Morala e ca Marus o sa moara inecat, cimpanzeu mic ce esti!
Morala e ca Marus o sa moara inecat, cimpanzeu mic ce esti!
Test pentru toata lumea: domni, domnisoare, Marius, cresa ... etc. http://www.funny-games.biz/real-or-silicon.html
nu credeam ca-s asa priceput.....am facut 18!!! cica sunt un adevarat talent....
buga...singurica,singurica??
15. Sunt varza, m-am uitat la imaginea in ansamblu, nu la detalii...
15. Sunt varza,
slabut porcusorule, f slabut ![]()
daca nu-mi distragea cineva atentia faceam 20, asa am facut 19 ![]()
14
doua..zeci..fix ![]()
21 :tongue:
ie-te ce baga lumea posturi aci......
repet:"buga......singurica,singurica???"
incepe repriza a 2- de somn...deja se intrevad si orelungiri si penaltyuri......plm,mi-e un somn de-mi crapa ficatul in 5.....
v-ati uitat la trasniti in NATO ??
Mi-am pus la avatar poza mea adevarata,sa vada lumea cu cine sta de vorba!... :wink:
Frate ce ucigator
niciodata in viata mea nu mi-a fost asa somn....
, lasa ca eu am scos 14 si credeam ca ma pricep
![]()
Pai mai Bugaboo... tu nu prea cred ca ai intrat in contact cu industria silicoaneleor pana acum:)). Oricum, e mai bine asa.
Mai Buga- postul meu precedent a fost o jignire amestecata cu un compliment la adresa ta:))). Conteaza mai mult complimentul, totusi:)).
LE- Maruse, poate intelegea si ea, vacarule!
@buga
tu esti mumoasa asa,fara silicoane....
(credeti ca si-a dat seama ca-mi place de ea??)
Sunt curios don'soara din Cluj, cu o sta la capitolul asta?? Oricum, la varsta dumneaei, cred ca a apelat cu incredere la chirurgia estetica. Parerea mea e ca doctorii din Cj nu sunt competenti.
porcusorule, chiar ca esti un porc!
apreciaza te rog complimentul care razbate din jignirea asta ![]()
le:ai noroc ca inca mai esti la categoria 'pampers' si nu-mi permit sa dau prea tare in tine ![]()
@Buga, multe idioate ar fi luat-o ca pe o jignire - vad ca tu nu te numeri printre ele. De apreciat faptul.
@DEE-Adica m-am maturizat?
. In fine, nu pot fi la fel de matur ca tine - dar multumesc, oricum.
caterinca maxima!
unul din cele mai nasoale fructe pe care le-am mancat (de mai multe ori):pomelo frate!! de 15 min ma chinui cu unu',fara succes...
pai bine porcule care esti porc,hahalero care esti zdreanta!!!d-astea faci???
la buga te dai mha???
ia nu mai aprecia tu nimic in ceea ce o priveste!!!
Ma duc sa bag frigiderul in doliu, se anunta vremuri "ude" in seara asta si vreau sa capat rezistenta.. Ai'l bi bac!!
@Maruse, la Buga apreciez- in primul rand- ca ti-a dat jet de nenumarate ori. Inseamna ca e fata serioasa.
@DEE-Adica m-am maturizat?:
porcusorule, te-ai maturizat? adica ti-a venit timpul sa te tai? chiar iti doresti asta?
Ce tehnica preferi? sa te chinui putin ? fiind mai matura, pot cu usurinta.. dupa, am sa te anihilez complet.
Lume, incepeti sa va luati adio de la porcusor ![]()
aveti la dispozitie 2,3 ore... I'll be back ![]()
cele mai tari massuri pe care le-am primit!!!
"caracterul tau infect,ma indeamna sa-ti dai jet!!"
"make me wanna miss you "(era in ronama dar suna mai bine asa)
@ porcu
bha,daca o sa continui in directia asta,parca vad ca maine ne asteptam cu "brigazile" si-i devastam casa aluia!!!continuam ce-am inceput asta-vara!!!
porcusorule, te-ai maturizat? adica ti-a venit timpul sa te tai? chiar iti doresti asta?
Nu, Dee, a venit timpul sa imi gasesc o scroafa. Cineva, cineva?
@Buga - TOATE sunteti sadice.. nu te mai da miloasa ca nu te cred, oricum (asta ca sa vezi ca nu am citit ceea ce e scris intre paranteze).
@Marius- cred ca te bag sub masa din prima runda:)).
Nu, Dee, a venit timpul sa imi gasesc o scroafa. Cineva, cineva?
am o vaga banuiala ca NIMENI!!!!
dar ce stiu eu...
"@Marius- cred ca te bag sub masa din prima runda:))"
chiar am auzit ca esti o "living legend" intre "smardoiasi"!!! un fel de Fane Spoitoru' al T2
un Nutu Camataru' al Militariului,un Terente modern ce sa mai (cu o MARE calicate care insa iti lipseste,lasa,compensezi prin...cum sa zic,stii melodia aia "lick it now,lick it good..."?? ceva in genul)
Maruse-
1- in sfarsit, nu ma mai gasesti atragator.. hiuuuu
2-iar te incurci in termeni :nu compensez,mah... adaug - fraierica!