Putem sa incepem cu cererile de pe-acum?
Putem sa incepem cu cererile de pe-acum?
Puteti, dar nu promit sa le rezolv pe toate, intai sa vedem cum o sa decurga afacerile. :tongue:
OK ! E bine de stiut ca,cel putin ipotetic,candva,nu se stie cand,cineva ne va ajuta,nu se stie cum,dar sigur o va face !
ba da e... unii sustin 2, maxim 3 echipe... da' 12-13 n-am mai auzit... Faceam si eu clasamente din astea cand aveam 7-8 ani da' ultimul loc era 5-6... Si nici nu aparea dinam0 sau Rapid in ele..Mai mult cel mai mare filozof din istorie si probabil un exemplu pentru lucvald.
@Yang
De ce vrei sa pari neobrazat?...
s-a pus punc la discutia respectiva..nu e nevoie sa ma urechezi si nici sa-i tii apararea unui curcubeu !
NOTA
curcubeul are o multitudine de culori..posibil si ros'-albastru.dar ca a sasea optiune !
DEEA stie de ce..![]()
@Yang
De ce vrei sa pari neobrazat?...
s-a pus punc la discutia respectiva..nu e nevoie sa ma urechezi si nici sa-i tii apararea unui curcubeu !
Sunt 100% alaturi de tine... Nu vreau sa te urechez... Sunt fan Al Bundy..
Sunt curios daca imi pot modifica nivelul de avertizare. Sau daca imi pot da singur ban. Sau daca incetati cu on-topicul.
=)))))....ceva din toate cele 3 se poate intampla......intrebarea e ce???=)))))
Scuze pentru off-topic,dar nu am stiut in ce sectiune sa postez.Nu e vorba de banat,avertizat, s.a.m.d. ,pentru ca ma lasa rece daca e banat sau nu si nici macar nu asta a fost intentia mea cand v-am aratat p.m.-ul lui, ci de cat de jos poate ajunge un user intr-o polemica..Dar..atat stie,atat poate.Ultimul off-topic,scuze daca am deranjat.
@ Sebah
Daca nu e vorba de vreo sanctiune atunci de ce l-ai mai postat? Doar asa ca sa incurci lumea? Crezi ca intereseaza pe cineva ce mesaje private primesti? Si apoi iti mai ceri si scuze... Ai dat-o in penibil.
Referitor la Steaua din Chicago cred ca ar trebui maturat de pe forum. A primit cel putin o data ban de 7 zile si continua continua continua. Degeaba avem o Armata de moderatori... Se feresc ca dracul de tamaie sa supere pe cineva care ar putea sa-i reclame adminului sau celorlalti moderatori. Urmarea ar putea fi neplacuta.
Sunt 100% alaturi de tine... Nu vreau sa te urechez... Sunt fan Al Bundy..
Eu sunt fan jenna jameson. ![]()
@Virgil
s-a mai vorbit despre chestia asta.
Daca respectivul nu calca pe bec pe forum, nu prea e ok sa-l sanctionam.
Pana la urma nu cred ca individul din Chicago este cel mai rau de pe forum.
Deci hai s-o lasam balta, deocamdata il lasam in durerea lui, daca continua pe aceeasi linie il trimitem la plimbare.
Pana la urma sa dai un ban e f usor, dar nu cred ca asta este scopul nostru aici.
Hai sa fim mai intelegatori !
Eu sunt fan jenna jameson.![]()
eu categoric Kristal STEEL...mai ales de la parbriz in jos ![]()
io zic sa mai puneti si un xxx in fatza titlul threadului
. Poate va ia gura pe dinainte ca mai sunt si copii
. Un patrazel, un acordul parintilor, chiar asa, vreti sa vina CNA-ul?
eu categoric Kristal STEEL...
sa inteleg ca nu va place alina plugaru???
:D:D
Un patrazel, un acordul parintilor
pai am 10 peste acordul parintilor...iar patratelul este inutil..vorbim pe sestache..
:biggrin:
@ Azzido
Eu doar am spus, decizia va apartine voua.
@Virgil
regulile nu sunt intotdeauna aceleasi , judecata e subiectiva.
Daca ti-as fi aratat ce p.m am primit intr-o perioada , ai fi considerat ca steaua_chicago ar merita un premiu de decenta ![]()
Nici chiar tie nu m-am plans ...
S-au plans in schimb altii si ai vazut si tu care au fost consecintele.
pe ce coasta a americii e orasul chicago??(fara nici o legatura cu altceva)
@axl23
it's a free country!
free will
La cratita fimeie...ce-i aici, razmerita ?! :biggrin: :biggrin:
@axl
La vara facem "Tabara de vara fcsteaua.ro&AISS"
asa nene, asa te vreau
bravos !
Da, la vara ii tragem o tabara, e clar.
Putem veni fara parinti ?
@andyro
make me!
@Fane
Fara parinti, am auzit ca astia consuma alcool.
Fetelor,fetelor,fetelor....deabia astept. :biggrin:
Da, la vara ii tragem o tabara, e clar.
da' toamna asta ce are? .. pana nu e prea frig..
da' toamna asta ce are? .. pana nu e prea frig..
@Marisia - ai vreun gand ?....repede pana nu se raceste apa... :biggrin: