Ce porc!!!
Ce porc!!!
ahaaaa,, pentru ca el este cu ochii pe noi
))
Dar tu il urmaresti cam mult pe Danny... :wink:
@Korynna
Sunt un aparator al marilor eroi ai fotbalului romanesc de dupa Ceausescu incoace. ![]()
Eu cand v-am spus ca l-am vazut la "Ce carti am mai citit" nu m-a crezut nimeni.
incepem actiunea "cautarea lui denii"????
Culmea indolentei: Sa te numesti Ovidiu Petre si sa te plangi patronului ca Hagi nu are ce sa te invete in materie de fotbal !
incepem actiunea "cautarea lui denii"????
Poți sã te apuci de treabã. Venim și noi imediat.
Nu-l mai cautati pe Danny.A ramas in Cehia in asteptarea returului cu Slavia :biggrin: :biggrin:
haahahahahahahahahahaha........scuze da' n-am putut sa ma abtin!!!!! f tare fane!!! =)))
@korynna , tu chiar esti moderator ???:O:O:O:O Asta chiar m-a lasat puff ..... Si sa stiti ca nu m-ati pierdut , io am intrat si am postat pe forum , da daca voi ma cautati decat la discutii libere :laugh:
Nu,sunt doar green :tongue: Chiar asa greu de crezut?
Ce e si ala gren ?? Oricum ms pentru raspunsul fff rapid
, vreau si io sa devin moderator .... sau gren
.
Nu cu mine trebuie sa vorbesti daca vrei sa devii mod.
Denii o sa ajungi moderator cand o sa plece Gigi de la Steaua.
E clar atunci. Deni n-o sa ajunga niciodata moderator...
Ce e si ala gren ?? Oricum ms pentru raspunsul fff rapid, vreau si io sa devin moderator .... sau gren
.
Danny ... in sfarsit ti-ai facut aparitia ...ma bucur.
Eu zic ca esti pe drumul cel bun, tempereza-ti limbajul , un pic de atentie la gramatica ...si gata, esti moderator.
Oricum, ai un atu: poti sa intretii atmosfera ![]()
dar macar "moderator pentru o zi" pot sa fiu si eu??? daca se poate pe 29 februarie (macar o data la 4 ani!!!)
pot sa fiu moderator pentru 2 minute cat fac un print ? :X dau spaga groasa !
Si-a facut Dee aparitia? ![]()
S-a intors din strainatate :laugh: :wink:
Poate nici n-a fost plecata :tongue:
Si-a facut Dee aparitia?![]()
surpins, mirat, dezamagit? ![]()
mai, nu m-am putut abtine sa nu-i transmit un mesaj de incurajare lui Danny , in demersul lui de a ajunge moderator.
Surprins si mirat. Dezamagit, nu. Au fost tot felul de polemici pe baza echipei pe care o simpatizezi cel mai mult. Eu am militat pentru U. Poate ne lamuresti...
Deni e pe drumul cel bun, dar mai are de "tras" pentru a ajunge moderator...