alina nu!!!
daca tii putin la deni si stelistub nu fi mod!!!ii gasim spanzurati pe aia 2....
alina nu!!!
daca tii putin la deni si stelistub nu fi mod!!!ii gasim spanzurati pe aia 2....
DAR.. daca tii la rasa umana, ai putea sa te faci, totusi..
nu pot mey ... cum ar fi topicul asta fara denii ...ce rai sunteti ....asa ca pentru cei 2 renunt la visul me
deci nu-ti pasa de binele omenirii!!!!
daca era si Bruce Willis ca tine,muream in Armaggedon!!!
Pacat.. uita-te la Korynna, ce mumos ii sta in verde.. cred ca te prindea si pe tine...
Totusi, iti dai seama ca aia doi or sa aiba copii la randul lor?!! Uita-te la "Idiocracy" si o sa iti faci idee despre ce ai fi putut face pentru lume si nu ai facut...
Ia gata, ma bag la somn.. numai imi pierd eu noptile cu bagaontii de pe FcSteaua.ro...
lasa mey ...inca mai traieste C . Norris ne salveaza el
Gata, v-a combinat fata... o imagine suava, doua chicoteli si s-a umplut topicul de balutze
. Poi cum facem cu trecutul ei recent, aaa? Sau asta cu vizita la "bai" este un fel de botez al focului?
axl a pus-o rau de tottttt, cred ca l-a prins meduza lui dand iama prin prospaturi
:D:D cred ca mergea si la concert la Mergareta Paslaru numa sa-l ierte .
Silence!I kill you!
novac !!! vezi ca te dau in judecata ...lumea ma stie p'aici de fata serioasa si u ce faci ??? ![]()
Am pus-o.......
@buga, zii mah, ce faceai in fundu gol acum freo 3 zile.... de la sala nu?
Bah ,ia nu va mai luatzi voi de alina_mihaela, ca e simpatia mea!
E nascuta intr-o zi sfanta:de ziua mea... :biggrin: :biggrin:
Dar cu 14 anisori mai tarziu... ![]()
aha, si tie ti-a dat PM cu avocatii. .. ntntnt ce tupeu au prins astia mici...
korynnaaaa :tongue:
later: nimic, am uitat ce voiam sa reclam ... Dani ce frumusel esti, azi. te bagi cu mine in gasca?
Mi-am pus la avatar poza mea adevarata,sa vada lumea cu cine sta de vorba!... :wink:
Novac, pui de pedofil, le vrei pe toate? ![]()
In legatura cu berbecul, doar eu si alina stim detaliile tranzactiei, restul e top secret!
asa joga sa pastrezi secretul ...nu tre sa afle toti :wink:
Te rog, spune-mi J.B. ![]()
![]()
@novac, stim cu totii adevarul. Adevarul ce se ascunde sub intruchiparea angelica, suava si plina de inocenta a avatarului tau! Stim totul! Le-am dat un pm la fiecare fata care ai incercat s-o prinzi in "mrejele" tale diabolice.
ps: In toiul noptii reci am fost lovit de o nesperata veste: Banel la Betis! :laugh:
Te rog, spune-mi J.ijiB.ecalu..........................................................................
@novac, stim cu totii adevarul...
hai bre, lasa-le dracu de PM-uri, te apuci acuma de prostii :biggrin:. Zau asa! Si cu alea 5 mil ...ai visat frumos:D
later: marus, mai bine ca ai dormit ... ca-ti faceai multi nervi, azi noapte ... nu te-am vorbit de rau, parol!!!
bha jb-ule...ai dat-o de gard rau de tot cu creatza aia!!!cred ca nici macar nu stii cum o cheama.....
@novac
culca-te ma,nu mai pierde noptile pe sait!!!!iti strici ochii ce dreaq...
LE:@all astia horny si dornici
alina,buga si corina sunt cu mine!!!! va ramane forever....bafta(o sa aveti nevoie)
Bai Maruse, cum sa se dea la fund cu creata?!! Speri ca e de-al tau?
Stelistub.. lasa, mah! Ai uitat cand ii promiteai lu' apciupalitcul ala mare in grad ca o sa ii speli vasele? Umblai dupa postul lu' nea Virgil, perfidule! Bine ca nu intra omu' pe topicul asta naspa - ca te alegeai cu ceva carne in frigider transmisa prin PM-uri.
Aia era caterinca zisa de Marius daca imi aduc bine aminte,n-am zis io ca o sa-i spal vasele lu' ala de care zici tu eu nu le spal nici acasa
bai asta "a lu' Daniel" eu nu recunosc nimic!!!! si daca n-ai 3 martori cu declaratii complete si inregistrate,plus o proba video in care remes ia carnati drept mita,nu faci nimic!!
sfatul meu e sa-i mai speli vasele omului,poate chiar sa dai cu aspiratorul,sa faci piata etc...chestii femeiesti cu care esti familiarizat si poate te lasa "al mare" sa dai cu matura si pe sait!!
banuiesc ca te recunosti in piesa asta:
Aia era caterinca zisa de Marius daca imi aduc bine aminte,n-am zis io ca o sa-i spal vasele lu' ala de care zici tu eu nu le spal nici acasa
Da da.. hai recunoaste acum, tot o faci pe buricul ![]()
Asta vrea sa ma enerveze
))))
din ciclul "omg"....
azi pe la 2-3 plec in oras...printre treburi si alte prostii,pe la vreo 5 imi vine geniala idee sa ma tund!!!zis si facut....hop in frizerie,stau cam 10 min. sa-l termine pe unu'(ce bolnav suna asta"sa-l termine pe unu") dupa care ma asez pe scaun si astept sa vina aia...
stau...astept....ma uit la mine...ma uit la freza...si plm.....constat ca nu mai vreau sa ma tund!!!imi statea parul intr-un hal!!!misto rau!!!
vine aia cu clasicul "ei,cum sa fie?"
eu stau,ma mai uit la mine putin (nu-s narcisist,dar arat bine ce dracu) si ma tot gandeam ce sa-i zic lu' asta....
in fine,ca sa nu fiu nesimtit si sa plec fara sa fac nimic,ii spun sa-mi ia putin din varfuri,cat sa-l indrepte...
se apuca asta de treaba (a facut o treaba bunicica) ii dau cascavalu' si plec...
evident,am ajuns la ***********(nu am voie sa-i dau numele),mi-am scapat ochii intr-o oglinda si am constatat ca am o freza naspa rau!!!partea excelenta e ca la ************ mai erau cativa(in special cateva...) care au observat fara indoialaboschetareala din capul meu...
noroc cu personalitatea mea puternica si atragatoare care m-a scos si de data asta....
Cum dracu' mah sa-l bata Djokovici pe Federer in 3 seturi???
Si am pierdut si meciul...plm
Morala Marius , care e morala ?? :biggrin: