua care nu mai straluceste deloc ...... mult succes ....![]()
Si mai vroiam sa zic ..... bvo alx ca ai un tata fotbalist
, si ca ne mai revedem dupa esecurile Stelei ... si succesele ....daca o mai fii vreunu ..... :-< :sad2:
alex, ma iei la misto?stau cam prost cu cultura mea fotbalistica, nu cunosc nici o echipa de la divizia judeteana ....
Iti dai seama cati suporteri ar mai avea Steaua daca fiecare ar tine numai cu echipa locala? ( in general se presupune ca tii cu echipa locala)
Ma gandeam ca simpatizezi cu o echipa din Liga a 2-a sau a 3-a care intre timp a picat in judeteana :tongue:
Singura echipa din divizia judeteana de care imi aduc aminte acum este Deportivo La Coruia, s-a facut si un reportaj la TV despre ei :laugh:
Steaua ar avea mai putini suporteri decat acum daca fiecare ar tine cu echipa locala, dar tot cei mai multi.
Baietii...lasati fata in pace sa tina cu cine vrea ea - va asigur eu ca sufera si pentru Steaua la fel ca pentru "U"
Nu-i asa Dee ???
@lucvaldCe sa am eu impotriva Mioveniului sau Gloriei Buzau? Nu ma afecteaza daca Dinamo castiga un meci cu UTA, nu ma roade deloc invidia, sa le fie de bine. Atata timp cat U nu pica in B, Gloria sau CFR joaca in UEFA, Steaua termina in fata lui Dinamo, iar Rapid NU castiga campionatul din punctul meu de vedere e totul ok …
Niciodata n-am inteles atitudinea asta negativa, anti-echipa. Mi se pare normal sa ai o afinitate pentru una, dar ce ai domnule cu celelalte?
Atunci da-i verde de pe forumul asta daca esti fan "U"....te contrazici si esti confuza....spui ca ai afinitate pentru mai multe echipe..si totusi tii doar cu "U"..ai un top al preferinteleor..cu vreo 8-9 componente...![]()
Esti caraghioasa de felul tau sau vrei sa pari poznasa?!....si te simti atragatoare in spatele unui nick?
As fi vrut sa-ti dau exemplul cu femeile..dar nefiind un exemplar al masculilor n-ai fi intele..d-aia am recurs la comparatia cu muzica..dar hai sa incerc...
E ca si cum iti plac toate femeile....urate....unele mai frumusele..altele mai analfabete...toate cazaturile..ingenuncheatele..snoabele...taraturile...?!?!?!...crezi ca ar exista asa ceva?
esti nedefinita .......
Lucvald ( ciudat nume de scena) tu stii ce inseamna "a lua la misto"?
Gandeste-te .... stiu ca ai nevoie de mai mult timp, nu te grabi, poate in final vei descoperi si alte conotatii pentru afirmatiile mele anterioare.